Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
137.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lawyer77

• radko kullanıcısına yanıt
    Bu kılıf amazonda satılıyordu artık satılmıyor Hepsiburada n11 da falan yok uzun zamandır araştırıyorum ubuy diye bir sitede var ordada kargo 220 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlkaplan1

Bu kılıf amazonda satılıyordu artık satılmıyor Hepsiburada n11 da falan yok uzun zamandır araştırıyorum ubuy diye bir sitede var ordada kargo 220 tl

Getirecek birini bulursam senin içinde aldırırım komisyonu ortak öderiz. Sende aynı şekilde bulursan bana haber edersin ok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trancebabe

Arkadaşlar çok istediğim Caseology Parallax modelini bir tanıdığım vasıtası ile Almanya üzerinden spariş ettik.Umarım Türkiye'ye gönderme konusunda sıkıntı yaşamam.DHL ile gönderim yapacak.Tahminimce 10-15 güne elimde olur.
     *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

Bu kılıftan başka isteyen var mı ?

Amerikadaniste.com vasıtasıyla masrafı bölüşüp alabiliriz. 3 erli gruplar halinde

• Smoch kullanıcısına yanıt
    Elma logosu olsa arkasında alırdım bende

• Uygun fiyata 360 koruma kılıflardan arıyorum,7 Plus Jet Black için tavsiye ettiğiniz bir ürün var mı? Hafif ve kibar olmasını istiyorum.
  • Linkteki kılıfı videoları izleyerek seçtim çok hoşuma gitti tavsiye ederim.

http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Plus-Kilif-Spigen-Slim-Armor-Black,PR-2090.html

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

• Arkadaşlar kız arkadaşım aşağıda görülen kılıftan istiyor. Tutturdu al diye fakat sadece fotoğraf var elimizde. Bu kılıfın ismini modelini de bilmiyoruz ama nereden bulabiliriz yahu? Bir bilen çıkar mı? Sürpriz yapayım diyorum bu kılıfı alarak. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giansello -- 18 Şubat 2017; 20:28:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giansello

Arkadaşlar kız arkadaşım aşağıda görülen kılıftan istiyor. Tutturdu al diye fakat sadece fotoğraf var elimizde. Bu kılıfın ismini modelini de bilmiyoruz ama nereden bulabiliriz yahu? Bir bilen çıkar mı? Sürpriz yapayım diyorum bu kılıfı alarak. Şimdiden teşekkür ederim.

https://www.aliexpress.com/item/Strawberry-Case-Cover-For-Apple-iphone-6-6s-6plus-Soft-TPU-Case-Milk-Strawberry-phone-case/32712441582.html

• dephyr kullanıcısına yanıt
    Varya, sen tam bir adamsın kardeşim benim. Ama bu 6S e göre, ben iPhone 7 için istiyorum. Onu da bulabilir misin kardeşim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giansello

Varya, sen tam bir adamsın kardeşim benim. Ama bu 6S e göre, ben iPhone 7 için istiyorum. Onu da bulabilir misin kardeşim?

materyal kısmına gelip 6 ve 6s tıklayınca iphone7 uyumludur sonucta 4,7 inc aynı kalip yani sorun olmaz
    Aldım teşekkür ediyorum tekrardan arkadaşım.
    Nası uyumlu olsun kamera bölgesi nolacak ?

• Black-Viper kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben çok memnunum çok güvenli ve şık olduğunu düşünüyorum. Almayı düşünenlere tavsiye ederim. Hiçbir yüzeyde kaymıyor desem yeridir.
    (Not: Cevabım çok gecikti, kusura bakmayın.)
  • Selamlar herkese,

Yeni iphone 7 plus jet black kullanıcısıyım.

Ben kılıf işini daha telefon gelmeden hallettim :)

Ancak ekran koruyucu da istiyorum güzel bir.

İşyerimizin yakınında TİM var, Buff ekran koruyucu satıyor ancak 79TL, HB'de 50TL, Turkcell.com.tr'de bile 59TL.

O değil, oradaki çalışan arkadaş neredeyse BUFF almamam, 360 derece korumalı wrapsol almam için dökmediği dil kalmadı, açık açık istemediğimi söyleyince, baloncuk kalır BUFF'da biz karışmayız, diğerinde garanti dedi. Kızdım bende çıktım. Hem enayi gibi 20tl fazla verecerğim, hem de baloncuk kalacak sıfır cihazda.

Sen tak uygula dediğinizi duyar gibiyim fakat hem ellerim terlediğinden dolayı hem de bugüne kadar gerçekten bu işi beceremediğimden ötürü (hep bi toz parçası, bi baloncuk giriyor araya deli oluyorum) dışarıda uygulatmak istiyorum.

O nedenle size danışmak istedim.

Telefon jet black fakat 360 uygulatmak istemiyorum çünkü kılıfla kullanacağım ve 360 wrapsol'ler kılıfla kullanımda açılma yapıyormuş.

• Kongor kullanıcısına yanıt
    4d koruma var onlardan kullan en sağlıklısı ben öyle yaptın 30-40₺ arası fiyat

• radko kullanıcısına yanıt
    Aynen, bu 4d'ler benimde ilgimi çekti.

Uygulayan yer bulabilir miyim? Ayrıca hissiyatı nasıldır acaba? Çok mu dandik merak ediyorum?

Bir de kılıfla birlikte kullanımda ekrandan kalkar mı acaba? kenarlarının sıfır olmamasının nedeni buff spigen vb kılıfla kullanımda kalkmasın diye.
  • Kongor kullanıcısına yanıt
    Spigen glass slim ekrani tam kaplayan modeline bakiniz. Hepsiburada da sepette ekstra indirim vardi en son. Bitmisse amazondan veya spigen Tr sitesinden bakabilirsiniz.

Ayrica alide rock marka ekran koruyucularda guzel. Ama helmesi 1 ayi buluyor. Amazondan siparis ederseniz de yaklasik 2 haftada gelir

• Beyler kolay gelsin sizlere. Bir kaç sorum olacak;

Dün aliexpress den kılıf siparişi verdim kredi kartımla fakat mail adresini yanlış vermişim bir sıkıntı çıkar mı? Numaram adresim var lütfen yardımcı olur musunuz?

Bir de dün verdik ne zaman gelir kargom? 30/60 days diyor isterseniz kılıfı aldığım satıcının ismini verebilirim. Şimdiden ellerinizi dert görmesin önemli lütfen

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.