Şimdi Ara

İPHONE Bul kapalıylen icloud sıfırlama olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İphone 5s var faturası mevcut icloud şifresi unutuldu. Şimdi telefonda iphone bul açık yazıyor ama apple teknik servisle görüştüğümde telefonda açık kalmış ama kapalı şuanda denildi.

İcloud şifremide unuttuğum için itunes ekranı haldeyken telefonu bilgisayara bağlayıp 8.4 e güncellerseniz telefon sıfırlanır dendi müşteri hizmetleri tarafından ama denedim aynı şekilde açıldı telefon sıfırlanma vs olmadı.

Şimdi gerçekten bu şekilde telefon sıfırlanıyormu ve nerde yanlışlık yapmış olabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefondabiphoneu bul aciksa ve sifirlama islemi yaptiysaniz sifreyi girmeden aktif edemezsiniz. Faturayla beraber apple yetkili servisine giderek ucret karsiliginda actirabiliyorsunu.

Aynisi basima geldi, simdi yetkili servisten geliyorum. Faturada kayip benim, bu halde de 220 dolara sifre sifirlanir dediler.

Daha kolay yontemini bilen bir arkadas yardimci olursa iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Telefondabiphoneu bul aciksa ve sifirlama islemi yaptiysaniz sifreyi girmeden aktif edemezsiniz. Faturayla beraber apple yetkili servisine giderek ucret karsiliginda actirabiliyorsunu.

Aynisi basima geldi, simdi yetkili servisten geliyorum. Faturada kayip benim, bu halde de 220 dolara sifre sifirlanir dediler.

Telefon şuanda açık aktif bir şekilde kullanabiliyorm ama iste icloud u silemedim . Anlamadığım nokta müşteri hizmetleri sıfırlanır dedi emin konuştular demekki olabiliyor

• akgolo kullanıcısına yanıt
    Benimki açılmıyor bile. yardıma tıkladığımda sizden önceki sahibiyle konuşun şifreyi alın diyor. 4 yaşındaki cihazın benden başka sahibi de olmadı ki

Geçen şifremi değiştirmiştim,telefon ne yenisini ne de eskisini kabul ediyor. kaldı ortada alet

Gerçi geçen ay bu alet bu haltı yiyince, gidip android cihaz almıştım. ipadden tüm bilgilermi geçirmiştim. Ama kurtarsam bunu, hiç olmazsa 2. tel olarak kullanırm
  • quote:

Telefondabiphoneu bul aciksa ve sifirlama islemi yaptiysaniz sifreyi girmeden aktif edemezsiniz. Faturayla beraber apple yetkili servisine giderek ucret karsiliginda actirabiliyorsunu.

Ne sallamışsınız ya olurda bukadar olur
    Hiçbir yetkili servis ücreti karşılığında cihaz açılımı yapamaz
    Ayrıca apple store bile ilgilenmiyor kilitli cihazların açılımı için
    Direk apple müşteri hizmetleriyle telefonda bağlantıya geçip faturanın önlü arkası her iki kısmını daha önceden tarayıcıdan taratıp hazır halde bekliyorsunuz
    Konuşma esnasında size bir mail adresi veriyor ve oraya mail atıyorsunuz faturanın ön-arka kısmını
    Aynı anda mail ulaştığında size faturadaki bilgileri teyit ettiriyorlar ( nereden alındı,tarih nedir,ne kadar ücret ödediniz,aldığınız firmanın fatura üzerindeki iletişim bilgileri vs vs)
    Sonrasında da 3 gün içersinde onaylanıyor ve sizin mail adresinize bilgi geliyor
    En önemli detay DİKKAT
    FATURA SİZİN ADINIZA DEYİL İSE FATURADAKİ İSİM SOYİSİM ADINA KONUŞIN KENDİ ADINIZA KONUŞMAYIN
    ÖRNEYİN FATURADA AHMET KARACA YAZIYORSA SİZE İSMİNİZİ SORDUĞUNDA AHMET KARACA DEYİN
    YOKSA GENE YARDIMCI OLMUYORLAR

• quote:

Orijinalden alıntı: muratkcenter

quote:

Ne sallamışsınız ya olurda bukadar olur
    Hiçbir yetkili servis ücreti karşılığında cihaz açılımı yapamaz
    Ayrıca apple store bile ilgilenmiyor kilitli cihazların açılımı için
    Direk apple müşteri hizmetleriyle telefonda bağlantıya geçip faturanın önlü arkası her iki kısmını daha önceden tarayıcıdan taratıp hazır halde bekliyorsunuz
    Konuşma esnasında size bir mail adresi veriyor ve oraya mail atıyorsunuz faturanın ön-arka kısmını
    Aynı anda mail ulaştığında size faturadaki bilgileri teyit ettiriyorlar ( nereden alındı,tarih nedir,ne kadar ücret ödediniz,aldığınız firmanın fatura üzerindeki iletişim bilgileri vs vs)
    Sonrasında da 3 gün içersinde onaylanıyor ve sizin mail adresinize bilgi geliyor
    En önemli detay DİKKAT
    FATURA SİZİN ADINIZA DEYİL İSE FATURADAKİ İSİM SOYİSİM ADINA KONUŞIN KENDİ ADINIZA KONUŞMAYIN
    ÖRNEYİN FATURADA AHMET KARACA YAZIYORSA SİZE İSMİNİZİ SORDUĞUNDA AHMET KARACA DEYİN
    YOKSA GENE YARDIMCI OLMUYORLAR

peki fatura kayıpsa prosedür nedir? Adam 220 dolar dedi

sallamadım arkadaşım, başıma böyle bir olay gelince apple yetkili servislerden birini google amcadn arattım, bana en yakın olanına gittim. Adamın dediğini aktardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 11 Temmuz 2015; 23:34:58 >

• Fatura kayıpsa yetkili servislerin imkanı yok yardımcı olmaya
    O servisin adını söylermisiniz
    Dışarıda özel sektörde açıyorlar geçenlerde bende açtırdım ama şartları var 8 aydır ipad 4 üm yatıyordu ve 300 tl yatırdım açıldı 2 gün içinde
    Ama yetkili servisler bu işi parayla yapamaz apple arayıp şikayet edin adamı öttürürker

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.