Şimdi Ara

iPhone 7 mi yoksa 8 mi almalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
8.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar selam. 5S telefonumu satıp yeni bir iPhone alacağım. Aklımda aylardan beri Jetblack iP7 var. Fiyatı da neredeyse 500 liraya yakın düştü iP8 in çıkmasıyla. 8'in beni cezbeden yanı cam olan tasarımı. 7'nin cezbedici yanı ise 128 GB hafıza, fiyat. Sizce ne yapmalıyım, 7 daha ağır basıyor mantığımda açıkçası...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7 di al diyeni boş ver gardaşım gücün varsa X al yoksa 8 al... bir ürünün yenisi varken eskisi alınmaz... arada fark yok diyen boş konuşuyor. cam tasarım kablosuz şarj a11 işlemci %25 ses yüksekliği 7 3,299 8 de 3,799 olur almışken iyisini al pişman olmazsın. bende 7 vardı geçen ay zararsız sattım yeni çıkanı almak için... 7 güzel cihaz ama daha güzeli varken güzel alınmaz...
  • Hocam 7 almanı öneririm hem beklemezssin hemde cebinde para kalır.
  • 8 çıktı 7 çöp oldu . Paran varsa ip8 paran yoksa sony xz1

• İphone 7 alın paranız cebinizde kalsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağır basanı al o zaman. artan paraya da kebap falan yersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 8/8+ ne zaman satılacak Apple TR'de?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fennezs

iphone 8/8+ ne zaman satılacak Apple TR'de?

Bilen var mı? Eylül sonu ön talep toplanıp Ekim ortası diye okudumn bir yerlerde bu doğru mu?
    Yine mi Muz Cumhuriyeti muamelesi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7 di al diyeni boş ver gardaşım gücün varsa X al yoksa 8 al... bir ürünün yenisi varken eskisi alınmaz... arada fark yok diyen boş konuşuyor. cam tasarım kablosuz şarj a11 işlemci %25 ses yüksekliği 7 3,299 8 de 3,799 olur almışken iyisini al pişman olmazsın. bende 7 vardı geçen ay zararsız sattım yeni çıkanı almak için... 7 güzel cihaz ama daha güzeli varken güzel alınmaz...
  • Ben de 5s kullaniyorum, degistirmeyi dusunuyorum. Bence 64gb 8 modeli almak daha mantikli.

• 8'in fiyatı ne kadar olacak acaba tahmini

• Pahalı ya n11 de 7 ler 2900 tl olur 8 ler 3500 olur. 600 lira farka değmez gibime geldi. Fiyat tahminimdede iddialıyım not alın 1 ay sonra teşekkür edersiniz.

• 7 plus al 5s den geçtiğine değsin...

• bütçe sorunun yoksa iphone 8 almanı öneririm.
  • iPhone 7 al, en azindan seneye büyük ekranli, iPhone X kadar pahali olmayan bir iPhone cikarsa onu alirsin. O yüzden simdi iPhone 8'e o kadar para vermeye degmez bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sony falan almayın sony batan bir firma paranıza yazık edersiniz.
  • bende de 5s var kasımda 3 sene olacak alalı. seneye kasım aralık gibi fiyatlara bakıp yurtdışından x ya da 8 almayı düşünüyorum. 5s şuan hiç fena değil.
  • 7 plus veya X diyorum.

• Kısa ve öz söyleyeyim. Para problem değilse 8 al. Para kısıtlıysa 7 al boş yoruma gerek yok..

• İcine hangisi siniyorsa al en azindan ikiside ios 11 de ayni performansta calisacak

• shkoksal kullanıcısına yanıt
    3.799 olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.