Şimdi Ara

iPhone eSIM hakkında (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.295
Cevap
32
Favori
154.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Anorian kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz yöntemi denedim. Fakat hangi şebekeyi seçersem seçeyim bağlanıyor. Vodsfone, Turkcell, Turktelekom hepsinde şebeke bağlanıyor. Dolayısıyla bu yöntem işe yaramadı
  • ffm64 F kullanıcısına yanıt

    İşte mesela manuel olarak Vodafone seçtiniz ve bağlandı. Eğer Vodafone çekmeyen bir yer biliyorsanız oraya gittiğinizde Alman hattınız Türk hattınız üstünden Wi-Fi aramaya bağlanacak. Bunu bina içi çekmeyen vs bir yere gidip deneyimleyebilirsiniz.


    Dediğim gibi şu an Türkiye’de olduğunuz için illaki operatörler çekeceğinden bu yöntem şu an çok efektif olarak işe yaramaz. Ama yurtdışında mesela Telekom DE mi kullanıyorsunuz onu manuel seçip buraya döndüğünüzde iPhone operatörü bulamadığından ona bağlanamayacak hatta otomatik ayara dönülsün mü diye de soracak. Siz eğer hayır seçerseniz hattınız hep manuel ayarda kalıp o şebekeye de bağlanamadığından Türk hattınızın internetinden yararlanıp Wi-Fi arama simgesi çıkacak.


    Ya da Alman hattınızın roaming özelliğini kapatıp (operatör uygulamasından veya SMS ile) böylece hiç bir Türk şebekeye bağlanmamasını sağlayıp deneyimleyebilirsiniz.


    Mesela şu an kendim ikinci hattım ayrı telefonda olduğundan direkt deneyemiyorum ama şu linkte gösterildiği gibi;


    https://www.reddit.com/r/ATT/comments/f03ugc/i_had_never_seen_that_before_it_was_treated_as_a/


    AT&T çekmeyince using Cellular Data diye bir ibare çıkıyor. Bu AT&T hattı U Mobile 4G sini kullanıp Wi-Fi aramayı aktif hale getirmiş demek.


    iPhone eSIM hakkında




  • volkankpdg kullanıcısına yanıt
    Servise yönlendirildim ama telefonsuz kalmayı göze almıyorum. 21 iş günü hakları var. Şimdilik bu şekilde kullanmaya devam. Yolum servise düşerse uğrayıp yüz yüze bilgi alacağım.
  • Iphone 11 cihazıma bir türlü kuramıyorum bu mereti. Sürekli kod artık geçerli değil diyor ama daha önce hiç kullanmadım. şubeyi arıyorum bilmiyorlar şunu anladım ki tr de yeni olan hiç bir şeyi denemeyeceksin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kezbaneu -- 11 Şubat 2021; 15:28:9 >
  • kezbaneu kullanıcısına yanıt

    fiziksel simini iptal ettirip e-simi tanımlattınız mı operatörde?

  • ıslıadam kullanıcısına yanıt

    evet diğer sim kapandı

  • Bugün Troy41’e gittim ve durumu anlattım. Cihazı inceleyip E-SIM desteğinin olmadığı ve değişim olacağı söylendi. Bir hafta sürermiş. Yedek cihazım olmadığı için telefonumu veremedim. Madem değişecek siz yeni cihazı hazır edin bana haber verin geliyim Al-ver yapalım dedim, Apple cihazı inceleyecekmiş mecbur göndermemiz gerekiyor dendi. Hem ayıplı mal satıyorlar hem de benden bir hafta telefonsuz kalmamı istiyorlar.
  • Anorian kullanıcısına yanıt
    Çok tşk ederim. Dediğiniz mantıklı, almanyaya gidince Türkiye’ye dönmeden önce farklı çekmeyen bir şebekeyi seçeceğim. Türkiye’ye geldiğimde o şebekeyi aramaya devam edeceği için, Wifi Call açık kalacak. Fakat fotoğraftaki gibi gerçekten şebeke çekmediğinde ve wifi ye de bağlı olmadığımızda, wificall ı diğer hattın internetinden bağlıyormu? İşte ben böyle birşey arıyordum.
  • Arkadaşlar merhaba. Bugün fiziksel sim kartım arızalandığı için Turkcell bayinden e-sim'e geçtim. Tablet üzerinden barkod oluşturdular, onu okutup telefona eklediler. Barkodu da yazıcıdan çıktı alıp verdiler.


