Şimdi Ara

iPhone 7 şebeke sorunu yaşayan var mı... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
57.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de Turkcell var hocam iPhone 7 kullanırken sürekli şebeke sorunu yaşıyordum 4-5 gündür iPhone 5s kullanıyorum ben şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım Buda demek oluyor ki sorun cihazda maalesef

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkbey kullanıcısına yanıt
    Severek aldığım telefondan çok soğudum yani. Sene 2017 olmuş; cep telefonu 20 yıldır var böyle bir sorun olması ilginç, üstelik piyasada en pahalı, güya en prestijli marka. Yok intel modemmiş yok qualcommuş banane kardeşim sonuçta testlerini yapmıyormusunuz bunun. Kendiside farkında ama resmi açıklama yapsa büyük zarara girecek belki note 7 gibi tüm cihazları toplamak zorunda kalacak ve herkesteki sorunsuzluk?? tabusu yıkılacak. Ayrıca güya 17 temmuzda 10.3.3 gelecekti, oda gelmedi resmen dalga geçiyorlar. Düzelmez ise satıp milletin laf ettiği samsung' a geçmeyi düşünüyorum. En azından telefon asli görevini yapıyor!!!
  • Hocam ben 5s ile takas ettim 250 zararına İPhone 8 çıkana kadar bununla idare edeceğim 5 gündür hiç bir şebeke sorunu yaşamadım bilginiz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone hat kullanıyorum ve cihazı aldığımdan beri kimse bana ulaşamıyor şebeke göründüğü halde hep kapalı görünüyordu. Hattımı değiştirdim yinede şebeke problemim düzelmedi, kayıt oluşturdum operatör güncellemesi derken en sonunda cihazı servise verdim. Başka bir sorunum daha vardı uygulama güncellemesi geldiğinde appstore a cihazımın ekranı ve touch id sapıtıyordu. Cihazım değişimden geldiğinden beri yaklaşık 2 haftadır hiçbir problemim kalmadı şebeke problemimde düzeldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şebekenin anlık gidip gelme sorunu bende de mevcut. Dün gece art arda 2 defa yaptı, sabah yine fark ettim yine yaptı. Komple şebeke gidiyor, servis yok yazısı çıkıyor 3-4 saniye sonra tekrardan geliyor. Ben sorunu Turkcell e bağlıyordum ama meğersem herkes yaşıyor gibi. Belki de sorunu yaşayanlar Turkcell hatlara sahip olduğu içinde olabilir.

    Yazılımsal sorun gibi duruyor. Bu kadar cihazda donanım sorunu olması olası değil gibi.
    Sorunu hala yaşayan var mı acaba? Sürüm 10.3.2 bu arada.
  • ilberto35 İ kullanıcısına yanıt
    Bende aynı problemden şikayetçiydim. Telefon çekiyor göstermesine rağmen arayanlar bana ulaşamıyordu. Apple Akasyaya götürdüm cihazımı değişim yaptılar şuan bir sıkıntım yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone satışa ilk çıktığı hafta Amerika'dan aldım bir adet, o zamandan bugüne kadar arada arama kapanması, gün içerisinde en az bir kere kim aradı mesajı geliyor.. Hattım Türk Telekom.
  • Arkadaşlar kesinlikle cihaz kaynaklı servise verin ben günde 3-4 sefer şebeke gitme sorunu yaşıyordum 5 gündür 5s kullanıyorum bir sefer bile olmadı. Servise verin yenisini ile değişim yapsınlar. Şebeke ya da yazılım falan değil cihaz kaynaklı sorun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kesergen K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar kesin kanaat getirdim iPhone 7 lerin bazıları sorunlu(Yabancı haber sitelerine göre %30). modem farkından kaynaklı olduğu belirtiliyor. Kendi tecrübemi anlatayım. Şebeke internet sorunları yüzünden cihazı servise vermiştim. İlk geldiğinde düzelmemişti. Yine gönderdim yine düzelmedikçe gönderdim. Sorun devam etti. Bu arada xperia x alıp bu süre boyunca kullandım. Kullanım senaryosu hiç değişmeden günlük hayatıma devam ettim ve hiç bir sorun yaşamadım. Turkcell ve aynı hat farklı cihaz. Sonuç ortada. Az da değil tam 40 gün xperia x kullandım. Cihazı hakem heyetine neyse artık verdim. Şuan iPhone 6s plus kullanıyorum ve yine hiç bir sorun yaşamıyorum. Servisle güncellemeyle bunlar düzelmez. Samimi bir servis elemanı senin gibi şikayet çok alıyoruz dedi ve hemen hemen hepsi de iPhone 7. Eylül gelmeden bir çare bulun derim arkadaşlar. Değeri düşecek lanet uğursuz iPhone 7'lerin. Keşke hiç almasaydım iPhone 6s plusa geri döndüm çok şükür kafam rahatladı ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İos 10.3.3 ü yükledim sorun devam ediyor. Garanti yolu gözüktü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şebeke yok olayı olmuyorda geçen gün babamı aradığımda hemde 10 dk içinde sürekli arayıp durdum aradığınız kişiye ulaşılamadı diyip durdu babamın telefonunu kapalı galiba sarjı bitmiş dedim sonra babamı görünce baktım sarjı falan bitmemişti ve onunda benimde şebekem vardı yine aradım yine babamın telefonunu kapalı gösteriyordu ulaşılamadı ama ikimizde de şebeke vardı. Ben babamın 4s den kaynaklı diye düşündüm çünkü başka kimsede yaşamadım bu sorunu.
  • nhympex kullanıcısına yanıt
    Bendede şebeke yok demiyor. Hatta tel full çekiyor gözüküyor ama aranınca uzun bi süre bekleyip ulaşılamıyor diyor. Dönüp kendi cihazımdan ben arayınca birden şebeke 1-2 ye düşüp arıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • POLATON kullanıcısına yanıt
    Bakalım bi daha olursa ayıplı üründen iadesini isterim yapmazsada tüketici hakem heyetine şikayet ederim seve seve alırlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar herkesin dediğini yaptım , telefonu değiştiler , kartı değiştiler başka operatör ile denedim ama sonuç aynı şehrin ortasında şebeke çok az çekiyor arada gidiyor ve günde en az 10 defa ulaşılmadı mesajı geliyordu ,
    son olarak turkcell müşteri hizmetleri ile cebelleşirken telefondaki arkadaş 4,5g yi kapatıp 3g ile denememi söyledi , oradan iptal etti 3'ye geçti ,o andan itibaren hat full çekmeye başladı ve ulaşılamama problemi 2 gündür olmadı,
    hücresel veride - seçenekler- LTE SES VE VERİ YERİNE SADECE VERİ SEÇENEĞİNİN seçili olmasına dikkat edip bu şekilde deneyin sorunun çözüldüğünü göreceksiniz ,
    4.5g ile alakalı altyapıdaki yetersizlikle alakalı bir sorunmuş, düzeltince 4,5g ye dönebilirsiniz dediler , şimdilik sorun yok geçici olarak çözüldü ,
    bilgilerinize...
  • 10.3.3 ile sorun katlanarak devam ediyor bende. Şebeke takılı kalıyor tabi bu sürede kimse ulaşamıyor. Telefonu elime alınca full veya 4 diş gösteren şebeke birden sıfırlanıyor turkcell yazısı gidiyor 5 saniye sonra tekrar bağlanıyor. Denemediğim yöntem kalmadı 4g kapattım sadece 3g de kullandım ağ ayarları sıfırladım sim kart değiştim itunesten 0 kurulum yaptım değişen bişe yok. Sanki telefonun modemi takılı kalıyor işlem yapmıyor telefonun ekranı açınca modemi yeniden başlatıyor. Bu yüzden apple ile telefonda görüştüm uzaktan analiz yaptı sorun yok dedi teknik servistede problem bulunamayabilir değişim yapılmayabilir dedi. Sonuç olarak bir daha apple ürünü almam midem bulandı artık değişim için uğraşcam değiştiği an jelatini bile açmadan satmayı düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: POLATON

