Şimdi Ara

iPhone 7 32 vs iPhone 6s 64

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki telefonu yanyana rose gold olanıni gordum tasarım olayı göreceli ama kişisel fikrim kesinlikle 6s rose gold çok daha şık görünüyordu.Bunun yanında 6s ekran ışığı daha canlı ve hoş görünüyordu .

Tabi iphone 7 siyah olanlar nasıldır bilemiyorum.

Öyle çok anlamam ve bu konularda uzman değilim ama 6s 64 gb olduğundan sistem 32 ye gore daha rahat çalışacağından performans olarak da 7 32 den pek aşağı kalmaz gibime geliyor .

Yani bu konu pek çok kişinin merak ettiği bir durum olduğundan ayrı bir başlık altında tartışılmalıdır diye dusunuyorum.mesela benim gibi 2400-2500 bütçesi olup da ne alacağına karar veremeynler için bir düşüncesi olanlar olabilir.
    Kısaca 6s ten 7 ye gecilmeli mı buna değecek mı sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Değmez...

• 6s plus 16 kullanıyorum bana yetiyor ama suan alsam kesinlikle 64 ten asağı almazdım yinede siz bilirsiniz

• quatrros kullanıcısına yanıt
    iPhone 7 ve 7 Plus'ta kullanılan 32 gb'ların okuma hızı yüksek ama yazma hızları düşük, 128 gb ve 256 gb'a göre.

iPhone 6s 64 gb'ın yazma hızı iPhone 7 32 gb'dan yüksek. Bu da performansa etki ediyor illa ki. Biri saniyede 100 mb ile yazıyor diğeri 30-40 mb ile. Yazma derken neyi kastediyorum ? Diyelim bir video çektiniz veya editlediniz onun hafızaya kaydedilmesi gibi.

iPhone 6s Plus 128 gb kullanıcısı olarak size tavsiyem 6s'nizde kalmanız. Eğer illa 7 alacağım bu hız bana yetmiyor diyorsanız iPhone 7 128 gb almanız olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goyus -- 15 Ekim 2016; 7:07:17 >
  • goyus kullanıcısına yanıt
    Ben almadim hocam telefon iPhone 6 vardı o gitti şimdi telefon alacağım hem alacağım telefona karar vereyim hem de bu tercih meselesi hakkında fikir verebilirsiniz diye dusundum.

• 2 saat fazla kullanım süresi, yeni a10 fusion işlemci ve dokunmatik home tuşu iphone 7'ye geçmek için güzel sebepler arasında kimse bunları konuşmuyor hayret bence güzel yenilikler

• 6s serisinden 7ye geçmeye performans olarak hiç bir gerek yok bence sadece suya dayanıklılık için geçilir onun harici 6s ve 7plus arasında çok ciddi farklar var bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 16
    dün açıldı
    Daha Fazla Göster
    O zaman her türlü 7 😉

• quote:

Orijinalden alıntı: goyus

O zaman her türlü 7 😉

iPhone 6s 64 gb yurt dışı 2000 tl
    iPhone 7 32 gb yurt dışı 2500 tl

Pasaport kaydı sorun değil
    Arada 500 tl var o kadarlik farka değer mi ona karar vermem lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

quote:

Orijinalden alıntı: goyus

O zaman her türlü 7 😉

iPhone 6s 64 gb yurt dışı 2000 tl
    iPhone 7 32 gb yurt dışı 2500 tl

Pasaport kaydı sorun değil
    Arada 500 tl var o kadarlik farka değer mi ona karar vermem lazim.

bence iphone 6s 32gb al iphone 8-9 artık ne zaman değiştirmek istersen adam gibi değişiklik yapılmış olunca yenisine geçersin.

6s 32gb ta sana 1800 e patlar tahmini. üstüylede başka bir şey alırsın biritirirsin bir telefona 2500-3500 vermek saçmalık.
    Ben iOS geliştiricisi olarak iphone7yi gereksiz buluyorum şahsen.
  • Urahara0 kullanıcısına yanıt
    Peki ustad ilginize tesekkur ediyorum
    Bu arada bisey sormak istiyorum

iPhone 7 32 lik biraz ağır kalıyor diye bayağı bir yorum mevcut nette

Bu yavaşlık 32 lik 6s için de geçerli olur mu acaba bilmedigimden soruyorum.

Valla hocam bu yeni parti 6s'lerin de yavaş çalışacağı ile ilgili kötü bir his var içimde. O yüzden 32'lik değil de 64'lük bakıyorum ama 64'lük olanların da kasa soyulma problemi var. Belki yeni partide daha sağlam yapmışlardır cihazları, yine de emin olamıyorum. 32'lik ile 64'lük performans olarak kıyaslansa belki biraz daha içim rahatlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • skydiver132 kullanıcısına yanıt
    ben de aynı durumdayım. Ip 6s alacakken soyulma sorunu olduğunu gördüm ve yeni çıkacak 32gb'lıkların durumunu görmek istedim. umarım yeni serilerde soyulma ve yavaşlık yoktur.
  • skydiver132 kullanıcısına yanıt
    Hocam kasa soyulma problemi nedir ? Bugün cebimdeki cihazda nokta kadar grilik olmuş ama boya dökülmüş farkettim. Şimdi siz deyince tamamen emin oldum,Apple garantiden işlem yapıyor mu duruma resmi mi

• Gökhan G. kullanıcısına yanıt
    Hocam noktalar şeklinde kasanın soyulması. Boya dökülmesini kastettim zaten. Forumda bu sorunu yaşayan hayli insan var. Garantiden işlem yapmazlar diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.