Şimdi Ara

İphone 7 ve İphone 7Plus Yurt Dışı Cihaz Genel Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
223
Cevap
15
Favori
68.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, Amerika'dan iphone 7 plus almak istiyorum. Öncelikle model konusunda kafam karıştı ama anladığım kadarıyla biz t-mobile cihazı tek seferde ödeyip aldıktan sonra Türkiye'de açıp, kendi hattımızı takarak aktifleştirirsek bir problem kalmıyor ve garantisi 1 yıl boyunca geçerli oluyor.
    Tecrübeli arkadaşlara sormak istediğim soru şu: Ben kendi adıma kredi kartımla alışveriş yapıp, arkadaşımın adresine iphone'u gönderebilir miyim? Daha önce benzerini yapmış olan var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reverdy

    Arkadaşlar merhaba, Amerika'dan iphone 7 plus almak istiyorum. Öncelikle model konusunda kafam karıştı ama anladığım kadarıyla biz t-mobile cihazı tek seferde ödeyip aldıktan sonra Türkiye'de açıp, kendi hattımızı takarak aktifleştirirsek bir problem kalmıyor ve garantisi 1 yıl boyunca geçerli oluyor.
    Tecrübeli arkadaşlara sormak istediğim soru şu: Ben kendi adıma kredi kartımla alışveriş yapıp, arkadaşımın adresine iphone'u gönderebilir miyim? Daha önce benzerini yapmış olan var mıdır?

    Ben denemeye çalışmıştım Türkiyeden denendiği için sistem kabul etmemişti, belki vpn ile yapan olabilir. En mantıklısı kart bilgilerini arkadaşına verip ordan denemesi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spressed

    Arkadaşlar merhaba öncelikle. Adres vermek doğru olur mu bilmiyorum ama sahibinden.com adresinde gördüğüm "Sadece pasaport kaydı gerekli" şeklinde bir satıcı gördüm. Ablam mayıs sonu haziran başı yurtdışına çıkacak. Sizce güvenebilir miyim bu tür satıcılara? Ve fatura isteniyor mu kayıt yaptırılırken? Son olarak bu yer basit bir telefoncu gibi gözüküyor (alacak olsam da bilhassa kendim gidip alacağım). Garanti konusunda bir sorun çıkar mı?

    Bu işi bende anlamadım bazı telefoncularda Avrupa cihazlar 7+ 128GB 3400 3550 aralığında satılıyor. Ama applestore da 1050EUR nasıl bu fiyata satabiliyorlar acaba. Yani apple fatura sorgulamadığı için alınabilir gibide duruyor ama yinede fiyat farkı kafada soru işareti bırakıyor. Demekki onlar daha uyguna biryerlerden getirtiyorlar.




  • Aslında İsveç'de 899 CHN yani 3249 tl. Bu fiyat Applestore'da. Kaldı ki Applestore genel olarak çoğu teknoloji marketinden pahalıya satıyor mallarını. Sebebi de düz mantık yaparsak distribütörlüğünü yaptığı mağazalar ürün satabilsin diye. Ayrıca tax-free olayı da var. Türkiye'de pasaport kaydına 149 TL isteniyor. E telefoncular bunu da yapmadığında 3100 liraya falan mâl olur diye düşünüyorum en fazla. Burada da en azından 3500 Liradan koyduklarında boşluktan 500 lira ceplerinde oluyor. Tabii bu dürüst telefoncular için. Araştırdığım kadarıyla onarılmış cihazları sıfır diye ya da yan ithalat ürünlerini kullanıcıya kakalıyorlar. Bundan ötürü hiç bulaşmadım ben mayıs ayını bekliyorum. Son olarak da başka bir konu açıp düşüncemi belirtmiştim 7 Plus hakkında. Hepsinde olmamakla beraber gerçekten çok ciddi problemleri varmış kameranın zamanla ölmesi, işlemciden ciddi yoğunlukta ses gelmesi ve bu sebepten video çekilememesi; cihazın aşırı ısınması, köşelere basıldığında ses gelmesi vs...




  • iPhone 7(A1778) 32 gb kullanıyorum. Şebeke sorunu yaşıyorum. Temiz kurulum yaptım, 10.3.2 beta 3 yükledim ne bulduysam denedim ama bu sorunu çözemedim. Bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar? Lütfen yardım edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar. iphone 7 plus almayı düşünüyorum hollandadan arkadaşım getirecek sanırım en pahalı fiyatlar hollandada gelirken belki başka yerlere uğrayarak gelebilir.almanyaya geçerek gelebilir. en uygun avrupada nerede iphonelar? bir de vergi iadesi gibi bieşy oluyormuş sanırım ne kadar iade alınabilir? apple uluslararası garantisi geçerli sanırım burada? uluslararası garantisi olan telefonlar hangisi oluyor dikkat edilmesi gerekn bişey var mı?
  • Philae kullanıcısına yanıt
    Vergi geri alma oranı ülkeden ülkeye değişir. Ekli linkten kendin ülkesine göre hesaplayabilirsin. Nakit olarak geri alırsanız kesinti oluyor, kredi kartına kesinti olmadan geri yatırırlar. Kesinti oranları da tax free bürosunun bulunduğu yere göre değişmektedir. Ekli Web Sitesinde detaylı açıklamayı biraz kurcalarsan bulursun



