Şimdi Ara

iphone 7 dfu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 7 telefonumu dfu ile tekrar kurmak istiyorum. dfu moda alıyorum. shift + güncelle dedikten sonra yazılımı seçiyorum fakat yazılım seçilip çıkarılıyor yazarken telefon tekrar açılıyor ve itunes hata veriyor. ne yaptıysam halledelim. konu hakkında bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: utkan_61

hangi versiyon yüklemeye çalışıyorsunuz ? hata kodu nedir bir de ?

10.2.1. telefon yeniden başlıyor açılıyor şifre ekranına geliyor daha sonra ''iphone adlı iphone'a geri yüklenemedi. aygıt bulunamıyor'' diyor.

Apple Watch Series 7 45mm
    Apple Macbook Air 13
    Apple HomePod Mini
    Apple TV 4K
  • DFU Moda nasıl alıyorsunuz ? Çoğu kimse recovery modu dfu mod sanar. Recovery modda ekranda itunes'a bağlayın işareti çıkar. Dfu modda ise ekran siyah olur. Apple iphone 7 de home tuşunun değişmesinden dolayı dfu modunu alma şeklini değiştirdi. iPhone 7 için power button + home button değil de power button + ses kısma tuşunu kullanmalısınız. iphonedo youtube kanalında da iphone 7 yi tanıtırken anlatıyor

• Dfu moduna- - öncelikle itunesi acikcasin pc den daha sonra usb cihaza baglayacaksin ses kisma ve güç moduna basili tutucaksin cihaz kapandiğinda elini güç tuşundan cekip ses kisma tuşuna basili tutcaksin pc den ses gelince itunes uyari vericek cihaz kurtarma modunda diye...ayrica ipws den indirdiğin dosyayi kontrol et..10.2 veya 10.2.1 gsm olarak indireceksin bunlari yaparken hata vermesi imkansiz ayrica itunesi kontrol et güncelleme yayinlanmişti itunes yeni versiyonunu yükle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 30 Ocak 2017; 12:21:3 >

Orijinalden alıntı: bird-hunter

DFU Moda nasıl alıyorsunuz ? Çoğu kimse recovery modu dfu mod sanar. Recovery modda ekranda itunes'a bağlayın işareti çıkar. Dfu modda ise ekran siyah olur. Apple iphone 7 de home tuşunun değişmesinden dolayı dfu modunu alma şeklini değiştirdi. iPhone 7 için power button + home button değil de power button + ses kısma tuşunu kullanmalısınız. iphonedo youtube kanalında da iphone 7 yi tanıtırken anlatıyor

hocam onlarda sorun yok yeni iphone kullanıcısı da değilim ama yükleme yaparken telefon kendi kendine açılıyor niye anlamıyorum
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • muhtemelen alamıyorsunuz dfu moda.ireb tarzı bir programla almayı deneyin.

https://www.teknoclock.com/iphone-7-dfu-moduna-nasil-gecilir.html
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.