Şimdi Ara

İphone 7 plus Youtube problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar İphone 7 plus telefonum var bu telefonumdan youtube video yüklemek istiyorum fakat yükleme işlemi başlıyor. ve örnek vermek gerekirse mesala 15 dakikalık bir video yüklüyorum ve bu video doğal olarak yüklenmesi tahminen 30 dakika yada daha fazla sürmekte; problemin olduğu kısım telefonun ekranı açıkken video yüklenmesi devam ediyor. Daha sonra telefonun ekranını kapatıyorum arkaplanda yüklenmesi gerekirken video yüklemesi duruyor.

Telefonun foto yerine girip video seçip paylaş yerine basıp youtubede paylaş diyip denedim ekranı kapattım ve video yüklemesi durdu

Youtube capture uygulamasından denedinm ekranın kapatınca video yüklemesi durdu.

Normal youtube uygulamasından denedim ekranın kapatınca video yüklemesi durdu.

Safari url girerek youtube sitesinden denedim ekranı kapatınca video yüklemesi durdu.

Son olarak sunu fark ettim Youtube capture uygulaması ekranı kapatınca 3-5 dakika içinde ekrana uyarı verip

İOS video yüklemenizi durdudu. Devam etmek için Youtube Video kayıt'ı açın diye bildirim gönderiyor.

Yani İos arkaplanda video yüklememi engelliyor. Nasıl arkaplanda video yükleyebilirim. ?
    Ayarlarda arkaplanda youtube uygulaması açıktır.

Fakat ekranı kapatma yani kilitme yada oto kilidi kaldırdığım zaman ekran açıkken videolarım yükleniyor.
    Fakat bana saçma geliyor yani videonun yüklenmesi 2 saat sürse 2 saat boyunca telefonun ekranı açıkmı kalıcak ? nerden bakarsanız işin içinden çıkamamdım arkadaşlarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.