Şimdi Ara

iphone da yandex disk fotoğraf silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone da yandexdisk uygulamasını yükledim ve fotoğrafları otomatik yükle seçtim. (sadece wifi de)

yandexdisk e tüm fotolar yüklendi. ve telefondan bazı fotoları silince diskten de siliniyor mu? yoksa orası sadece depo olarak mı kullanılıyor. yani çift taraflı senkronize mi tek taraflı (cepten-diske) mı? icloud gibi olsun istemiyorum.

bir de diske fotonun aynı kalitesini yedekliyor değil mi? icloud kalite düşürüyor diye biliyorum.

kullanan , bilenler cevaplarsa sevinirim.
    şimdiden teşekkürler

• bende hem yandex hemde google fotoğraflar kullanıyorum. ikisindede telefondan silince bulut sürücüsünden silinmiyor. google fotoğraflar bence daha iyi, yandex pek güvenemedim
  • burak11 B kullanıcısına yanıt
    google fotoğraflar buluta attığı foto kalitesini düşürmüyor değil mi? cepteki ile birebir aynı mı?
    bir de kapasite ne kadar?
  • icloud kullanmıyormusunuz hocam ? icloudda sürekli yedekliyor rehber olsun fotograflar olsun
  • r10cilingir R kullanıcısına yanıt
    icloud u foto yedekleme için kullanmıyorum çünkü 5gb yeterli değil.
    sadece rehber yedekliyorum icloudda
    ayrıca icloud yer azaldığı zaman düşük kalite (foto resim kalitesini düşürüp) yedeklemeye geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 21 Nisan 2017; 10:3:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone ve Onedrive Programı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.