Bildirim
E-sata ya USB takmak?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şu ana kadar bağlanmıyor biliyordum.
usb girişim olduğu için pek e-sataya yeltenmedim ve pek de yeltenmeye niyetim yok.
Çalışıyorsa sorun yok o zaman.._____________________________ -
hakikaten ilginç çalışması bile mucize niye böyle bişeye ihtiyaç duyuyorsunuz anlamadım _____________________________ Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir -
Hayır bizim arkadaş E-sata ya takmaya çalışıyordu dedim oraya olmaz takma boşuna zorladı girdi kendide bilmiyordu bende apışıp kaldım orada nasıl çalıştı anlamadım:S E-sata larda böyle bi özellik varmı onu sormak istedim. usb leri çöpe atak E-sata ya geçek demiyom:D aslında E-sata daha hızlı değilmi yaw USB den:D USB3 e gerek yok artık yolumuzu bulduk 
_____________________________ -
iraz araştırdım ve bazı hp laptoplarda ve msı anakartarda power e sata diye bi özellik varmış bunlara usb cihaz takılabiliyormuş sizin bilgisayar hp marka laptop mu veya anakartınız msı mı _____________________________ Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir -
Toshiba laptop _____________________________ -
ben de casper nirvana p8600 kullanıyorum, sadece iki adet usb girişi olduğundan ve mobil modemin büyüklüğünden ötürü yandaki usb girişi kullanılamadığında keşfettim ki bilgisayarın diğer tarafında Power eSata girişi varmış. Gerçekten USBlere göre biraz zor takılıp çıkartılıyor ama gayet eSata ve USB 2.0 için kullanılabiliyor. -
acer 5739G modelini kullanıyorum , 3 usb girişi var , 2si bozuk diğeride pek saglıklı çalışmıyor.
bende dönüştürücü olaylarına girim diyordum bu konuyu gördüm ve deneyim dedim...
şakkk diye girdi gram zorlama yok çok rahat ve çalıştı çok sevindim :))
konuyu açan arkadaşa teşekkürlerrr..
_____________________________ -
eski cihazlarda e-sata ya takılıp sökülürken sorun oluyordu ama yeni bilgisayarlarda o girişler , e-sata/usb combo olarak geçiyor..Bu modellerde takıp çıkarırken de sorun olmaz.. _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ncz dosyası nasıl açılır
- ahşap kapı düşmesi tamiri nasıl yapılır
- bazı sitelere giremiyorum
- klavye makrosu
- bilgisayar uyku modundan nasıl çıkar
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- suya düşen telefona ne yapılır
- ekranı ikiye bölme
- bağlantı sıfırlandı.
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler