Şimdi Ara

iphone a hard disk takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone a her hangi bir aparat yardimi ile
    hard disk takmak ve bu hard diskden film izlemek muzik dinlemek mumkunmu merakdan soruyorum
    eger boyle birsey mumkunse 1 tb hard disk alicam ona gore
    bilgisi arkadaslar yardimci olup fikirlerini belirtirse sevinicem tsk ediyorum saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bildiğim kadarıyla bu olay ipadde olurken iphone'da olmuyor.
  • benim bildiğim aparat sayesinde hdmı kablosu bağlaya biliyorsun televizyonuna .
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

iphone a her hangi bir aparat yardimi ile
    hard disk takmak ve bu hard diskden film izlemek muzik dinlemek mumkunmu merakdan soruyorum
    eger boyle birsey mumkunse 1 tb hard disk alicam ona gore
    bilgisi arkadaslar yardimci olup fikirlerini belirtirse sevinicem tsk ediyorum saygilar

Öncelikle iphone konusunda bir "kesin " bilgim yok. Ama geçen gün ipad de kullandığım flash belliğimi taktım ve olmadı. Ama belki ben de hata vardır. Ben ipad de nasıl kullanıldığı konusunda yardımcı olayım size, belki işinize yarar.
    Öncelikle, camera connection kit ( netten aratırsanız direk görürsünüz) lazım ki bu aparat ile flash bellek, hard disk takabiliyorsunuz. Hard disk in harici elektrik kullanımlı olması şart, çünkü ipad ya da iphone ( iphone da oluyor ise tabi) hard disk için gerekli elektriği vermesi mümkün değil. Yani hard diskin mutlaka elektrik kablosu ile çalışıyor olması gerek. Aparat ile taktıntan sonra ifile programı (cihazınız jb ise yükleyebilirsiniz sadece) ile izleme yapabilir ya da dosyalarına ulaşabilirsin. Fakat bunun için de cihazınızın jb olması gerek. Forumda böyle bir konu var, aratırsan çıkar. Şayet jb yoksa çihazında sadecce fotograf aktarımı yapabilirsin ( o da flashın içine DCIM isimli bir dosya açıp içine resimleri attıktan sonra).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AüK -- 27 Ocak 2013; 1:33:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim bildiğim iPad'de oluyor. Denemedim ama videoları var, araştır izle.

• woow, fena fikir degil aslinda.. hic aklima gelmemisti... zekice
  • Flash bellek çalıştırsa yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one harici hard disk
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robotyx

woow, fena fikir degil aslinda.. hic aklima gelmemisti... zekice

• quote:

Orijinalden alıntı: Robotyx

woow, fena fikir degil aslinda.. hic aklima gelmemisti... zekice

zekice ama su an icin zor olay hatta imkansiz gibi zaten hard disk e elektirik vericeksin falan filan yani olacak durumlar degil
    bir hayalimde suya dustu 1. si jb yoj cihaz ip5 ikincisi zaten iphone hard diske verilen akimi karsilamiyor
    zaten resim atmak icin istesem cihaz 64 gb resime yeter ben farkli amaclarda kullanmak icin sormustum herkese cevaplar icin tsk ederim saygilar

• OTGnin 30 pinli hali çıksa keşke

• Aslında yapılmıcak olay değil fakat harddiski tasıma bence sıkıntı ya bi kere adamlar ufaltmaya çalışıyor biz ne yapıyoruz fakat hani şöyle bildiğimiz kart gibi yada USB bellek gibi takılabilecek ve çirkin durmucak şekilde tasarımcılar yapabilir bence fikir güzel

• Sirf aksesuar ve app satmak icin bunun da bir cihazini cikarirlar yakinda. Parayi ordan vuruyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.