Şimdi Ara

iPhone-'Hücresel Veri Kısayolu+3G on/off' için Apple'a Geribildirim (Feedback) gönderimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
21.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her iPhone kullanıcısının bence en çok ihtiyaç duyduğu ve çoğunlukla kullandığı "Hücresel Veri Açma-Kapatma" olayının kısayol olarak alt menüde "Bluetooth" simgesinin olduğu yerde olması lazım.
    Yani Ayarlar>Hücresel>Hücresel Veri Aç/Kapat kısmını her seferinde uğraşmak yerine alt menüde kısayol şeklinde açma/kapatma tuşunun gelmesini geribildirim ile isteyebiliriz. Appe iPhone Team tüm geribildirimleri okuyor, bunda şüphe yok. O yüzden bu ve bunun gibi güzel kısayolların veya eksikliklerin gönderilmesi lazım.

Yalnız formu İNGİLİZCE göndermeniz lazım. Bilmeyenler Google Translate ile pat-çat da olsa bu isteği bir-iki cümlede dile getirebilir. İngilizcesi çok iyi olan bir arkadaşımızdan da rica edip örnek bir istek yazısı alabiliriz. Ne kadar çok kişi geribildirim yaparsa o kadar çok dikkate alınacağı muhtemeldir. Sadece bu konu değil tüm istekler için bu yolu kullanmamız lazım. Aman boşver demesin kimse, birkaç cümle de olsa yazalım.

Kendi yazdığım mesajı buraya ekliyorum. Düzeltilecek-eklenecek şeyler varsa arkadaşlardan yardım bekliyoruz.

Konu başlığı (subject): "Cellular Data and 3G Switch Button Shoutcuts"
    İletilecek Mesaj:
    "We want to add turn on/off cellular data and 3G on/off switch buttons shortcuts to the bottom menu. Because we use often this button on cellular data settings. We can see this button on Android devices. Please take this into consideration our request. It will be extremely easy to use. "

Aşağıdaki linkten Türkçe karaktersiz olarak;

Ad-Soyad:
    Eposta:
    Konu başlığı: yukarıdaki yazılabilir
    Geribildirim içeriği (Feedback type) : Desing/Ease of Use (Tasarım/Kullanım kolaylığı) seçilecek
    Mesaj içeriği: yukarıdaki yazılabilir
    ios versiyonunuz
    iphone-pc senkron sorunu yaşıyorsanız windows sürümünü seçin
    sonra formu gönderin.

www.apple.com
    Feedback - iPhone - Apple
    https://www.apple.com/feedback/iphone.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 19 Eylül 2014; 11:55:59 >

• Up. Bence de çok önemli bu konu. 3G açma kapamanın da gelmesi gerekiyor ayrıca. Bunun yüzünden ios 8'e geçmedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanirim Amerika da tum baz istasyonlari en kotu 3g cektigi icin adamlar edge-3g gecisini yapmaya ihtiyac duymuyorlar. Dolayisiyla oyle bir butona ihtiyaclari yok. Bence eklemezler bunu fakat yinede bende katilcam size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unborncriminal

Sanirim Amerika da tum baz istasyonlari en kotu 3g cektigi icin adamlar edge-3g gecisini yapmaya ihtiyac duymuyorlar. Dolayisiyla oyle bir butona ihtiyaclari yok. Bence eklemezler bunu fakat yinede bende katilcam size.

Konu sırf o değil ki. Hücresel veri açıp kapamanın Control center'a gelmesi çok önemli.
    Edit: Amerika'da 3G çekiyorsa bile Türkiye'de de cihaz kullananlar var ve edge seçeneğini tr için yapmaları lazım ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deagle100 -- 19 Eylül 2014; 11:21:48 >
  • deagle100 kullanıcısına yanıt
    Bende size katiliyorum zaten kesinlikle gelmeli. fakat Apple bir Amerikan sirketi ve kendi ulkesini on planda tutar, sirf bizim icin bu ozelligi getirmesi guzel bir jest olsada pek sanmiyorum.

• bende gönderdim
  • quote:

Bende size katiliyorum zaten kesinlikle gelmeli. fakat Apple bir Amerikan sirketi ve kendi ulkesini on planda tutar, sirf bizim icin bu ozelligi getirmesi guzel bir jest olsada pek sanmiyorum.

Aynen hocam maalesef ki 3G/Edge seçeneğinin ben de geleceğine pek umutla bakamıyorum; fakat en azından bu Hücresel veri açma kapamanın kısayollara eklenmesi gerek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukardaki iletiye 3G eklemek isterseniz başlığı şöyle yapın ; Cellular Data and 3G Switch Button Shoutcuts

İletiyi de şöyle yazabilirsiniz;
    We want to add turn on/off cellular data and 3G on/off switch buttons shortcuts to the bottom menu. Because we use often this buttons on cellular data settings. We can see this buttons on Android devices. Please take this into consideration our request. It will be extremely easy to use.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jamiryov

Yukardaki iletiye 3G eklemek isterseniz başlığı şöyle yapın ; Cellular Data and 3G Switch Button Shoutcuts

We want to add turn on/off cellular data and 3G on/off switch buttons shortcuts to the bottom menu. Because we use often this buttons on cellular data settings. We can see this buttons on Android devices. Please take this into consideration our request. It will be extremely easy to use.

