Şimdi Ara

iPhone'de uygulamalara şifre koyma niye yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
23.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne mantıksız ben whatsapp'a şifre koyamıyorum mesajlara resimlerime şifre koyamıyorum

• Jb yap âlâsını koyarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jb :) locktopus

• quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

Jb yap âlâsını koyarsın

Lockdown pro
    Applocker

• JB yapıp telefonumun şarjını orjinalliğini götürmek gibi niyetim yok.Apple niye yapmıyor bu olayı
  • niye yapsın? zaten parmak iziyle açılan telefon yapmış adamlar, bu cihazlar kişiye özel...niye tek tek uygulamaya şifre koyma olsun.

vermeyin okulda sıra arkadaşınıza olsun bitsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye boş yere savunuyosunuz ki olmasi gereken bir sey olmamasi buyuk eksiklik adam jb yapmak zorundami. Begenmiyosan alma kullanma diyceksiniz ama adam hakli ne yazik ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

niye yapsın? zaten parmak iziyle açılan telefon yapmış adamlar, bu cihazlar kişiye özel...niye tek tek uygulamaya şifre koyma olsun.

hocam konuyu açan ben değilim ama arkadaşa katılıyorum

telefonu vermeyince "al al al yemedik iyiki bir telefonun var defol ya vs vs" gibi triplerle karşılaşıyoruz
  • iProtect, lockopus işinize yarayabilir jbli ise cihazınız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

niye yapsın? zaten parmak iziyle açılan telefon yapmış adamlar, bu cihazlar kişiye özel...niye tek tek uygulamaya şifre koyma olsun.

hocam konuyu açan ben değilim ama arkadaşa katılıyorum

telefonu vermeyince "al al al yemedik iyiki bir telefonun var defol ya vs vs" gibi triplerle karşılaşıyoruz

olsa iyi olur. ama niye yok sorusunun cevabı ortada: Kişiye özgü cihaz, elden ele gezmesi mantıksız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavi-Ay

Niye boş yere savunuyosunuz ki olmasi gereken bir sey olmamasi buyuk eksiklik adam jb yapmak zorundami. Begenmiyosan alma kullanma diyceksiniz ama adam hakli ne yazik ki

katılıyorum ve mesajlarımızın ekran kilitliyken ekranda okunabilmesini hoş bulmuyorum masada bırakmak istemiyorum telefonu onun yerine 1 mesajınız var gibi bişi daha iyi olurdu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: perso3450

quote:

Orijinalden alıntı: Mavi-Ay

Niye boş yere savunuyosunuz ki olmasi gereken bir sey olmamasi buyuk eksiklik adam jb yapmak zorundami. Begenmiyosan alma kullanma diyceksiniz ama adam hakli ne yazik ki

katılıyorum ve mesajlarımızın ekran kilitliyken ekranda okunabilmesini hoş bulmuyorum masada bırakmak istemiyorum telefonu onun yerine 1 mesajınız var gibi bişi daha iyi olurdu bence.

Oyle bir sey var zaten mesajda 2-3 kelime gostermiyor onun yerine kiseden mesaj geldigini soyluyor

• J4ckasss kullanıcısına yanıt
    nasıl yapabilirim
  • perso3450 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar>bildirim merkezi>mesajlar>onizleme gibi bir secenegin olmasi lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal

Ayarlar>bildirim merkezi>mesajlar>onizleme gibi bir secenegin olmasi lazim

çok teşekkür ederim tamda bunu arıyordum
  • valla bende arıyorum ama jbsiz yok herhalde. bir tane var 7 liraya ona da yorumlarda kötü diyorlar.
  • Rica ederim

@whoracle
    Appstoredaki hicbir uygulama isletim sistemine mudahale edip uygulamalara sifre koyamaz. Bahsettiginiz uygulama kesinlikle para tuzagidir aman diyeyim

• technical death metal kullanıcısına yanıt
    hop hocam bilmiyordum iyi oldu söylediğin. Sen baya bilgilisin üç beş uygulama öner bana yeniyim iphone da bro bi el at garibana .ok pahalı olmadığı sürece ücretli de olur. 25 pp kullanmayı bilmiyom valla :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.