Şimdi Ara

İphone'a bilgisayardan Fotoğraf atma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sene 2015 halen bu soruyu soruyor musun diyeceksiniz ama soruyorum :D

3-4 gün evvel ios 8.3 ü yükledikten sonra telefondaki pcden gelen tüm fotoğraflar silindi.

Normal tongbu kullanarak atardım ama artık usb kablosunu taktığım zaman tongbuda hiç bir fotoğraf gözükmüyor

İtunesede sinir oldum giriyorum programa eşzamanlıyor birşeyleri bitiriyor 1 saat sonra ama fotoğraf atmayı bulamadım fotoğraf eşzamanlama yok .

• İtools tavsiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okvnoe

İtools tavsiye

indirdim ama failed to load itunes library , please install last itunes versionon your computer hatası veriyor açılmıyor program daha dün tekrar silip kurdum pcye itunes 'i ...
  • Yıl 2015 bu soru hala soruluyorsa; soran değil, bu soruyu hala sorduran Apple utansın.

Bu kadar zor olmak zorunda değil. En baz kullanıcı bile yapabilmeli ki, bilgisayardan anlamayan birinin iTunes kullanabilmesi, iPhone a veri atabilmesi resmen imkansız.

• Denemedim fakat aşağıdaki uygulamalar itunes aracılığıyla fotoğrafları doğrudan photos uygulamasına attığını söylüyor. Senkronizasyon dan farkı atılan fotoğrarların cihazdan çekilmiş gibi olacak olması.

https://itunes.apple.com/tr/app/picback-photo-transfer-app/id907477607?mt=8

https://itunes.apple.com/tr/app/rollit-photo-transfer-app/id741790426?mt=8

Ben pickback denen uygulamayı almayı düşünüyrom.

• Apple'ın saçmalıklarından sadece biri.. Herşeyi en zora sürüklüyorlar illaki 3.parti yazılım kullandırmak zorunda kalıyorlar.. Stabilitesi(gerçi artık amiral androidler iphonelar kadar stabil en az örnek:s6,m8,m9) özellikle güvenlik yönü(appleda kalmamın en önemli sebebi) olmasa Apple'ı tercih etmek için bir neden göremiyorum artık..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple telefon hafızasını flash disk gibi göstertse bizede rahatlasak :/ kardeş çok fazla foto yoksa kendine mail at telefondan aç kaydet fotoyu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Screenshot ve PC'ye atmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

Yıl 2015 bu soru hala soruluyorsa; soran değil, bu soruyu hala sorduran Apple utansın.

Bu kadar zor olmak zorunda değil. En baz kullanıcı bile yapabilmeli ki, bilgisayardan anlamayan birinin iTunes kullanabilmesi, iPhone a veri atabilmesi resmen imkansız.

İOS 8.3 DEN önce iki programa girdiğim zaman fotoğraflar gözüküyordu , şimdi ikisindede boş gözüküyor .

Yok mu başka yol bilen ?

İphone'a bilgisayardan Fotoğraf atma İphone'a bilgisayardan Fotoğraf atma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkovic -- 12 Nisan 2015; 14:45:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: soyturk58

Apple telefon hafızasını flash disk gibi göstertse bizede rahatlasak :/ kardeş çok fazla foto yoksa kendine mail at telefondan aç kaydet fotoyu

Hem çok fazla foto var hemde o şekilde yaptığım zaman fotoğraf telefondan silinebilir oluyor ben böyle olmasını istemiyorum ... İtunes veya tongbudan atarsan telefondan girdiğinde bilgisayarımdaki resimler diye gözüküyor ve asla silinmiyor .
  • UP arkadaşlar cevap verecek yok mudur ?
  • itools bu aralar herkeste hata veriyor bileyler oldu ona.

Ben photo transfer app uygulamasını kullanıyorum. Wifi yoluyla Pc'den tele, telden pc'ye foto atmak mümkün.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.