Bildirim
Iphone 7 sari ekran problemi. Yardim :(
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bende ilk çıktığında gidip hemen iphone SE almıştım. 4 ay sonra aynı telefon ile karşılaştırdığımda ekranının bariz şekilde sarı olduğunu gördüm. hemen teknik servise verdim. iki haftaya ekran değişimi yaptılar. şuan normal ekranım. size tavsiyem teknik servise vermeniz. -
çokmu bariz sarılık?hafif sarılık normal 7lerde kullanılan teknolojiden dolayı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kız arkadaşımın aldığı iPhone 7 plus tada bu sorun vardı Apple dan almıştık daha orada fark ettik sarı olduğunu bi çalışan normal bendede var bakın buda sarı dedi ozaman dedim sende değiştir çünkü oradaki cihaz gayet beyazdı
Başka bi çalışan geldi ücret iadesi yada değişim yapabilirim dedi değişim istedim Yen'i sıfır kutuda ürün geldi baya yardım ettiler çalışanları bağzıları saçma konuşuyor ama geneli çok iyi
quote:
Orijinalden alıntı: fotoburak
Slm arkadaslar dun amcama hediye iphone 7 aldm ama baya sarimsi ozellikle beyaz ekranda ne yapmam gerekli normal midir bu durm..
Açık sarı ise anamur cinsi senin cihaz koyu sarı ise ekvator dole cinsi ...
Yeni ipad prolarda da bu sorun olduğunu ve hemen değişiklik yapıldığını duydum. Randevu alıp baktırmalısınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X