Şimdi Ara

İPHONE 6S PİL SAÇMALIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Haziran ayında İphone 6s plus almıştım. Nerdeyse yarım yıldan fazla zaman geçti. Bugün baktığımda bataryada bir farklılık varmış gibime geldi. Şarj %50ye yakındı. Nerdeyse 15 veya 20 dk Simcity Buildit oynadım ve oyunu kapattığımda şarjım %28di. Bir süre bu konu hakkında araştırma yapmak için 20 dk kadar safariden araştırma yaptım ve şarjım yine %28 de kaldı. Sın olarak bir kez daha oyuna girdim ve 3 dk harcamadan oyundan cıktım. Şarj %20ye düşmüştü. Apple eylül ve ekim ayında ürettiği tellerde sıkıntı olduğunu soylemiş ve bunların pillerini ücretsiz değiştirecekmiş. Ben de apple sitesinden model no ile sorguladım ancak benimki bu aylarda üretilmemiş. Oyunla ilgili bir sıkıntı mı var bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun fikirlerinizi söyleyin. Yoksa yakında kafayı yiyecem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • iOS sürümünüz ne acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IOS 10.2.1 hocam sanırsam son sürüm oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İOS 10 DAN SONRA SAÇMALADI ÇOĞU CİHAZDA AYNI SORUN VAR BENİM Kİ 56 İDİ 15 DAKKA GEÇTİ Bİ BAKTIM 20 E DÜŞMÜŞ VE TELEFON EV ORTAMINDA BUZ GİBİ HEMEN GERİ VERDİM KURTULDUM
  • Zorluya gittim. Ayni sey bende de mevcut. Hatta cihazim sogukta kapaniyor %40 - %20 olmasina ragmen. Apple Canli sohbette gorustugum zaman pilinizde degisim yapilacak demisti ve randevu alip gidin dedi. Gittigim zaman pilde sorun olmadigini, cihazi yanlis sekilde sarj ettigimi soyledi. Onceki telefonum sogukta kapanmazdi dedim, bana ütopik seyler anlatmayin şu an bu cihaz hakkinda konusuyoruz her cihaz sogukta kapanir, kapanmamasi imkansiz dedi ve islem yapmadi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doğan96 -- 28 Şubat 2017; 12:23:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ütopik şeyler 🤔

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi süre daha bekleyin ios 10.3 yayinlayinca birazda öyle deneyin baktin olmuyor servise gönderin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s ve 6s plusların hepsinin pilleri çöp durumda, Apple sıvamaya çalışıyor sadece 2015 eylül ekim üretimlerinde sorun var diyor fakat hepsinde mevcut bu sorun. Özellikle pil aşınması %15 lere ulaştığı zaman soğukta kullanamayacak duruma geliyorsunuz. ios sürümü ile alakası yok bu durumun tamamen donanımsal.
  • Peki pil değişimini ücretsiz şekilde yapamayız değil mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte hocam ben de anlamadım gitti. Ütopik şeyler de neymiş. İşi beceremeyince ellerine yüzlerine bulaştırınca saçmalamaya başlıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thesonsofares kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun benim 6S Plus'tada var, müşteri hizmetleriyle görüştüm illa yazılım güncelle diyor ama çoğu güncellenen cihazlarda pil durumu daha kötü oluyor. Bence bu pillerin büyük bir kısmında üretim hatası var apple yazılımla vs çözdüğünü iddia ederek konunun üstünü kapamaya çalışıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 10.2.1 ile büyük oranda düzeldiği söyleniyor bu sorunun ama ne derece doğru deneyenler söylemeli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Technical_Support kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam çok haklısın bende internette bakarken güncellemeyle düzelecek yazıyordu ama bu sorunun yazılımla ilgili olmadığı çok aşikar. Apple kendisinden bekleneni yapmayıp ayıp etti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir suru isim kapanma sorunu yuzunden yanar duruma teldi zor topladim. Yeni surumde sorun cozulmus gibi ama kullanim suresi istedigim gibi değil. Yuzde alti sarjim var, kullanim suresi yedi bucuk saat. Wifi, 4g yari yariya kullanim. Sosyal medya, whatsapp internette takilma falan yaptim. Parlaklik normalde, yuksek değil. Telefon 6s+. Sarj suresi sizlerne ne alemde??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harley-Davidson kullanıcısına yanıt
    Eskisine göre daha iyi ama dediğin gibi asıl performansı göstermiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aynı sıkıntı yuzunden telefonla desteği aramıstım kapanmalar da oluyordu ve telefonum değişim programında değildi.
    telefonu egemek servise teslim ettim istanbula gidip geldi pili değişeceğine ekran home button değişimi yapıp göndermişler. telefonda pil kaybının yuzde23 oldugunu pil değişimi yapılacağını söylemişlerdi dedim, servis elemanı istanbuldan gelen rapora baktı kaybın orda yuzde17 olarak ölçüldüğünü ve normal olduğu için değiştirilmediğini söyledi. 13aylık telefon ve su an kapanmalar olmuyor ama sarjı saçma şekilde azalıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer1888 -- 1 Mart 2017; 21:59:35 >
  • DÜNYAnın parasını ver sonra uff ol
    bendde alıcam ama korkuom işte şuan kullandıgım telefon oyun + internet oynamama ragmen 2 gun gıdıyo modelini söylemem
  • Bence biraz daha düşün taşın öyle al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.