< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 6 Ekim 2023; 0:51:3 > |
Gürcistan'da ve Batum'da iPhone ve iPad Pro Fiyatları
Apple ürünleri, teknolojik yenilikleriyle bilinir ve iPhone ve iPad Pro modelleri de en popüler cihazlardandır. Gürcistan'ın kıyı kenti Batum, bu cihazları uygun fiyatlarla satın almak için popüler bir destinasyondur.
Gürcistan'daki iPhone fiyatları, Türkiye'ye kıyasla genellikle daha düşüktür. Batum, Gürcistan'ın diğer şehirlerine göre daha uygun fiyatlar sunar. iPhone 14 Pro'nun 128 GB'lık modeli Batum'da yaklaşık 2.500 lariye (yaklaşık 6.000 TL) bulunabilirken, Türkiye'de yaklaşık 3.500 TL'dir.
iPad Pro fiyatları da Gürcistan'da Türkiye'den daha uygundur. 11 inçlik iPad Pro'nun 128 GB'lık Wi-Fi modeli Batum'da yaklaşık 2.000 lariye (yaklaşık 4.800 TL) satılırken, Türkiye'de fiyatı yaklaşık 5.500 TL'dir.
Batum'da iPhone ve iPad Pro satın almayı düşünüyorsanız, cihazların resmi Apple mağazalarından veya yetkili satıcılardan alınması önerilir. Bu, orijinal ürünler almanızı ve garanti kapsamından yararlanmanızı sağlar.
Gürcistan'daki telefon fiyatları hakkında daha fazla bilgi için ilgili resmi web sitelerini veya yerel perakendecileri ziyaret edebilirsiniz.