Şimdi Ara

İphone garantisi ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6s kullanıcısıyım ekranın üst ve sol alt taraflarında küçük çatlaklar var ve kasasında bir iki ezilme. Son zamanlarda yazılımla alakalı sorunlar ortaya cıktı tam emin olmamakla beraber. Şarjı daha 30ken kazanıyordu falan, istinyepark pupaya götürdüm tam kayıt alacakken bunun ekranı kırık hiçbir şekilde garantiye girmiyor dedi saçma sapan bir şekilde. sonra trabzondaki esc teknik servisine gittim ve eğer cihazdaki sorunlar darbeden kaynaklanan şeyler değilse tabiki değişim de yapılabılır dedi. Değişik bir tutarsızlık var, istinyeparktaki uğraşmamak için mi garantiye girmez dedi diye düşünüyorum. bilgisi olan yardımcı olacak var mı bu garanti kapsamı hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şöyle oluyor servise verdiniz diyelimki değişim çıktı cihazınıza. Ekran ve kasa sorunlu ise sizden bunların bedeli alınarak yeni cihaz verilir. Ya da değişim bedeli daha uyguna geliyorsa onu seçersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Artık garanti prosedürünü abarttılar. Tek bir kıl tüy buldular mı cızzzt. O yüzden ne çizik ne ezik olmamalı cihazda.

Eğer cihazınızda hem ekran kırığı hem de kasada hasar varsa mutlaka sizden ücret talep ederler.
    Ayrıca o yazılım sorunundan dolayı götüreceğiniz cihaz daha kötü bir halde gelebilir, daha dün başıma geldi. Aynı sorundan geçen hafta gönderdim, dün 2 tane çizikle geri geldi. Kavga gürültü tekrar gönderdim servise, değiştirsinler diye bekliyorum...
    Eğer ücretli değişim yapabilecek durumdaysanız servise gidin bence, yoksa şu anki halinizden de olabilirsiniz telefonunuzun. Çöp poşeti gibi davranıyorlar cihazlara.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.