Şimdi Ara

Iphone bir gelistiricinin gözünde çöplük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bircok kisi iphonenun fiyatina ragmen çöp olduğunu söylüyor. Tasarim kullanis ve kalite acisindan android den daha iyi gozukse de Iphone telefon ile uygulama gelistiremezsiniz, ya da toplumda yanlış bicimde anlasilmis bir ollay olan hackingi yapamazsiniz. cunku ios telwfonlar kernell e erisimi tamamen kapatmıştır. Kullanici herhangi bir program ile kernele erisemez. android ve windos phone larda ise oldukca ozgursunuzdur. Iphone bize bu konuda guvence sağlıyor aslinda. İPhone vs Android dersek benim gozumde eger paraniz varsa ve uygulama yazma gibi bir merakiniz yoksa ya da bir konuda hack duzeyine erisme gibi bir dusunceniz yoksa İPhone iyi bir tercih. Ancak yazılım yetenekleri acisindan android iphone dan kat be kat daha iyidir. Malzeme kalitesine bakilirsa tartisilir.

edit:Ya arkadaşlar ben iki isletim sistemini karsilastiriyorum aslinda. Malzeme kalitesi acisindan iphone hala pazarda en iyi firma tabikide.Ancak ben herhangi bir ios uygulamasini iphone da çözümleyemiyorum birakin çözümlemeyi dosyalarina bile erişemiyorum. androidde ise native java ile yazilmis olanlarin tum dosyalarina erişim saglayabiliyorum. istersem uygulamayi keyfime gore degistirip pazara bile cikarabiliyorum. Ya da kablosuz aglarin sifrelerini cozmeye programlayabiliyorum. Uzerindeki wifi kartini gsm modulunu bluetooth ve radio receiver ina kadar neredeyse tum modulleri tekrar programlayabiliyorum. Ancak iphone bana bunlari sunmuyor. Ios yerilecek bir isletim sistemi degil ancak bir geliştirici ya da hacking yapan bir developer için kapali kutuyken , android ağzı açık hazine benzetmesi yerinde olur. Guvenlik acisindan ios androidi solda sifir birakir tabi orasi ayri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cinali1 -- 5 Ocak 2017; 1:41:53 >

• Benzeticek olursak , Android düz vites araba gibidir iOS otomatik vitesli. Düz viteste araba sürerken her hamlen önemli otomatik viteste sadece direksiyon hakimiyeti. İki platformu da kullanmış birisi olarak android e dönmeyi düşünmüyorum. En son note 4 kullandım , evet artık kasmıyor cihazlar ama uygulama çökmesi allı pullu kamera vs bana keyif vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Benzeticek olursak , Android düz vites araba gibidir iOS otomatik vitesli. Düz viteste araba sürerken her hamlen önemli otomatik viteste sadece direksiyon hakimiyeti. İki platformu da kullanmış birisi olarak android e dönmeyi düşünmüyorum. En son note 4 kullandım , evet artık kasmıyor cihazlar ama uygulama çökmesi allı pullu kamera vs bana keyif vermiyor.

• Bana kalırsa:

iPhone uzun yıllar kullanmak açısından aynı seviye bir Android telefondan çok daha üstün.

Aynı şekilde Appstore'daki uygulama zenginliği ile de Android'ten önde.

Tasarım ve malzeme kalitesi Android kısmında çok fazla çeşit olduğu için karşılaştırmak çok da doğru olmaz. Fakat Apple'ın bu konuda hakkını yememek lazım gerçekten güzel telefon yapıyolar.

Kullanış konusunda Android'in daha iyi olduğunu düşünüyorum.En basitinden mobil veriyi açıp kapatmak için bile ayarlar kısmından menülerle uğraşmak beni sıkıyor açıkçası, belki güncellemelerle kısayol eklemişlerdir bilemiyorum.

Batarya konusunda hem kullanım süresi hem -çoğu modelinde- batarya değiştirebilme; çıkarıp takabilme açısında yine Android'in önde olduğunu düşünüyorum.

Biraz uzattım sanırım.Sonuç olarak ben root,rom,apk tarzı şeylerle uğraşmayı sevdiğim için Android derdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Benzeticek olursak , Android düz vites araba gibidir iOS otomatik vitesli. Düz viteste araba sürerken her hamlen önemli otomatik viteste sadece direksiyon hakimiyeti. İki platformu da kullanmış birisi olarak android e dönmeyi düşünmüyorum. En son note 4 kullandım , evet artık kasmıyor cihazlar ama uygulama çökmesi allı pullu kamera vs bana keyif vermiyor.

