Şimdi Ara

iPhone'dan tuşlu telefona geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene YGS/LYS öğrencisiyim. İnanılmaz bir telefon bağımlılığım var bunun ben de farkındayım ailem de farkında. Facebook, Instagram ve chatting uygulamalarından hiç çıkmıyordum onları sildim 5-6 gün önce ve unutmaya başladım arada canım girmek istese de. Bunları falan sildim WhatsApp ve YouTube kaldı. WhatsApp pek kullanmıyorum zaten ama bu sefer de YouTube u sürekli kullanmaya başladım hiçbir türlü engel olamıyorum kendime bu konuda.

iPhone 6 kullanıyorum ve Samsung'un 100 tlye satılan tuşlu telefonlarından almaya karar verdim. Benim gibi olanlar var mı sınav döneminde neler yaptılar? Şu illetten gerçekten kurtulabilecek miyim? Önceden daha beterdim. İnternet veya telefon olmayınca sinir krizleri geçirirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kes kurtul

İnternetini

• Ya klasik bi laf var ya telefon sizi değil siz telefonu kullanın diye işte tam bu durum. Kendinize de engel olamıyorsanız yuh artık size.

Yeterli çalışmanı yapıyorsan istediğin kadar chat felan yapabilirsin ama telefon olunca çalışma isteğim gelmiyor diyorsan tuşlu telefona geç diyorum hocam. Umarım başarısın

• Hocam bende gecen sene eski modele geçmiştim sınav için baska yerden patlak verdi bilgisayara sardım

• Engel yapma kendine doğru kullanmasını ögren her gün 1 saatin telefonda sosyal medya ya girmeye ayır mesela veya arada bir bak

Yinede tuşlu telefon diyorsan nokia dan başka markayı önermem

• quote:

Orijinalden alıntı: HaykırEzhel

Hocam bende gecen sene eski modele geçmiştim sınav için baska yerden patlak verdi bilgisayara sardım

+1.

Telefonu verdim babama. Günde 3 saat pc de ygs bölümünde takıldım oyun oynadım dizi izledim. Ama bana kalırsa telefon olsa çok daha kötü olurdu. Salla telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

quote:

Orijinalden alıntı: HaykırEzhel

Hocam bende gecen sene eski modele geçmiştim sınav için baska yerden patlak verdi bilgisayara sardım

+1.

Telefonu verdim babama. Günde 3 saat pc de ygs bölümünde takıldım oyun oynadım dizi izledim. Ama bana kalırsa telefon olsa çok daha kötü olurdu. Salla telefonu.

Oyle ama sınava hazirlanirken ders videosu izlemek icin aciyorsun youtube u kafan dağılıyor baska seylere Kayıyorsun

Ben son 3 ay cok fena tempomu düşürmuştum şuan mezun haha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ipad için hat
    8 yıl önce açıldı
    İpad telefon olarak kullanmak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.