Şimdi Ara

iPhone 6s kamera geç açılması sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günün başında kameraya ilk tıkladığımda açılması g 5-10 saniye gecikiyor. Gün içinde Ondan sonraki tıklamalarımda direk açılıyor. Neyden kaynaklı olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sosyalmezun S kullanıcısına yanıt
    ios 10 mu kurulu ?

• 6s Plus iOS 10.2 bende de aynı durum mevcut. 10.1 de iken de takılıyordu ama güncellemeden sonra daha da kötü oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorundan muzdaribim. Geç açılmasından geçtim bazen hiç açılmıyor bile! Tekrar tekrar deneyerek ancak açabiliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 9.3.5 te bu sorunu yaşayan var mı ? Bu sorun şöyle oluyor. Kamera açtıktan home tuşu ile kameradan çıkıyorsunuz ve arka planda kalıyor. Daha sonra telefonla bir kaç arama ve görüşme yaptıktan sonra. Tekrar arka plandaki kamerayı açmaya çalıştığınızda geç açılma ve takılma sorunu ile karşı karşıya kalıyorsunuz.
  • 6s plus 9.3.5 ayni sorun mevcut

• İlginç, anında açılıyor ios 10.0.2

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 9.3.5 surumune geri donun bence.

• FthK. kullanıcısına yanıt
    10.0.1 kurulu hocam

• FthK. kullanıcısına yanıt
    Ben arka planı sürekli temizliyorum ve arka planda yenile özelliği de kapalı.

• Bence de aynı sorun mevcut konuyu servise taşıyan oldu mu ? Bu sorun yazılımla ilgili değil aldığımdan beri aynı

• 9.3..3 jb var max 2 sn açılıyor oda ilk açılışta noslowanimation tweak sağolsun uçak gibi cihaz gereksiz sıfır animasyon
  • arkadaşlar bu yazılım sorunu değil servise verin göreceksiniz telefonu yenisi ile değiştireceklerdir...bir sene önce ilk kullandığımda burda konu açtım ve herkes yazılımsal dedi ve bende donanımsal yani anakart sorunu olduğunu idda ettim ve arkasındayım da. servise verin garanti kapsamında değiştiriler...i7 çıkınca garantiye vereceğim az kaldı bakın görün sonuç ne olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkbey -- 6 Ekim 2016; 8:39:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey

arkadaşlar bu yazılım sorunu değil servise verin göreceksiniz telefonu yenisi ile değiştireceklerdir...bir sene önce ilk kullandığımda burda konu açtım ve herkes yazılımsal dedi ve bende donanımsal yani anakart sorunu olduğunu idda ettim ve arkasındayım da. servise verin garanti kapsamında değiştiriler...i7 çıkınca garantiye vereceğim az kaldı bakın görün sonuç ne olacak...

Sen ver degisim yaparlarsa bizde verelim cogu insan ios 10 ile alakali diyor ama benim telefon 9.3.5 ve o sorun mevcut hatta gec acilmayi gectim kafayi yiyor kamerayi acinca oyle diyim eger kamera yuzunden sikayetci artarsa belki degistirirlee herkesinkini

• İos 10.1 beta 2 yüklü şuana kadar problem görmedim herşey stabil calişiyr..

• quote:

Orijinalden alıntı: capucimo

quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey

arkadaşlar bu yazılım sorunu değil servise verin göreceksiniz telefonu yenisi ile değiştireceklerdir...bir sene önce ilk kullandığımda burda konu açtım ve herkes yazılımsal dedi ve bende donanımsal yani anakart sorunu olduğunu idda ettim ve arkasındayım da. servise verin garanti kapsamında değiştiriler...i7 çıkınca garantiye vereceğim az kaldı bakın görün sonuç ne olacak...

Sen ver degisim yaparlarsa bizde verelim cogu insan ios 10 ile alakali diyor ama benim telefon 9.3.5 ve o sorun mevcut hatta gec acilmayi gectim kafayi yiyor kamerayi acinca oyle diyim eger kamera yuzunden sikayetci artarsa belki degistirirlee herkesinkini

iPhone 7'yi bekliyorum hocam 14 ünde alırım inşâllah hemen servise veririm. Burdan konu başlığı açarım zaten haberdar olursunuz.

• capucimo C kullanıcısına yanıt
    bunu yazmayı da unuttum daha önce arkadaşın biri burdan bana mesaj yazmıştı kamerada donma sebebi ile yenisi ile değiştirmişlerdi...

• Türkbey kullanıcısına yanıt
    Ya simdi soyle diyim eger sadece kamerada olusan 5-6 sn lik bir gecikme icin degistirmislerse helal apple a

• quote:

Orijinalden alıntı: capucimo

Ya simdi soyle diyim eger sadece kamerada olusan 5-6 sn lik bir gecikme icin degistirmislerse helal apple a

aynen hocam bu anakart sorunu...

• Bugün Ankara Lydia servisle görüştüm. Bu sorunun iPhone 6s lerde olduğunu söyledi birşey çıkmaz dedi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.