    10.3.3 ile sorun katlanarak devam ediyor bende. Şebeke takılı kalıyor tabi bu sürede kimse ulaşamıyor. Telefonu elime alınca full veya 4 diş gösteren şebeke birden sıfırlanıyor turkcell yazısı gidiyor 5 saniye sonra tekrar bağlanıyor. Denemediğim yöntem kalmadı 4g kapattım sadece 3g de kullandım ağ ayarları sıfırladım sim kart değiştim itunesten 0 kurulum yaptım değişen bişe yok. Sanki telefonun modemi takılı kalıyor işlem yapmıyor telefonun ekranı açınca modemi yeniden başlatıyor. Bu yüzden apple ile telefonda görüştüm uzaktan analiz yaptı sorun yok dedi teknik servistede problem bulunamayabilir değişim yapılmayabilir dedi. Sonuç olarak bir daha apple ürünü almam midem bulandı artık değişim için uğraşcam değiştiği an jelatini bile açmadan satmayı düşünüyorum

    Herhangi bir gelişme oldu mu sorununuz hakkında?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ilberto35 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı değişen bişe yok günde 1-2 kez oluyor alıştım müsait bi zamanda garantiye göndercem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkbey kullanıcısına yanıt
    Ben de Iphone 7 plus kullanıyorum abimde aynı şekilde kullanıyor ikimizdede sinyal sıkıntısı var ani sinyal (şebeke) var gözüküyor ancak arayan ulaşamıyor kim aramış mesajı geliyor bunun üzerine Genpa ya servise verdim 2 hafta içerisinde ücretsiz sıfır ile değişim yapıldı ancak bu cihazdada aynı sorun devam etmekte. Servis çözüm olmuyor bende en son apple müşteri hizmetlerini aradım ve yaşadıklarımı anlattım notumu aldıklarını ve kısa bir araştırmadan sonra geri dönüş yapacaklarını söylediler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engncn99

    Ben de Iphone 7 plus kullanıyorum abimde aynı şekilde kullanıyor ikimizdede sinyal sıkıntısı var ani sinyal (şebeke) var gözüküyor ancak arayan ulaşamıyor kim aramış mesajı geliyor bunun üzerine Genpa ya servise verdim 2 hafta içerisinde ücretsiz sıfır ile değişim yapıldı ancak bu cihazdada aynı sorun devam etmekte. Servis çözüm olmuyor bende en son apple müşteri hizmetlerini aradım ve yaşadıklarımı anlattım notumu aldıklarını ve kısa bir araştırmadan sonra geri dönüş yapacaklarını söylediler.

    Ben İphone 7'ye bağlıyordum aslında ama 7'yi sattım 5s aldım eskisi kadar olmasa da şebeke sorunu yaşıyorum. Sanırım birazı şebekeden birazı da cihazdan kaynaklı gibi duruyor. Hayırlısı ile 8 çıksada alsak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SerkanGD kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı problemleri aynı şekilde ben de yaşıyorum ve artık canıma tak etti.Sence sim kartı değiştirip(Hattım türkcell sorun simde olabilir deyip yeni hat almayı düşünmüştüm gene türkcelden)denemeli miyim yoksa direk garantiye mi bırakayım salı günü? Bir de sen genpadan memnun kalmışsın ama pupayla genpa arasında kaldım hangisi sence?Yardımcı olursan çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.