Şimdi Ara

iphone 7 PLUS ekran sorunlu mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle kusurabakmayın. Çok saçma bir soru olacak.
    Bu gün farkettim. Benim ekranda ekrna ile beyaz çerçeve arasında siyah boşluk yok. Hatta Fotoğraflar menüsünde fotoğraf' ın '' ğ '' si bile içeride kalıyor.
    6splus' ve diğer 7plus' larda belirgin ve eşit kalınlıkta siyah bir çerçeve daha var ekran ile dış bölüm arasında. Kullananlarda durum nedir? Android' den ios' a geçiş yaptık. Bilmeden bir yerimi incittik?
    Fotoğraflar ektedir.

Bu da incelemedenin birinden aldığım ekran görüntüsü. Çerçeveyi bariz görebilirsiniz. Çoğu bulduğum örneklerde bu var. Belki birkaç inç ekran görüntü çıkışı ufaktır. Biz büyütmüşüzdür bilemedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 30 Haziran 2017; 22:17:19 >

• Evet sizin iPhoneda siyah çerçeve kısmı yok bi Apple Store'a götürün isterseniz ekran değişimi yapabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı cihaz var siyah çerçeve yok arkadaşlarımın 7 Plus larda aynı şekilde. Ama herhangi bi anormallik yok yani fotoğrafın ğ si içerde falan kalmıyor ekran gayet normal görünüyor bende. Bence sizde de bi sıkıntı yok normal gibime geldi

• Ekran koruyucu kullanıyorsan ondan da kaynaklanabilir. Bende kenarları oval camı tamamen saran bi ekran koruyucu var. 3D mi ne öyle bişey deniyormuş herhalde. Alt kısımda sizinki gibi bir görüntü veriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.