Şimdi Ara

Iphone'da altyazılı film izleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
17.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • .avi formatında ve hazırda altyazısı bulunan bir filmi iphone da çalışacak ve aynı zamanda altyazısı görüntülenecek şekilde nasıl convert edebilirim yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler

• bunula ilgili bir konu açmıştım benim önerdiğim prog. u beğenmessen konumda konuşmalarda faydalı olan programlar bulabilirsin.

http://resim.donanimhaber.com/m_21104099/mpage_1/key_//tm.htm#21104099
  • jet audio ile alt yazıyı filme ekleyebilirsin güzel çıkıyor
  • total video convertar da aynı işlemi yapıyor hemde sadeec iphone için değil birsürü telefon modeli ve başka türler için ve altyazıyı içerisine ekliyor ..
  • benim favorim Buzz Player
  • bende format factory le yapıyorum seçeneklerde bir sürü telefon var ordan ayfon 4 ü seç alt yazı ekle bu kadar
  • ben avplayer satın aldım.ne var ne yok herşeyi oynatıyor 4,5 gb lık mkv yi takılmadan oynatıyor.altyazıyı canavar gibi gösteriyor ve yazı font ve yerini ayarlayabiliyosun.tavsiye ederim. 3dolar fiyatı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Andorid TV'Den Film İzleme
    2 yıl önce açıldı
    ps4 3d film izleme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gerçekten avplayer varken çevirmelere falan hiiç gerek kalmıyor atıosun içine alt yazısıyla birlikte mis gibi oynatıyor gömme falan uğraşmayın avplayer veya oplayer
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

benim favorim Buzz Player

hocam bu mesajınız çok eski biliyorum ama size tesekkur edemeden geçemem sabahtan beri uğrasıyorum her programı denedim herkese sordum bir turlu yapamadım ve sizin öneriniz ile basardım ne desem bu mutluluğu anlatamam çok tesekkur ederim gerçekten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.