Şimdi Ara

Iphone 7 Plus mı İphone 8 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 7 plus almak istiyordum fakat iphone 8 300 lira daha ucuza geliyor (İphone 8 3600, İphone 7 Plus 3900)
    İphone 7 plus almak istememin sebebi daha büyük ekran ve batarya.
    İphone 8 aklımda yoktu ama güncel bir model olmasina rağmen daha ucuz olması aklımı çeldi.
    S7'den geçeceğim. Sizce hangi telefonu tercih etmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İphone 8 2 gb ram tek kamera yeni iişlemci 1800-1900 batarya

İphon 7 plus 3 gb ram cift kamera portre mod full hd ekran 2900 amh yakin batarya..karar senin:)

• 7 Plus alacaksın karşıya geçeceksin dahada düşünmeyeceksin

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    8'in bataryadi 1800 mah evet ama kullanıcı yorumlarinda ve videolarında bataryası için olumlu konuşmuşlardı baya.

Normalde benim de tercihim 7 plus olur ama 8'in güncel bir model ve daha ucuz olması aklımı çeliyor. Fiyat baya iyi bence.

• 7Plus

• iphone 7 plus 32gb ise o fiyat çok haftasonu kampanya olabilir stok sıkıntısı var sanırım 7 plusta
  • Tabiki 7 plus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 seçenek arasında 7plus daha iyi gibi ama sormak istediğim bir şey var 32gb gerçekten yetiyor mu?
  • ®ed ® kullanıcısına yanıt
    Bana yetiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

2 seçenek arasında 7plus daha iyi gibi ama sormak istediğim bir şey var 32gb gerçekten yetiyor mu?

Kullanıma bağlı resim video müzik film atmıyorsan sürekli cepte tutmuyorsan yetiyor rahat rahat
  • ®ed ® kullanıcısına yanıt
    5 tl ye 50 gb alan veriyorlar atla deve değil 32 gb yeter

• Kesinlikle iPhone 8 çünkü 7 lerde kronik boyayla ile ilgili sorunlar var bende 7 plus kullanmış biri olarak küçük telefon candır diyorum 👍🏻

• 7 plus mı 8 mi diye konu açtım ama sanırım 8 plus alacağim. Aralarında fazla fark olmasada 3900 liraya eski model telefon almak yerine 500 lira daha ekleyip yeni model almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Aklıma takılan tek konu 8 plusın bataryası 7 plusa göre 300 mah daha az. Şarjı 7 plustan kötü müdur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chandler_Bing

7 plus mı 8 mi diye konu açtım ama sanırım 8 plus alacağim. Aralarında fazla fark olmasada 3900 liraya eski model telefon almak yerine 500 lira daha ekleyip yeni model almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Aklıma takılan tek konu 8 plusın bataryası 7 plusa göre 300 mah daha az. Şarjı 7 plustan kötü müdur?

işlemci sebebiyle birbirine yakın belki biraz daha az gider kullanıma bağlı sonuçta oyun mu video izlemek mi vs. eğer iphone 7 plus 32 gb ile iphone 8 plus 64 gb arasında 500 tl ve altı fark varsa bence de değer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.