Şimdi Ara

iPhone'dan dizi izlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar Google'da ve forumda biraz araştırdım.Birkaç tane app indirdim.Fakat isime yarar bisey bulamadım.Bana yabancı dizi izleyebileceğim bir site veya app önerirmisiniz?DiziTV diye bir app indirdim fakat videolar acılmıyor bu uygulamada.Yardımcı olursanız sevinirim



  • Online için ben de uzunca süre aradım ancak işimi görecek birşey bulamadım. flash videoları açan birkaç tarayıcı denedim ancak onlarda vaad edileni veremiyor. Kendiniz convert edin en güzeli. skatyiphone.net burda da hazır birkaç video var indirmek isterseniz.
  • diziTV uygulamasını kullanıp, wifi üzerinden rahatlıkla izliyorum. 0,99 $
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ****.

    Online için ben de uzunca süre aradım ancak işimi görecek birşey bulamadım. flash videoları açan birkaç tarayıcı denedim ancak onlarda vaad edileni veremiyor. Kendiniz convert edin en güzeli. skatyiphone.net burda da hazır birkaç video var indirmek isterseniz.

    Nickiniz de benziyor, bu sitenin sahibi siz misiniz ? Sadece meraktan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LodosFelonica

    diziTV uygulamasını kullanıp, wifi üzerinden rahatlıkla izliyorum. 0,99 $

    Arkadasım bu programı kurdum ben de.Fakat videolar açılmıyor nedense.Bı bilgin var mı?Wi-fi üzerinden bağlanıyorum ama?
  • Size direk AVPlayer uygulamasını öneriyorum. Ben indirdiğimde ücretsizdi, şimdi nasıl bilmiyorum ama, hem şu ana kadar .mkv hariç bir bir uzantıda sorun yaratmadı.

    Hem altyazı ekleyebiliyorsunuz.

    Hem altyazının saniyelerini değiştirebiliyorsunuz.

    Hem de cihazınıza wireless üzerinden de (ftp) film atabiliyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umittsahin

    Size direk AVPlayer uygulamasını öneriyorum. Ben indirdiğimde ücretsizdi, şimdi nasıl bilmiyorum ama, hem şu ana kadar .mkv hariç bir bir uzantıda sorun yaratmadı.

    Hem altyazı ekleyebiliyorsunuz.

    Hem altyazının saniyelerini değiştirebiliyorsunuz.

    Hem de cihazınıza wireless üzerinden de (ftp) film atabiliyorsunuz.

    online flash video streaming özelliği varmı bu programın?
  • Hayır maalesef. Ben başlığı açan arkadaşın ihtiyacı doğrultusunda yazmıştım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umittsahin

    Hayır maalesef. Ben başlığı açan arkadaşın ihtiyacı doğrultusunda yazmıştım.

    eyvallah...
  • puffin tarayici ile ipadde sorunsuz flash destegi aliyorum ...
  • Mynet'te 15 kasimda uygulama cikaracakmis dizi ile alakali. Arada birkac diziye bakarim, zaten 8-9 tane var. Premium pakefi cok hos, hemde aylik 2tl
  • Appstore'da Puffin denen browser var. Onunla istediğin flashlı dizi sitesine girip izleyebilirsin. Bu app cloud browser mantığı ile çalışıyor. Normalde cloud browserlar çok yavaş oluyor, internet hızı düşüklüğü vs. Ama puffin'de video ekranı açıldığında tam ekrana al, dediğinde video akıcı olarak normal izlenebiliyor. Özellikle iphone falan için site aramana gerek kalmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Buzmavisi

    Appstore'da Puffin denen browser var. Onunla istediğin flashlı dizi sitesine girip izleyebilirsin. Bu app cloud browser mantığı ile çalışıyor. Normalde cloud browserlar çok yavaş oluyor, internet hızı düşüklüğü vs. Ama puffin'de video ekranı açıldığında tam ekrana al, dediğinde video akıcı olarak normal izlenebiliyor. Özellikle iphone falan için site aramana gerek kalmaz.

    Ben puffin'den bir türlü verim alamadım. diziport gibi sitelerden izlemeye çalıştım ancak hafif donmalar neyse de ekranı tam uyumlu yapamadım zoom yaparak öyle denk getirmeye çalışıyorum o da bi acayip oluyor :) siz nasıl yapıyorsunuz bu işi
  • dizitv uygulaması ,arada videolarda sapıtlamalar olsa da serverlarından kaynaklı ,bence şu anda piyasadaki en iyi dizi app i.Oldukça geniş vee güncellenen arşiv var.

    Yalnız update çıkıyorlar eyvallah ama her updatede biraz daha kötüye gidiyor videolar.Eskiden scrubsın full sezonlarını buluyordum.ya da married with children fln.Şimdi bulamıyorum.

    Gene de iyidir dizi tv.
  • jb li cihazda xbmc ile stream olarak neredeyse bütün dizi/filimleri izliyebilirsiniz. Defalarca konu açıldı ve defalarca da anlattım. Forumda ya da youtube da araştırın bulabilirsiniz.
  • Puffin ile donmalara rastlamadım. Ama diziport tan başka sitelerden izledim çok rahat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.