Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
138.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kırmızı siyah mavi
    Bu arada bunlar prjinal apple mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairfight94

Bugün 7 Plus 128GB Mat Siyah ön sipariş geçtim vatan bilgisayardan ve aşağıdaki 2 kılıftan birini alacağım telefonu almadan kılıf hazır olacak yani

http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Plus-Kilif-Spigen-Ultra-Hybrid,PR-2123.html Bu kılıfın videosunu da izledim gerçekten mat siyaha en çok yakışan bu olduğunu düşünüyorum. Videoda bu kılıf takılıyken ve ekran koruması jelatin vesaire yokken çatıdan yere atıyor telefona ve ekranına hiçbirşey olmuyor

Diğer tavsiyem de bu kılıf. Çok şık premium duruyor ve dayanıklı olduğu belli.

http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Plus-Kilif-Spigen-Rugged-Armor,PR-2129.html

Sanırım ilk linkteki kılıfı sabah sipariş geçerim

İlk paylaştığınız kılıf çok güzel. Ben bu kılıfı bekliyorum :

https://urbanarmorgear.com/products/plasma-case-for-iphone-7?variant=22200748420

UAG Türkiye'ye sordum ayın 14 ünde Türkiye'de satışa çıkaracağız denildi bana. Eğer gecikirse bende sizin ilk paylaştığınız kılıftan sipariş vereceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fairfight94 kullanıcısına yanıt
    Bende 2 adet kılıf alıcam yukarıdaki kılıf tavsiyenizi beğendim bende 1 adet ondan 1 adet şefaf spigen alıcam sanırım...

Eşimle beraber mat siyah aldık bakalım telefonları karıştırmayız inş :) İkimizde tasarımı beğendiğimizden tasarımı bozmayacak ürün arıyoruz ;)
  • Simsiyah rengi icin komple koruma yaptırmak istiyorum onetebileceginiz marka var mı

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    İlk linkteki sizin de beğendiğiniz spigeni az önce sipariş verdim. Bugün kargolanacağı bilgisi verildi mail yoluyla. UAG da gerçekten çok beğendiğim bir marka. Artık onu da önümüzdeki ay 2.kılıf olarak almayı planlıyorum

Bu arada satın aldığım spigen hakkında çok güzel bir video buldum. 7 plus mat siyahta deniyor videoyu hazırlayan kişi. Bunu izler izlemez hemen siparişi verdim zaten
    https://youtu.be/9Ft7Qx53MVk

• VBaranX kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de sizin gibi ilk kılıfı daha cok beğendim önceki yorumda söylediğim gibi siparişi verdim.
    En güzel rengi almışsınız bence ikiniz icin de hayırlı olsun :) Kesinlikle ben de sizin gibi telefonu gösterecek bir model almak istedim o yüzden dediğim kılıfı tercih ettim :)

• quote:

İlk linkteki sizin de beğendiğiniz spigeni az önce sipariş verdim. Bugün kargolanacağı bilgisi verildi mail yoluyla. UAG da gerçekten çok beğendiğim bir marka. Artık onu da önümüzdeki ay 2.kılıf olarak almayı planlıyorum

Bu arada satın aldığım spigen hakkında çok güzel bir video buldum. 7 plus mat siyahta deniyor videoyu hazırlayan kişi. Bunu izler izlemez hemen siparişi verdim zaten
    https://youtu.be/9Ft7Qx53MVk

Hadi hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın hocam Sizinle kılıf konusunda zevklerimiz uyuşuyor :)

Bu arada o videoyu 3 gün önce telefona indirdim sürekli izleyip duruyorum UAG olmazsa alacağım tek kılıf bu olur...

• Aynen hocam zevklerimiz paralel kılıf konusunda :) Video gerçekten çok iyi. Size de şimdiden hayırlı olsun Ben kılıf gelince buraya boş halini daha sonra cuma günü de iphone ile birlikte fotoğrafını atarım inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

sizce mat siyah plus için apple silikon kılıflardan

sea blue mu yoksa kırmızı mı ?