    Peki telefon sıfırlanırsa veya başka bir telefona geçersem bu barkod yeniden çalışacak mı? Ayrıca e-sim ile mobil imza kullanılabiliyor mu?

  • eL1te kullanıcısına yanıt

    telefon sıfırlanırsa e-sim aynen kalıyor, başka telefona geçtiğinizde yeniden bayiye gidip sim kart parası bayılıp farklı bir qr kod almanız gerekiyor. mobil imzadan kastınız banka, edevlet vb gibi şeylerse onlar da çalışıyor problem yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colaker -- 17 Şubat 2021; 16:34:25 >
  • colaker kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler cevaplar için. Müşteri hizmetlerini ne zaman arasam hiçbir fikirleri yok konu hakkında. E-sim diyorum onu bile bilmiyor bazıları.

  • eL1te kullanıcısına yanıt

    rica ederim hocam, sim değiştirme işine yakında bir çözüm gelir diye tahmin ediyorum. Redditte Vodafone uk kullanıcısı müşteri hizmetleri ile görüştüğünde yeni qr kodun mail atıldığını yazmış.

    bir seçenek bu, diğer seçenek de online işlem merkezinden bizim qr kod oluşturmamız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • colaker kullanıcısına yanıt

    Hocam telefonu sıfırladığımızda e-sim profili kalıyor mu?

  • ıslıadam kullanıcısına yanıt

    Sıfırlayınca soruyor hocam saklansın mı diye.

  • onboardx O kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam, bunu bilmiyordum

  • colaker kullanıcısına yanıt
    Turkcell’de esim ile mobil imzanın kullanılabildiğinden eminmisiniz? Bende uzun süredir Turkcell Esim - Mobil imza entegrasyonunu bekliyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda, entegrasyon çalışmaları devam ediyor, şu an için kullanamıyorsunuz diyorlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ffm64

    Çok tşk ederim. Dediğiniz mantıklı, almanyaya gidince Türkiye’ye dönmeden önce farklı çekmeyen bir şebekeyi seçeceğim. Türkiye’ye geldiğimde o şebekeyi aramaya devam edeceği için, Wifi Call açık kalacak. Fakat fotoğraftaki gibi gerçekten şebeke çekmediğinde ve wifi ye de bağlı olmadığımızda, wificall ı diğer hattın internetinden bağlıyormu? İşte ben böyle birşey arıyordum.

    Alternatif olarak Alman kartın online işlemler sayfasında ya da appından roamingi kapamayı deneyebilirsiniz. O zaman Almanya'ya gitmeye gerek kalmaz. Şebeke almayacağı için, direk WİFİ veya diğer hattın LTEsi üzerinden bağlanacaktır diye düşünüyorum. Ancak bu durumda SMSler büyük ihtimal gelip gitmeyecektir. Ben bir hafta sonra O2 ve vodafoneTR kombinasyonu ile bizzat deneyeceğim.


    burada daha fazla bilgi mevcut.

    https://support.apple.com/tr-tr/HT209044#status-icons



    Çift SIM durum simgeleri hakkında bilgi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidili -- 1 Mart 2021; 7:27:19 >




  • Merhaba arkdaslar, telefonun apple store’larda değişim süresi kac gun? Eskiden 1 gunde değişim yapiliyordu. Yine ayni sekilde devam ediyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, iPhone çift hatlı kullanımı ile ilgili bir sorum olacak. 1.hat ve 2. hattan arama geldiğinde farklı ses tonları atanması mümkün mü?
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.