Bildirim
iPhone'a rehber girdisi PC üzerinden yapılabilir mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
mobileme ye üye ol (2 aylık deneme sürümü var) herhangi bir pc browserindan mobile me hesabına bağlan adres defterini işle, veya outlook kişilerinle senkronize et.
istersen 2 ayın sonunda deneme sürümünü iptal edebilirsin.
Ama mobileme yi o kdr çok seveceksin ki iptal edemeyeceksin, çünkü tüm kişilerin maillerin notların takvimlerin her an senkronize olacak. istendiğin bilgisayardan erişebileceksin ve sana verdiği 20 gb idsik alanı, igallery vb. servisler de çok iyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: funkmaster
Arkadaşlar malesef öteki telefonumun usb'si bozuk olduğu için numaraları tek tek elle girdi yapmam gerekiyor. iPhone'dan da PC'ye göre gayet zor, bunu laptop'um üzerinden yapma şansım var mı? Veya başka pratik bir çözümü var mı?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sorunu yanlış anlamadıysam şu çözüm olabilir;
Turkcell kullanıyorsan Turkcell'in Numara Yedekleme diye bir programı var. Öteki telefon'a uygulamayı yükle. Numaraları internete yükle. App store'da Turkcell'in "Yedekleme" diye bir programı var. Bunlada IPhone'a geri atarsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: abdsev
quote:
Arkadaşlar malesef öteki telefonumun usb'si bozuk olduğu için numaraları tek tek elle girdi yapmam gerekiyor. iPhone'dan da PC'ye göre gayet zor, bunu laptop'um üzerinden yapma şansım var mı? Veya başka pratik bir çözümü var mı?
Turkcell kullanıyorsan Turkcell'in Numara Yedekleme diye bir programı var. Öteki telefon'a uygulamayı yükle. Numaraları internete yükle. App store'da Turkcell'in "Yedekleme" diye bir programı var. Bunlada IPhone'a geri atarsın.
bahsettiğiniz program Java için uyumlu mu? S40 işletim sistemine sahip bir telefondan alacağım.
-
quote:
quote:
quote:
Turkcell kullanıyorsan Turkcell'in Numara Yedekleme diye bir programı var. Öteki telefon'a uygulamayı yükle. Numaraları internete yükle. App store'da Turkcell'in "Yedekleme" diye bir programı var. Bunlada IPhone'a geri atarsın.
bahsettiğiniz program Java için uyumlu mu? S40 işletim sistemine sahip bir telefondan alacağım.
Ben Nokia 3500c ile yedek almıştım. S40 oluyor herhakde bu model.
İstersen buraya bir gözat. Desteklenen telefonlar:http://www.turkcell.com.tr/c/oth/popup_yedeklememodel.html
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Ben Nokia 3500c ile yedek almıştım. S40 oluyor herhakde bu model.
İstersen buraya bir gözat. Desteklenen telefonlar:http://www.turkcell.com.tr/c/oth/popup_yedeklememodel.html
hallettim, teşekkürler.
-
Peki arkadaşlar benim de şöyle bir problemim var arkadaşlar. Tüm rehberim bilgisayarımda kayıtlı. Bunları nasıl aktarabilirim iPhone'a? Outlook, itunes? -
google hesabınız varsa bir google exchange hesabı oluşturun telefonda, hem gmail iniz push desteği kazansın hem de google daki kişi listeniz telefonla senkronize olsun. google a eklediğiniz kişi anında telefona ve telefona eklediğiniz kişi aanında google a eklensin. -
Arkadaşlar bu konu açılmışken benim de bir sorum olacak
iphoneda kişi rehber kayıdı için kameradan çektiğim bir resmi nerden dosya olarak alabilirim... bu resimleri fotoğraflara kaydetmiyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X