    http://www.globalblue.com/customer-services/tax-free-shopping/refund-calculator/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar kıbrısta 7plus 128 gb 3750 TL diyor kutay telekom diye bir yerde. Sizce alınır mı mantıklı mıdır oradan almak?
  • imperiOsus kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleriyle görüş cihazdaki problemi anlat cihazin raporunu iste göz atmalarini söyle hattanda kaynaklaniliyo olabilirr ugraşmam diyosan garantiye gönderirsin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spressed S kullanıcısına yanıt
    Fiyat uygun gibi de kibris garanti durumu nasil acaba ..yurtdşi oluyo sanirim kayit filan da şart olucaktir 4000 patlar gibi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philae kullanıcısına yanıt
    Forumda en pahali iphone 7 türkiyede satiliyor gibi başlik varr ordan bakabilirsin listese yaziyor ayrica plus larda A1784 iphone 7 için 1774 almasi gerekir 1660-1661 modellerden kacinmasi gerek Ayrica cihazi alirken bergi iadesi var almayi unutmasin sanirsam türkiye dönüşlerinde alabiliyo sormak lazim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 7 Mayıs 2017; 1:27:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti durumu tahminimce yurtdışından almakla bir gibi duruyor ama emin değilim. 1 sene olur kanımca. Dediğim gibi öyle teknolojik bir mağazaya hiç benzemediğinden korkmuyor değilim..
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkür ederim kardeşim. Çok soğudum cihazdan öyle böyle değil. Uğraşmaya takatim kalmadı yani. Satılık ilanı verdim. Satıp iPhone 6s plus alacağım. Eski cihazım. Muhteşem bir cihazdı, kaşıntı yaptık 7 ye geçtik. Ne gerek varsa artık kafama tüküreyim. Bin pişmanım. ios u özlemek için Sony de alabilirim. Androidle uğraşayım biraz da, iyi gelir belki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperiOsus -- 7 Mayıs 2017; 4:10:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Bir kaç gün sonra Dubai seyahatim olabilir. Kafama takılan bir kaç soruyu sormak istiyorum, belki bilgisi olan birisi çıkar?

    1. İlk olarak Apple Store'Da 2600 AED iken Souq.com'da 2300 AED. Bu fiyat farkının sebebi nedir? Orada sizce Apple Store 'mu alayım, yoksa dışardan bir yerden mi bakayım.
    2. Türkiye'de yurtdışı cihazların garantisi geçmeyecek konusu geçerli mi? 1 Yıl Türkiye'de garanti de olur mu?

    Son olarak da Facetime dışında kullanamayacağım, beni kısıtlayacak bir şey olur mu?

    Bilginiz olan birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim.
  • Amerika dan biraderim ile cihaz getirtmeyi düşünüyorum ilk sayfadan anladığım kadar iPhone 7 Plus için A1784 kodlu modeli almalıyım, sonraki süreçte neler yapmalıyım veya problemsiz kullanmam için neler şart ?

    Almışken cihazla şunu da al diyebileceğiniz bir parça önerirmisiniz ?
  • AH/A part nolu cihaz neresi bulamadım arkadaşlar. 1784 cihaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazın 1661 olduğunu nasıl öğrenebilirim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reverdy R kullanıcısına yanıt
    mrb arkadaşlar kktc den 7 plus almayı düşünüyorum 3350 fiyat dedi nakit daha da düşerim dedi.garanti durumu ne oluyor apple bildiğim kadarıyla türkiyeyi global garanti kapsamı dışına aldı.durum nedir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  • https://www.amazon.com/Apple-iPhone-T-Mobile-Black-Locked/dp/B01LZQHDGW/ref=sr_1_1?s=wireless&ie=UTF8&qid=1499792723&sr=1-1&keywords=iphone%2B7%2Btmobile&th=1

    bunu almak istiyorum ama trde kullanabilir miyim ? carrier locktan dolayi ?

    birde amazondan alinca 1 yil garanti oluyor mu yine cihaz a1778 ise ?
  • Batmanlı Betmen kullanıcısına yanıt
    bir allahin kulu yok mu ya sunu alirsam trye gelince simlock olur mu olmaz mi ? 2 ay kadar amerikada kullanicam sonra trde kullanicam
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.