Bence sea blue

• quote:

Aynen hocam zevklerimiz paralel kılıf konusunda :) Video gerçekten çok iyi. Size de şimdiden hayırlı olsun Ben kılıf gelince buraya boş halini daha sonra cuma günü de iphone ile birlikte fotoğrafını atarım inşallah

Teşekkür ederim hocam :)

Fotoğrafların dışında kılıf ile ilgili düşüncelerinizide bekliyorum bu arada...

• arkadaşlar linkteki ürün, ekran koruyucusu gibi aynı şekilde arka ve yan taraflar içinde koruyucu oluyor değil mi, ve ürün nasıl sizce

http://urun.n11.com/ekran-koruyucu/iphone-7-full-body-tum-ekran-koruma-on-arka-P133152211?cid=604001&gclid=CNKEmpad0s8CFYYy0woduowFEQ&gclsrc=aw.ds
    Tabi ki hocam düşüncelerimi yazarım Siz ne zaman almayı düşünüyorsunuz telefonu aldınız mı ya da ön sipariş vs

• Hocam bu tip ürünler bütün ekranı kapladığı için birçok kılıfta sorun çıkarıyor. Sorun da şu kılıfların çoğu ekran köşelerini de korumak içi ekrana doğru kenarları devam ettiğinden bu tip ürünler kılıfı takınca kenarlardan anında kavlıyor. Kendi telefonlarımda da yaşadım bu sorunu. O yüzden eğer kılıf kullanacaksanız tam olarak kaplayan filmleri tavsiye etmiyorum.

• quote:

Hocam bu tip ürünler bütün ekranı kapladığı için birçok kılıfta sorun çıkarıyor. Sorun da şu kılıfların çoğu ekran köşelerini de korumak içi ekrana doğru kenarları devam ettiğinden bu tip ürünler kılıfı takınca kenarlardan anında kavlıyor. Kendi telefonlarımda da yaşadım bu sorunu. O yüzden eğer kılıf kullanacaksanız tam olarak kaplayan filmleri tavsiye etmiyorum.

kılıflarda şöyle birşey oluyor aslında

daha öncede çok yaşadım, bir zaman geçtikten sonra kılıfın içine giren tozlar telefonun arka kasısını fazlasıyla çiziyor bunu önlemek için istiyorum
  • Kılıf kullanmayacaksanız alabilirsiniz tabi ki. Sizin linkte sanırım sadece ekran filmi var ben arka taraf için birşey göremedim.

• quote:

Tabi ki hocam düşüncelerimi yazarım Siz ne zaman almayı düşünüyorsunuz telefonu aldınız mı ya da ön sipariş vs

7 Plus Mat Siyah aldım hocam, parasını verdim. Ayın 14 ünde kısmetse elimde olacak :)

Oo hocam hayırlı olsun ben de ön sipariş verdim ödemeyi yapıp 13 ü gece vatandan teslim alacağım kısmet olursa 7 Plus 128 Gb Mat Siyah :) Ben sizle paylaşırım izlenimlerimi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairfight94 -- 11 Ekim 2016; 11:46:08 >
  • quote:

Oo hocam hayırlı olsun ben de ön sipariş verdim ödemeyi yapıp 13 ü gece vatandan teslim alacağım kısmet olursa 7 Plus 128 Gb Mat Siyah :) Ben sizle paylaşırım izlenimlerimi :)

Tamam hocam. Size de hayırlı olsun tekrar haberleşiriz...

• quote:

Orijinalden alıntı: atroce

quote:

Orijinalden alıntı: iar

Arkadaşlar ön+arka şeklinde güzel bir koruyucu biliyor musunuz? Ama fullbody olmayacak yanları istemiyorum. RhinoShield'in ön+arkası gibi. Tabii o kadar pahalı olmayacak şekilde

aynı şekilde bende istiyorum,

ön ekran koruyucusu gibi arkayada

Jet black çok hoş duruyor ama arkası olan bir kılıf bile alsam aralara giren tozlar yüzünden çizileceğini düşünüyorum, videolarda gömleğine silince bile çizildiğini gördüm. Jet black için Tek çare arkasınada koruyucu cam koymak lakin türkiye piyasasında arkası için koruyucu satan bir yer bulamadım daha

• iar İ kullanıcısına yanıt
    Clear coat full body kaplama yapiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyrotoxin -- 11 Ekim 2016; 14:46:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.