Şimdi Ara

iphone'a müzik atamıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sürükle bırak sistemiyle bir ton mp3 atmıştım albüm albüm ayırmıştım ama son bi haftadır tek bir mp3 bile sürükleyemiyorum kabul etmiyor, nedeni nedir kardeşler bir el atın lütfen..

• iTools kullanmanı tavsiye ederim .

Elveda iTunes, Simdi iTools Zamani
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

iTools kullanmanı tavsiye ederim .

itoolsta kullanıyorum dostumda asıl amacım izlsesi yapmak, itoolsa attığım zaman failed veriyor bende itunesta yapıyım dedim oda olmadı, bunun için yardımcı olaiblirmisin?
  • İtunes da iphone bilgilerinin yer aldığı yerde müzik ve videoları elle yönet tarzı birşey olması lazım onun seçili olup olmadığına bakar mısınız ? Eğer seçili değilse seçin ve sürükle bırak yöntemiyle bu şekilde atabilirsiniz müziklerinizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmmm10

İtunes da iphone bilgilerinin yer aldığı yerde müzik ve videoları elle yönet tarzı birşey olması lazım onun seçili olup olmadığına bakar mısınız ? Eğer seçili değilse seçin ve sürükle bırak yöntemiyle bu şekilde atabilirsiniz müziklerinizi.

düzeltmeme rağmen hala atamıyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: jang

quote:

itoolsta kullanıyorum dostumda asıl amacım izlsesi yapmak, itoolsa attığım zaman failed veriyor bende itunesta yapıyım dedim oda olmadı, bunun için yardımcı olaiblirmisin?

ringtone -zil sesi bölümüne istediğiniz bir mp3 ü sürükleyip bırakın (itools da iphone takılı olacak ve iphone üzerinden yapacaksınız.) sonra oraya itools a yüklediginiz ringtone u masa ustune veya belirli biyere sürükleyip bırakın , zil sesi yaptiniz simdi sadece itunes daki ringtone kısmına surukleyip bırakmak kalıyor ondan sonra daha telefonunuzdan silinmeyecektir

• quote:

quote:

quote:

ringtone -zil sesi bölümüne istediğiniz bir mp3 ü sürükleyip bırakın (itools da iphone takılı olacak ve iphone üzerinden yapacaksınız.) sonra oraya itools a yüklediginiz ringtone u masa ustune veya belirli biyere sürükleyip bırakın , zil sesi yaptiniz simdi sadece itunes daki ringtone kısmına surukleyip bırakmak kalıyor ondan sonra daha telefonunuzdan silinmeyecektir

ringtone bölümüne mp3ü sürükleyip bırakıyorum iphoneum tabiki bağlı bir şekilde yapıyorum fakat failed yazıyor, eğerki önce itunesa atıcaksın sonra itoolsa diorsan itunes'a hiç atamıyorum, itoolsa ise normal mp3 dinlemek için atabiliyorum, ringtone'a atınc hata veriyor ve yüklemiyor hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone telefona şarkı atma
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Seçtikten sonra uygula dediniz mi ? Seçip itunes u kapatıp açıp dener misiniz ?
    Eğer böyle de olmazsa biliyorsunuzdur belki iphonenuzda olan ve atmak istediğiniz şarkıyı i tunes un müzik bölümüne sürükleyin. Sonrada iphone müzik kısmından eşzamanla yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ringtone bölümüne mp3ü sürükleyip bırakıyorum iphoneum tabiki bağlı bir şekilde yapıyorum fakat failed yazıyor, eğerki önce itunesa atıcaksın sonra itoolsa diorsan itunes'a hiç atamıyorum, itoolsa ise normal mp3 dinlemek için atabiliyorum, ringtone'a atınc hata veriyor ve yüklemiyor hocam

itools sürümünüz ve itunes sürümünüz güncelmidir ? jailbreklimi telefon ?

itools u silin itunes u silin yeniden yükleyin , jailbreak varsa büyük ihtimal sistem dosyalarınız sapıtmıştır bi restore atarsanız düzelir

• quote:

sürükle bırak sistemiyle bir ton mp3 atmıştım albüm albüm ayırmıştım ama son bi haftadır tek bir mp3 bile sürükleyemiyorum kabul etmiyor, nedeni nedir kardeşler bir el atın lütfen..

Hocam şimdi video,mp3 ne olursa olsun,öncelik olarak dosyayı arşive ekleyiniz,daha sonra sol menüde en üstte musics kısmını ctrl a yapın aşagıda playlist olusturmak için + ya basın sonra az önceki sag klik yaptıgınız yerde en aşagı inin playlist e taşı diyin senkronize edin tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

quote:

sürükle bırak sistemiyle bir ton mp3 atmıştım albüm albüm ayırmıştım ama son bi haftadır tek bir mp3 bile sürükleyemiyorum kabul etmiyor, nedeni nedir kardeşler bir el atın lütfen..

Hocam şimdi video,mp3 ne olursa olsun,öncelik olarak dosyayı arşive ekleyiniz,daha sonra sol menüde en üstte musics kısmını ctrl a yapın aşagıda playlist olusturmak için + ya basın sonra az önceki sag klik yaptıgınız yerde en aşagı inin playlist e taşı diyin senkronize edin tamamdır.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mmmm10

Seçtikten sonra uygula dediniz mi ? Seçip itunes u kapatıp açıp dener misiniz ?
    Eğer böyle de olmazsa biliyorsunuzdur belki iphonenuzda olan ve atmak istediğiniz şarkıyı i tunes un müzik bölümüne sürükleyin. Sonrada iphone müzik kısmından eşzamanla yapın.
    itunes ve sürükle bırakla mp3ü sürükleyip bırakamamam.

itools ve zilsesi atarken verilen hata

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.