Ikisini de gönderdim. Teşekkürler.

• Adamlar ülkeye göre bir dünya ayar yaparken veya LTE / GSM gibi ayrımlara giderken Amerikayı örnek gösterip ihtiyaç duymuyorlar ne demektir anlamıyorum. Amerikada mı yaşıyorsun Apple ortağımısın? Yoksa ios ekibinde yazılımcısında uğraşmak mı zor geliyor?
  • Kaldı ki 3G pil tüketimini çok etkiliyor. Edge eklemeleri kendi ürettiği yetersiz pil içinde gerekli , kendilerini düşünüyolarsa tabi ... ( bunu yazarken telefon dondu kapandı tekrar yazmak zorunda kaldım) ios8 iphone5

• quote:

Orijinalden alıntı: Jamiryov

Yukardaki iletiye 3G eklemek isterseniz başlığı şöyle yapın ; Cellular Data and 3G Switch Button Shoutcuts

İlk mesajı güncelledim, 3G yi de ekledim.
    Aman nolacak ki demeyelim, bakarsınız en yakın güncellemeye eklerler. Apple forumlarında ve diğer yabancı sitelerde de 3G ve Hücresel Veri açma kapamayla ilgili benzer sorunlar/istekler gördüm.
  • Sen dünyaya hitap ediyorsun sadece Amerika'ya değil 3G 'yi neden böyle yapmışlar anlamadım icloud sonrası güvenilirliği sarsılsan Apple 'ın amacını anlamak güç çok garip işler yapıyor ileride sanırım JB bile yüklesek yinede telefonda tam özgür olamıyıcaz

• quote:

Sanirim Amerika da tum baz istasyonlari en kotu 3g cektigi icin adamlar edge-3g gecisini yapmaya ihtiyac duymuyorlar. Dolayisiyla oyle bir butona ihtiyaclari yok. Bence eklemezler bunu fakat yinede bende katilcam size.

Bu mantikla telefonun sadece Abd İngilizcesi icermesi lazim, diger dillere gerekleri yok.

• from_anatolia kullanıcısına yanıt
    Benim bahsettiğim olay 3g olayı. Onlarda hat edge ye düşmediği için 3g kapayıp edge de kullanma özelliğine gerek duyulmadığını söyledim. Dolayısıyla adamlar koymazlar bu özelliği. Çok şikayet olursa belki 8.0.1 sürümde gelir. Bende gelmesini isterim, Türkiye de yaşıyorum ve burda herkes bilir 3g nin heryerde düzgün çekmediğini.
  • Hala aynı şeyleri söylüyorsun. Arkadaşım 2G veya EDGE veya diğer adıyla GPRS sadece Türkiyede kullanılmıyor.
    Git apple forumlarında bir dünya mesaj var. Bulgaristanı , Hindistanı vs.. vs...

Apple'ın yaptığı niye jest oluyor onu bile anlamıyorum. Hani paranı veriyorsun da sanki karşılığında sana 1000000 kat fazlasını veriyor.
    Lütuf mu yaptığı yani. Bedava mı yapıyor ?
  • gönder butonu yok

altta policy yazan yerin biraz sağ tarafında ama gözükmüyor :(
  • Metin doğru yazıldı değil mi? Öyle değilse inglizcesi iyi olan birisi tekrar yazsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iste ben bu yüzden jailbreak yapıyorum telefonu. Sırf o 3G düğmesi için. Hatta activator ile de wifi ye baglaninca 3G ve veriyi kendi kapatıyor wifiden ayrılınca 3G veri acıyor ki super kolaylık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Baska ulkelerdeki sikayetleri duymamistim. Eger bu kadar fazla ulkede varsa bu sorun yapmasi lazim zaten. Ben apple savunmuyorum zaten yapmasi benimde isime gelir. Jest hakkinda demek istedigim ise cogu gelismis ulkede edge sorunu yok senin dedigin gibi bizde ve bulgaristan gibi gelismeye baslamis ulkelerde var. Adamlar belkide bu yuzden umursamiyor ve koymuyor butonu. Apple in yaptigi seyi bende onaylamiyorum tekrar belirteyim. Umarim en kisa zamanda koyarlar ve senin benim gibiler rahatlar. Verdigimiz paraya degiyor mu konusuna girmek istemiyorum sonucta telefon avrupadaki euro kuruna gore satiliyor ve bi ton vergi koyuluyor. Hal boyle olunca gereginden fazla para oduyoruz telefonlara. Bu sadece telefonda gecerli degil bircok ithal urunde gecerli.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.