Bildirim
Iphone'da altyazılı film izleme

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
bunula ilgili bir konu açmıştım benim önerdiğim prog. u beğenmessen konumda konuşmalarda faydalı olan programlar bulabilirsin.
http://resim.donanimhaber.com/m_21104099/mpage_1/key_//tm.htm#21104099 -
jet audio ile alt yazıyı filme ekleyebilirsin güzel çıkıyor -
total video convertar da aynı işlemi yapıyor hemde sadeec iphone için değil birsürü telefon modeli ve başka türler için ve altyazıyı içerisine ekliyor .. -
benim favorim Buzz Player -
bende format factory le yapıyorum seçeneklerde bir sürü telefon var ordan ayfon 4 ü seç alt yazı ekle bu kadar -
ben avplayer satın aldım.ne var ne yok herşeyi oynatıyor 4,5 gb lık mkv yi takılmadan oynatıyor.altyazıyı canavar gibi gösteriyor ve yazı font ve yerini ayarlayabiliyosun.tavsiye ederim. 3dolar fiyatı. -
gerçekten avplayer varken çevirmelere falan hiiç gerek kalmıyor atıosun içine alt yazısıyla birlikte mis gibi oynatıyor gömme falan uğraşmayın avplayer veya oplayer -
quote:
Orijinalden alıntı: sultanomar
benim favorim Buzz Player
hocam bu mesajınız çok eski biliyorum ama size tesekkur edemeden geçemem sabahtan beri uğrasıyorum her programı denedim herkese sordum bir turlu yapamadım ve sizin öneriniz ile basardım ne desem bu mutluluğu anlatamam çok tesekkur ederim gerçekten
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X