Şimdi Ara

Sürekli açılıp Samsung S4 logosu gorunup kapanıyor ve bu durum kendini tekrarlıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy S4 i9500 telefonumu kullanırken durup dururken kapandı, devamında sürekli açılıp Samsung S4 logosu gorunup kapanıyor ve bu durum kendini tekrarlıyor.(pili çıkartmadıkca işlem kendini tekrarlıyor) sıfır orjinal pil taktım aynı problem devam ediyor. Bu işlem sürekli kendini tekrar ediyor. Şarja taktığımda ise telefon kapalıyken sarja takınca cıkan işaret çıkıp gidiyor daha sonra yıne cıkıp gıdıyor. Telefon hiç bir şekilde açılmıyor.(sistem 5.01 orjinal samsung güncellemeliydi) sammobileden I9500XXUHOH6_I9500OJVHOG3_I9500XXUHOG2_HOME.tar.md5 dosyasını ve odin 3.10 u indirdim. fakat telefon sadece download moda cevap veriyor dolayısı ile telefonu açıp ''USB hata ayıklama'' modunu aktif edemiyorum. bu halde odinden telefonunun yazılımını güncelleyebilirmiyim. herhangi bir problem çıkar mı? usb hata ayıklama modu açmanın bir başka yolu yok sanırım. (volume up+ home+power tuşlarınada cevap vermiyor)
    Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum, şimdiden teşekkürler

• Hata ayıklama modunu açmana gerek yok. Sammobile'dan en yeni çıkan ROM'u indir. Telefon düzelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç tuşu basılı kalmis olmasin ? Bende olmuştu garantiye verdim tuşu degistirdiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavheehee kullanıcısına yanıt
    cihazı komple söktüm chip ve tuşlarını kontrol ettim. görünürde bir problem yok gibi. işin kötüsü download modda bilgisayarda bağlanmıyor.
  • Güç tusu takili kalmis s4 kullanırken benimde basima gelmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen dediğiniz gibi olmuş tuş değişti :-)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.