Şimdi Ara

İphone ekranında itunes logosu çıkıyor ve açılmıyor. Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
46.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ebaydan yeni iphon aldım. Satıcı kilitsiz olduğunu Jailbrokenli olduğuğunu 3.1.2 yazılım yüklü olduğunu yazıyordu.

quote:

A Brand New Iphone 3GS 16GB Unlocked & Jailbroken This phone is Unlocked and Jailbroken with the newest firmware 3.1.2. It is brand new, I only opened it to Unlock and Jailbreak it. It will work with any carrier as long as you have a GSM sim card. Just insert your sim card and go! Enjoy All of the great featuers of an Iphone and already installed Cydia and Rock. Both Cydia and Rock offer free applications and many other features.

Ürünü bu gün aldım türkcell e kayıt ettirdim.
    Açma tuşuna bastım. Ekranda usb kablosu resmi ve itunes logosu çıktı. ne şifre soruyor ne de başka bir şey. Açtım kapadım değişen bir şey olmadı hala aynı ekran var.

Bende itunes kurdum 9.0.2 yidi sanırsam son sürüm işte.
    İtüneste aşağıdaki resim çıktı.
     İphone ekranında itunes logosu çıkıyor ve açılmıyor. Yardım.

Sadece restore tuşu aktif. bende onu tıkladım 3.1.2 yazılım güncellmesi onay ekranı çıktı.
    Ben içinde zaten 3.1.2 yazılımı olduğunu düşündüğüm için onaylamadım Jailbrokenli olduğundan problem olabileceğini düşündüm.

Şimdi ne yapmam lazım. İphonu aldım ama kullanamıyorum açınca Itunes logosundan başka bir şey çıkmıyor.
    Yardımlarınız bekliyorum.

• donanımhaber forum
    İphone3g(s) blackra1n sonrası recovery mod(tethered sorunu)(GEÇİCİ JAİLBREAK-UNLOCK) » Sayfa 1 - 14
    http://forum.donanimhaber.com/m_35915505/tm.htm

Sanırım sorun burda
  • Geçmiş olsun eğer 8 ay bekleyeceksen
  • Ya Jailbroken olmasada olur. Telefon açılsın kullanabileyimde.
    Mecbur itunes üstünden restore yapcam(zaten basacak başka tuşta yok) umarım açılır.
  • telefon recovery modda kalmis itunes ile kullanmadan once restore yapman gerektigini soyluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeyne_aga -- 17 Aralık 2009; 21:50:03 >
  • Telefonu restore ettim itunes üstünden, servere bağlanıp 3.1.2 yi indirip kurdu.
    Ve açıldı, yanlız sim kartımı kabul etmedi. At&t sim kartı istiyor sanırsam yani unloced. Bende yeniden Jailbroken yaptım. Sim kilidi kaldırdım, iyi güzel her şey tamamda. Telefonu kapatım açınca tektar en başa dönüyoruz. Itunes logosundan başka bir şey çıkmıyor.

Telefonu kapatmayacaz anlaşıldı.
    Fakat bazı arkadaşlar pc ye takıp 5 dakkada eski haline döndürdüklerini yazmışlar. Benim pcde son sistem ama öyle 5 dakada dönmüyor malesef. Telefonu restore ediyorsun, sonra Jailbroken için wireles ayarlarını yapıyorsun felan.

Acaba telefonun sorunsuz halini nasıl yedeklerim? Diyelim yedekledim.
    Yanlışlıkla kapandığı zaman tekrar itunes logosu çıktığı zaman, bu yedeği kullanıp uğraşmadan halledebilirmiyim?
  • 39. haftadan sonra üretimli ise bu sorun gerçekleşiyor. Dolayısıyla bu sorunun yaşanması normal. çaresiz ya her sabah jailbreak unlock yapacaksın ya da telefonu yeni bir yazılım artı jailbreak ve unlock çıkana kadar bu şekilde kullanacaksın. konuyu forumda araştır mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • blackra1n'i yükle telefonun açılır,telefonu power tuşundan kapatmadığın sürece ve şarjını bitirmediğin sürece itunes ekranıyla tekrar karşılaşmazsın!Yazılımı çıkana kadar bu şekilde kullanmak gerekiyor,telefonu tam kapatmak yerine uçak moduna alabilirsin..
  • telefona yazılım attırman lazım yoksa açılmaz aynı sorun bendede olmuştu telefoncular 10tlye atıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: jr.Steve

telefona yazılım attırman lazım yoksa açılmaz aynı sorun bendede olmuştu telefoncular 10tlye atıo

Hocam naptın 5 yıl olmuş, bence arkadaş sorunu çoktan çözmüştür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.