Şimdi Ara

iPhone 6S Renk Seçimi Bence Rose Gold Sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
18.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone 5S 'imi 32 Gb 1450 TL ye sattım şimdi ise iPhone 6S ve 6S PLUS alıcam.

Plus alırsam sanırım space gray 6S alırsamda rose gold düşünüyorum sizce ;

S modeli ile Plus dahamı çok avantajlı yoksa 6S dahamı yeterli olur fikirlerinizi alayım ?

Önceki telefonum gold rengiydi şimdi 6S olduğu hem belli olsun hemde tarz durduğundan Rose Gold rengini düşünüyorum yorumlar neler ?

iPhone 6S Renk Seçimi Bence Rose Gold Sizce ?

Edit: iPhone 6S Plus Space Gray alıcam ona göre kılıf siparişlerimi spigen.com.tr üzerinden %40 indirimle verdim.

Konu günceldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeiranLee -- 2 Ekim 2015; 19:20:48 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone 6S: Rose Gold Renginin Büyüsü

iPhone 6S, Apple'ın 2015 yılında piyasaya sürdüğü, en popüler akıllı telefonlarından biridir. Zarif tasarımı, güçlü özellikleri ve çeşitli renk seçenekleriyle bilinir. Bu renk seçenekleri arasında, son yıllarda özel bir ilgi gören "Rose Gold" rengi de yer alıyor.

Rose Gold Nedir?

"Rose Gold", pembe altın tonu olarak tanımlanabilecek, hafif pembemsiler altın bir alaşımdır. Pembe rengini, alaşıma eklenen bakır oranından alır. Bu benzersiz renk, son yıllarda mücevher, aksesuar ve elektronik cihazlarda giderek daha popüler hale geldi.

iPhone 6S'te Rose Gold

iPhone 6S'in Rose Gold rengi, cihazın alüminyum gövdesine uygulanır ve şık ve sofistike bir görünüm sağlar. Bu renk, özellikle altın renginin canlılığını pembe rengin yumuşaklığıyla birleştirdiği için, hem erkek hem de kadın kullanıcılar tarafından takdir edilmektedir.

iPhone 6S'in Rose Gold rengi, kullanıcılara kişisel tarzlarını yansıtmak ve cihazlarını kişiselleştirmek için harika bir fırsat sunar. Ayrıca, cihazın çekiciliğini artırır ve onu öne çıkarır.

Sonuç

iPhone 6S'in Rose Gold rengi, cihazın genel estetiğini tamamlayan ve kullanıcıların benzersiz tarzlarını ifade etmelerini sağlayan, göz alıcı ve son trend bir seçenektir. İster şık bir görünüm ister kişisel bir dokunuş arıyor olun, Rose Gold rengi kesinlikle göz önünde bulundurmanız gereken bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende o rengi düşünüyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Chucky4K

Bende düşünüyorum zaten elimdeki iphone 6 bazı ortamlarda bu renge hafiften dönüşüyor.

6 dan 6s e geçme sebebin nedir hocam memnun değil misin ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: widf

Takım elbiseyle gezen bir zenci değilsen tekrar düşün burası Türkiye köye emmini amcanı ziyarete gittiğinde bağda bahçede bununla gezerken ne derler

• şarjı aynı olacak plusa geçmeyi düşündünmü bu sebeple bende karasızım plusmı alayım almışken diye ?
    İşlemci: Ryzen 5 3600 4.2 GHz 1.1V Anakart: MSI B450 Tomahawk MAX RAM: XPG D41 8x2 (16 GB) 3000 MHz SSD: Kingston A2000 500 GB NVMe - OCZ 240 GB HDD: WD 1 TB
    Ekran Kartı: MSI GTX 1060 3 GB O.C Kasa: XPG BattleCruiser ARGB PSU: Corsair VS600
    Soğutma: Cooler Master Masterliquid 240ML RGB - Masterfan Pro (x4)
    Ses Kartı: Creative Sound Blaster AudigyFx Kulaklık: HyperX Cloud II - Sony MDR-1ABT
    Mouse: Steelseries Rival 600 - Qck+ Medium Klavye: Logitech G213 Prodigy RGB
  • Tercihim rose gold renginden yana olacak.
  • Goldu beğenmemiştim kro duruyo , buda bayanlara çok yakışır. Pempe tişört giymekle pempe telefon kullanmak farklı olaylar. O yüzden klasik bir seçim spays grayin asaleti , silverın sadeliği kafi. Maceraya gerek yok.

• hocam alan kişi 2800 tl para verecek haliyle kendini iyi hissetmeside önemli 6 ile aynı kasa olunca fark olsun istiyor insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

yorumum size değil ama bazı insanlar telefonun 6s olduğunu gösterebilmek için rose gold rengini alır diye düşünüyorum. Aslında fena renk değil ama daha çok bayanlara hitap ediyor diye düşünüyorum

Katılıyorum hocam aynen Renk fena durmuyor ama bilmiyorum sanırım kullanmazdım ben space gray diyorum

Orijinalden alıntı: SaB0

Bu sefer Space gray 6S Plus alıcam. Şubata kadar tahammül edersem 64'lük alırım..

hocam ben 5S'ten geçeceğim için Plusmı alsam kararsızım sen 6'nın ekranından memnun değilmisin değiştirme sebebin nedir ?
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.