Eskiden Nexus 4 kullanırdım Androidler ilk bana gelirdi.Ama sıkıyor bir süre sonra.Şimdi iPhone 6 var muadili olmasa da işletim sistemi açısından kalitesi çok belli.
  • şu iphone'lar neden bu kadar büyütülüyor anlamadım. ios da yapıpda android'de yapılamayan birşey yok. aksine durum tam tersi.

insanların gösteriş için iPhone aldığını düşünüyorum.

not:ios

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de android ciyim. Arkadaşın İPhone alıp, menülerde geri gelememek varya sinir ediyor beni. Orta tuşa basıyorum hop ana ekran :)
    Uygulama indirirken bile şifre falan sıkıntı, bi de şarz aletleri falan farklı herşeyi Apple e özel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Te.k -- 4 Ocak 2017; 23:7:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yav Boş Yapmasın Kimse O Telefonun Fiziksel Sistemsel Çizimini Tasarımını Appledan Başka Kimse Yapamaz Ve Yapamıyordu Veya O Telefon Gökten Düşmedi Millet Alamıyor Kuyruk Acısını İphonecular Çekiyor(Bu Sözüm Başlığı Ve İçeriği.Destekleyenleredir)

Yani Bu Adam Her Kimse Takmıyorum Ve Çatır Çatır Dandiroid Cilere İnat İphone Kullanıyorum
  • Herkes androidde şöyle özgürsün böyle özgürsün diyor da acaba bu yüzden playstore un nasıl bir çöplüğe döndüğünü kimse görmüyor mu? Kimse ios a çamur atmasın sizin gibi ne androidciler gördük iphone aldıktan sonra apple fan boy olan Fakat yukardaki bir arkadaş söylemiş o konuda cidden sıkıntı var bluetooth u açmak için menüye buton koymuşlar mobil veri için yok ayarlara girip açmak gerekiyor bir türlü düzeltemediler şunu.
  • Bence
    android telefonla uğraşmayı seven,telefondan binbir türlü işini halletmeyi isteyen insanlara göre

ios ise yukardaki arkadaşın dediği gibi otomotik vitesli araba

gaza basmasanız bile götürür.
    ama androide gaza bas , vites at ,arabayı kontrol et , yolda bile kalabilirsiniz androidle

ama ios daha çok mercedes gibi birşey bence.. lüx ve seni istediğin yere götürüyor.ama dağa tırmanamaz veya yüzemez,hatta taşlı bir yolda bile gidemez.onun yeri otobanlardır.
    fakat android isterse dağada çıkar,marsada gider herşey kullanıcının elinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 4 Ocak 2017; 23:20:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cileklivanilya

şu iphone'lar neden bu kadar büyütülüyor anlamadım. ios da yapıpda android'de yapılamayan birşey yok. aksine durum tam tersi.

insanların gösteriş için iPhone aldığını düşünüyorum.

not:ios

Elma logosu var elma
  • Hepsi aynı işlemi yapıyor arkadaşlar. İkiside WhatsApp, Twitter, instagram giriyor. Kameraları var, görüntülü konusabiliyorsun. Hepsi bu saatten sonra aynı işi görüyor, sanki siz telefondan atom parçalarmış gibi konuşuyorsunuz sabah akşam twitter, instagram işte kasmayın.
  • Apple benim gözümde boş beleş bir şirket, androidin açık yapısı olduğu sürece appleın yüzüne dahil bakmam, kullanmak isteyen kullanır kendi zevkleri.
  • Ya arkadaşlar ben herhangi bir ios uygulamasini iphone da cozumleyemiyorum birakin cozumlemeyi dosyalarina bile erişemiyorum. androidde ise native java ile yazilmis olanlarin tum dosyalarina erisim saglayabiliyorum. istersem uygulamayi keyfime gore degistirip pazara bile cikarabiliyorum. Ya da kablosuz aglarin sifrelerini cozmeye peogramlayabiliyorum. Uzerindeki wifi kartini gsm modulunu bluetooth ve radio receiver ina kadar neredeyse tum modulleri tekrar programlayabiliyorum. Ancak iphone bana bunlari sunmuyor. Ios yerilecek bir telefon degil ancak bir geliştirici ya da hacking yapan bir developer için kapali kutuyken , android ağzı açık hazine benzetmesi yerinde olur. Guvenlik acisindan ios androidi solda sifir birakir tabi orasi ayri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.