Şimdi Ara

IPHONE 6S PLUS 64GB (ŞOK FİYAT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. lngilitere'den arkadaşımın getirmiş olduğu cihaz satılıktır.Kullanmaktan vazgeçtiğim için satıyorum.

iPhone 6S Plus 64GB Rose Gold Cihaz Özellikleri

Model : iPhone 6S Plus
    Kapasite : 64GB
    Renk : Rose Gold
    Menşei : United Kingdom (İngiltere )
    Garanti : 1 Yıl Uluslarası Apple Garantisi (355 Gün)
    Pasaport Kayıt Durumu : Pasaport'a kayıtlıdır.
    Servis Durumu : Cihazımı Türkiye Şebeke sisteminde performanslı kullanmak için , değiştirdim.
    Kondisyon : Sıfır ve Değiştirilmiş halde Jelatinindedir

Fiyat : 2,750 TL'dir

lstanbul içerisinde Avcılar ve Beylikdüzü çevresinde elden teslim seçeneği mevcuttur.
    TheMarjinaLs güvencesi ile , Türkiye'nin her yerine Havale veya EFT ile gönderim mevcuttur
    GeT veya SanalPazar satışı olmayacaktır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarjinaLs -- 1 Mayıs 2016; 19:42:20 >

Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • Hocam Note4 ile takaslık iphone arıyorum. Takas düşünürseniz pm atınız.

Hayırlı satışlar.

Kendisine tekrardan te?ekkür ederim , hayyrly olsun dile?iyle
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim hocam. Hayırlı olsun :)

Bugün annemin telefonunu elimden düşürüp kırdığım için , kendi iPhone'umu anneme , satılık olan telefonu da ben kullanmaya başlıyor olacağım...Bu şanssız durumu @rerus hocama ilettim ve inanılmaz bir anlayışla karşıladı... Kendisine mahçubiyetim hadsafada ...

Ödemesini göndermişti , hesabına tekrardan iadesini tekrardan iletmek durumunda kaldım... Bu durumdan dolayı kendisinden tekrardan buradan özür dileyerek , harika bir insanı tanıma fırsatı yaşadığım için tekrardan kendisine sonsuz teşekkür ediyorum

ILAN SATILIK HALİNDEN KALDIRILMIŞ BULUNMAKTADIR !
  • TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Sağlık olsun Eren Hocam, mahçup ettin beni. Geçmiş olsun tekrar, olur böyle şeyler. Başka alışverişlerde görüşürüz inşallah :)
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.