Şimdi Ara

1 GB USB FLASH DİSK BİÇİMLENDİRME PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
14.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 tb pretec usb diskim düzgün bir şekilde çalışıyordu , bilgisayara format atarken üzerinde takılıydı sanırım birşey oldu , formatı attıktan sonra içine baktığımda disk biçimlendirilmemiş biçimlendirmelisiniz dedi ok dedim.Fakat biçimlendirirken kapasite bilinmiyor diyor ve hızlıbiçimlendirmeyi seçip biçimlendir dediğimde ise biçimlendirme tamamlanamıyor diye hata veriyor sürekli , ne yapmam gerek sp2 kurulu

Orjinalden alıntı: darnglove

1 tb pretec usb diskim düzgün bir şekilde çalışıyordu , bilgisayara format atarken üzerinde takılıydı sanırım birşey oldu , formatı attıktan sonra içine baktığımda disk biçimlendirilmemiş biçimlendirmelisiniz dedi ok dedim.Fakat biçimlendirirken kapasite bilinmiyor diyor ve hızlıbiçimlendirmeyi seçip biçimlendir dediğimde ise biçimlendirme tamamlanamıyor diye hata veriyor sürekli , ne yapmam gerek sp2 kurulu

Diskinde veya bağlantı yapılan kısımlarda bir sorun yoksa;
    Başak bir bilgisayarda deneyebilirsin,
    Eğer içerisinde önemli bir veri yoksa disk yönetiminden tüm bölümleri silip tekrar bir bölümleme yapmayı deneyebilirsin,
    Partition programları kullanarak sorunun üstesinden gelmeyi deneyebilirsin vs. vs.....
    Anlatımlarımdaki resimlerimi yüklediğim, resim barındırma sitesindeki hesabımın, erişim limitini geçmesi nedeniyle, konularımdaki resimler görüntülenememektedir. Resimleri görüntülermek için resmin linkini direkt adres satırına yazmanız gerekiyor. Veyahut ilgili konudaki bölümü fareniz ile seçip microsoft world gibi bir programa yapıştırırsanız resimleri görebilirsiniz...

• hangi partition programını önerirsiniz ve tam olarak ne yapmam gerekiyor ?

Partition programı olarakda
    Partition Magıc derim ben..
  • Sağ tıklayıp>Biçimlendir yada Bölümü Sil seçeneği aktif ise o seçeneği seçip var olan bölümü silip sildikden sonra sağ tık yeni bölüm oluştur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim bu bilgiler benim de işime yaradı

Orijinalden alıntı: eMr...

Bilgisayarım>Yönet>Disk Yönetimi>usb belleğiniz>Sağ tık>Biçimlendir yada Bölümü sil seçeneği ile var olan bölümü silip daha sonra tekrar sağ tıklayın bölüm oluşturmanız..

bu yöntem işime yaradı... teşekkür ederim @eMr...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.