Şimdi Ara

İphone Genpa tüketici hakem heyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İPHONE 3GS KULLANIYORUM TELEFONUN ARKASINDA ÇATLAKLAR OLUŞTU ŞARJ SOKETİNİN ORDA VİDALARIN KENARINDA BUZLANMA ŞEKLİNDE KIRIKLAR OLUŞTU GENPAYA VERDM KULLANICI HATASI DİYOR TEKNİK SERVİSLE KONUŞTURMUYOR 530 MİLYONA DEĞİŞTİRELİM DİYOLAR İPHONE İSTANBUL SERVİSİNE SORDUM ARKA KAPAK VE KİLİT AÇMA TUŞU 2Sİ BERABER 240 MİLYON DİYOR GENPAYI HEM FİYAT AÇISINDAN HEMDE MÜŞTERİYİ ENAYİ KOYUP PARA ARAKLAMAYA ÇALIŞTIĞINDAN TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE BAŞVURMAYI DÜŞÜNÜYORUM DÜŞÜNCELERİNİZİ ÖĞRENEBİLİRMİYİM ARKADAŞLAR

• arkadaşlar bide forumda arkadaşın biri aynı şikayetten telefonu değiştirmiş 1875129 delil olarak yazcam dosyaya sağlamda avukat arkadaşım var onlada görüşcem iletirim burdan
  • gelişmeleri bekliyoruz.
  • arkadaslar kesınlıkle hakkınızı arayın ben 2 kez kredı kartı yıllık aıdatını hakem heyetı kararıyla gerı aldım onun ıcın hakkınızı sonuna kadar savunun hakem heyetlerı genelde tuketıcı lehıne kararlar verıyor
  • arkadaşlar dilekçeyi ekledm üstüne forumdaki arkadaşların kapak hakkındaki olumsuz düşüncelerini ve bi arkadaşın aynı sorundan değiştirdiğini ekledm bakalım sonuç lehine çıkar büyük ihtimal dediler avukat arkadaşlada grüştük ödeme çıkarsa direk icra işlemi başlatcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tüketici hakem heyeti
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.