Şimdi Ara

Whatsapp baglaniyor problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar benim soyle bi sorunum var whatsappta bu aralar sikca baglaniyor diye birsey cikiyor mesaj atamiyorum birbturlu zaman geciyor duzeliyor ama hep bi sorun var var ustte baglaniyor yaziyor kimseye mesaj atamiyorum bi cosumu var mi bunun iphone4s kullaniyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

WhatsApp Bağlanıyor Sorunu

WhatsApp, dünya çapında milyarlarca kullanıcıya sahip en popüler mesajlaşma uygulamalarından biridir. Ancak bazen kullanıcılar "Bağlanıyor" sorunuyla karşılaşabilirler. Bu sorun, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir.

Yaygın Nedenler:

• Zayıf İnternet Bağlantısı: WhatsApp, sabit ve güçlü bir internet bağlantısı gerektirir. Kötü sinyal gücü veya yavaş internet hızı "Bağlanıyor" sorununa neden olabilir.
    • Sunucu Kesintileri: WhatsApp sunucuları, periyodik olarak bakım veya güncellemeler için kapatılabilir. Sunucu kesintileri, uygulamanın bağlanmamasına neden olabilir.
    • Yanlış Tarih ve Saat Ayarları: Cihazının tarih ve saati yanlış ayarlanmışsa, WhatsApp sunucularına bağlanamaz.
    • Uygulama Hataları: WhatsApp uygulamasındaki geçici hatalar da "Bağlanıyor" sorununa yol açabilir. Bu hatalar genellikle uygulama güncellemesiyle giderilir.
    • Güvenlik Duvarı Engellemeleri: Güvenlik duvarları veya virüs koruma yazılımları bazen WhatsApp'ın sunucularına bağlanmasını engelleyebilir.

• İnternet Bağlantını Kontrol Et: Cihazının Wi-Fi veya hücresel veri bağlantısının güçlü ve sabit olduğundan emin ol.
    • WhatsApp Sunucularını Kontrol Et: WhatsApp'ın sunucularında herhangi bir kesinti olup olmadığını kontrol et. Sunucu durumunu WhatsApp'ın resmi web sitesinden veya sosyal medya kanallarından öğrenebilirsin.
    • Tarih ve Saat Ayarlarını Doğrula: Cihazının tarih ve saat ayarlarının doğru olduğundan emin ol. Yanlış ayarlar WhatsApp'ın sunucularına bağlanma sorunlarına neden olabilir.
    • Uygulamayı Güncelle: WhatsApp uygulamasının en son sürümünün yüklü olduğundan emin ol. Güncellemeler genellikle hataları giderir ve performansı iyileştirir.
    • Güvenlik Duvarı Ayarlarını Kontrol Et: Güvenlik duvarı veya virüs koruma yazılımının WhatsApp'ın sunucularına bağlanmasını engellemediğinden emin ol.

"Bağlanıyor" sorununu gidermek için bu adımları uygulamalısın. Sorun devam ederse, WhatsApp destek ekibiyle iletişime geçmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Problem whatsapp in server larindan kaynakli, sadece sizde degil herkesde benzer seyler oluyor. Sakin yani heyecan yapmayin :)

• Genel bir problem vardır bende mesaj atamıyorum..
    Bunun için de konu açmaya gerek yok kanatimce

• 10 dakikada baglaniyor

• Herkeste var zannedersem
  • Yani bunun icin konu acmama aslinda gerek varmis bir cok kiside ayni hata varmis guzel hir durum olmasa bile bu beni rahatlatti tabi ki hem benzer problemleri yasanlar icin de cevap oldu bgercektenten sinir bozucu resmen dakikalar geciyor hala baglaniyor diye cok kotu

• Benim profil resmim çoğu kişide gözükmüyor. arkadaşımda samsung var onda gözüküyor. İphone telefonu olan (bendede iphone var) arkadaşlarımda gözükmüyor. Sildim birdaha kurdum birşey değişmedi neden olabliir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WhatsApp İsim Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Whatsapp Bildirim Sesi Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Android için eski google hesabını kapatıp yeni bir tane açın sorun çözülüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.