Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
137.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 21 Mart 2021; 11:21:50 >
  • Peter Hammill kullanıcısına yanıt
    vatan'dan addison nano kılıf aldım. telefona tam oturuyor ve epey ince. tuş yerleri boşluklu, yani telefonun kendi tuşlarını kullanıyorsun (ben kılıfta tuş olmasını sevmiyorum, çok kaba görünüyor). arkada logo görünsün takıntın yoksa alabilirsin. ben mağazadan 43 tl'ye aldım, internette de 40,5 tl. ben siyah aldım ama başka renkleri de var
    www.vatanbilgisayar.com
    Addison IP-721 Metalik Siyah iPhone7 Nano Serisi Koruma Kılıfı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/addison-ip-721-metalik-siyah-iphone7-nano-serisi-koruma-kilifi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevekke -- 13 Şubat 2018; 17:32:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Peter Hammill

jet black aldım ve sadece pantolona sok çıkar yaparken bile ufak çizikler oluşmuş. kaba olmayan ince ne kılıf alabilirim? ince olsun istiyorum

spigen air skin e baktım inceliği güzel ama malesef kameraya tam oturmuyormuş

thin modeli iyi midir*

veya 50 60 liraya önereceğiniz kaba olmayan kap var mıdır?

Thin fit modeli güzel.dr mağazalarında fiyatı 39 lira gibi bir şey.gidip denemeni tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aliexpressden 20 ye yakın kılıf aldım. En iyileri çakma slikon ve altta verecegim kılıf çıktı.

http://s.aliexpress.com/Br2InumU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Elimde sıfır, jelatini açılmamış Rhino Shield PlayProof Case for iPhone 7 Plus kılıfı ve sıfır, jelatini açılmamış RhinoShield Screen Protector for iPhone 7 Plus ekran koruyucusu vardır. Bahsettiğim 2 ürün aşağıdaki videodadır. 2 ürünü toplam 200 TL'ye satıyorum. Almak isteyen benimle iletişime geçebilirler.

• www.hepsiburada.com
    Spigen Apple iPhone 8 Plus - iPhone 7 Plus Kılıf Rugged Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-8-plus-iphone-7-plus-kilif-rugged-armor-043cs20485-p-HBV0000017JWP

Iphone 7 plusçılara linkteki kılıfın lacivertini daha uygun fiyata verebilirim. 1 ay kullandım.

• itsamefiona kullanıcısına yanıt
    Neden 200₺ ?

• 7 Plus ekranına tam oturan , iyi ekran koruyucu önerirmisiniz?
  • kahtalı_mıçı K kullanıcısına yanıt
    Fiyat nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: .Space.

Çizikler için şunu önerebilirim, aylardır jetblack kullanıyorum bir tane çizik yok. Telefoncularda arka ve yanlara jelatin çekiyorlar, çok iyi koruma sağlıyor. Jelatine bakıyorum kılıf renk vermiş,çizilmiş ama jelatini çıkarınca tertemiz. Fazla pahalıda değil 20 TL geçmiyor en iyisi. Yanlarını,arkasını,köşelerini her yeri jelatin çekiyor, şarj soketi bölgesi hariç. Bu şekilde çiziklerden korudum cihazı. Kılıf olarakta Apple kılıfları öneriyorlar, onuda aliexpressten aldım, denemek için onu bekliyorum.Kesinlikle jelatini öneriririm.

Aliexpress apple kılıfı linkini alabilir miyim hocam ? Silikon mu aldınız siz bu arada ?
  • Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 21 Mart 2021; 11:13:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: charsaf21

Fiyat nedir ?

150 lira diyorum ama yardımcı olabilirim hocam

Teşekkürler üstat ;) vatanda buldum uygun fiyata.

Puhaha kılıfını vatandan daha pahalıya satmaya çalışsan dh kurnazı daha bi bitmediniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

7 Plus ekranına tam oturan , iyi ekran koruyucu önerirmisiniz?

Benim de 7+ için kırılmaz ekran koruyucuya ihtiyacım var. internette 10-15 tl ye bir sürü ürün var ancak çok kaliteli olduklarını düşünmüyorum. Dokunma hissiyatı filan iyi olmalı aldığımız ürünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcn_mchn

quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

7 Plus ekranına tam oturan , iyi ekran koruyucu önerirmisiniz?

Benim de 7+ için kırılmaz ekran koruyucuya ihtiyacım var. internette 10-15 tl ye bir sürü ürün var ancak çok kaliteli olduklarını düşünmüyorum. Dokunma hissiyatı filan iyi olmalı aldığımız ürünün.

Bu ürünü aldım. Şu anda kargoda.

Hocam okyanus mavi 7 plus kilif 79 ₺ye satiliyor vatan bilgisayarda orjinal.

Cok istiyorsunuz, 2. Ele kimse sifirinin 2 katini vermez. Veren insan evladi bulursaniz bize de haber verin lutfen

• Onun amacı başka bence

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Hocam okyanus mavi 7 plus kilif 79 ₺ye satiliyor vatan bilgisayarda orjinal.

Cok istiyorsunuz, 2. Ele kimse sifirinin 2 katini vermez. Veren insan evladi bulursaniz bize de haber verin lutfen

Hocam sadece siteye özelmi bilginiz varmı. Mağazaya gitsek aynı mıdır

• Spigenden yaklaşık 1 sene önce aldığım kılıf esneme yaptı, kaldı ki çok dikkat ederek kullanıyorum. Garantiye gönderdim, kullanıcı hatası olarak geri gönderdiler. Artık spigen almayı düşünmüyorum güvenimi yıktılar garanti konusunda. Telefon kabımın üzerinde çizik yok denebilecek kadar azdı. Sizinde bilginiz olsun.

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.