Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
138.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Spigen Türkiye'den mi aldınız? Neden bu kadar uzun sürdü kargo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 10 Ekim 2016; 12:02:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spigen Türkiye den aldım maalesef her aradığımda kargoya verilecek verdik derken bu pazartesi alabildim

• VBaranX kullanıcısına yanıt
    Spigen kılıf siparişi verdikten sonra gelene kadar bu şeffaf silikon kılıf kullandım 5 tl İzmir Çankaya'dan aldım ve gayet 5tl kılıfa göre şık ve sağlamdı kullanışlıydı saygılar
    Bu mesaja eklenen görseller:

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

• badcrow B kullanıcısına yanıt
    Cihaz jet black mi mat mı hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bu 2si arasinda kaldim siz naptiniz?

• iphone 6 jelatini 7 ye olur mu? hiç bir sitede iphone 7 jelatini bulamıyorum, kırılmaz cam var hep.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam hayırlı olsun sert plastik malzeme sanırım silikon değil dimi?...
    Hocam gayet güzel kaç mm kalınlığı var. Birde internet satışları var mıdır acaba?...

Ayrıca 5TL lik kılıfla spigen arasında ki farklar nasıl?...

Spigen kılıf bende düşünüyorum ama

http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Plus-Kilif-Spigen-AirSkin-Ultra-Ince,PR-2128.html

fiyat 60TL

5TL lik kılıfla hissedilir fark yok ise spigen diye 60TL vermek istemiyorum. Onun için sorguluyorum...

Bu arada n11 de kılıflar 0.2mm iken piyasadaki en ince kılıf diye spigenin sattığı ürün 0.4mm

• quote:

Orijinalden alıntı: timmydncn

Hocam bende bu 2si arasinda kaldim siz naptiniz?

Silicon olanı aldım

• yolwerin Y kullanıcısına yanıt
    Jet black hocam

• VBaranX kullanıcısına yanıt
    Hocam daha çok elle görülür şekilde kenarları sarması falan cihazın rengini falan daha güzel ortaya çıkartıyor spigen internetten satışları Yok diye biliyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: iar

Arkadaşlar ön+arka şeklinde güzel bir koruyucu biliyor musunuz? Ama fullbody olmayacak yanları istemiyorum. RhinoShield'in ön+arkası gibi. Tabii o kadar pahalı olmayacak şekilde

aynı şekilde bende istiyorum,

ön ekran koruyucusu gibi arkayada
  • 7 plus icin ince telefonun onunu de yere dusunce koruyacak saydam kilif onerir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: badcrow

Hocam daha çok elle görülür şekilde kenarları sarması falan cihazın rengini falan daha güzel ortaya çıkartıyor spigen internetten satışları Yok diye biliyorum hocam

ekran koruyucu cam 7 ile uyumlu değil sanırım. ahize kısmı oturmamış.
  • "CAZE THiNEDGE MaTTe FoR İPhone 7/7 Plus.."
    Bu mesaja eklenen görseller:

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 7 Plus Jetblack için tasarımı bozmayan incecik şeffaf bir kılıf tavsiye edebilir misiniz?

• Bugün 7 Plus 128GB Mat Siyah ön sipariş geçtim vatan bilgisayardan ve aşağıdaki 2 kılıftan birini alacağım telefonu almadan kılıf hazır olacak yani

http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Plus-Kilif-Spigen-Ultra-Hybrid,PR-2123.html Bu kılıfın videosunu da izledim gerçekten mat siyaha en çok yakışan bu olduğunu düşünüyorum. Videoda bu kılıf takılıyken ve ekran koruması jelatin vesaire yokken çatıdan yere atıyor telefona ve ekranına hiçbirşey olmuyor

Diğer tavsiyem de bu kılıf. Çok şık premium duruyor ve dayanıklı olduğu belli.

http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Plus-Kilif-Spigen-Rugged-Armor,PR-2129.html

Sanırım ilk linkteki kılıfı sabah sipariş geçerim

• http://m.n11.com/iphone-7-4-4s-5-5s-6-6s-plus-se-kilif-silikon-kirilmaz-cam-P70966073

İlgilenen varsa baksın

• sizce mat siyah plus için apple silikon kılıflardan

sea blue mu yoksa kırmızı mı ?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.