Bildirim
iphone 6s, iphone 7 takası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Madem sorun yok 32'likte hafıza sorunu yaşamayacaksan geç tabiki de.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben değişimden gelen 6s plus 64 gb yi, 7 128 gb ile takas edeyim dedim telefoncuda üstüne 1100 lira para istedi vazgeçtim.. Çok iyi fırsat bence düşünme derim.. -
Aman hocam telefonulara bulaşmayın hiç. Bugün 6s 64 için telefoncudan fiyat alayım dedim iyi fiyat verirse satıcaktım 1000 lirası var dedi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Luken Drew
Aman hocam telefonulara bulaşmayın hiç. Bugün 6s 64 için telefoncudan fiyat alayım dedim iyi fiyat verirse satıcaktım 1000 lirası var dedi
Yok zaten tövbe benimkisi meraktan ve tabii ki mantıklı olsaydı eğer takasa gidecektim. Yoksa işimi sahibinden üzerinden yapmayı severim.. 1000 lira ne yahu vurmamış öldürmüş.. Benimde tanıdığım bir telefoncu dostum vardı bakın dostum diyorum sağolsun bana dost kazığı atmaya kalktı 2000 lira veririm dedi..Yine bu 1100 isteyen insaflıydı tanımadığım adam bana 2350 falan demişti takasta..
-
Telefoncular donanımhaber ölücülerinden beter
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İkinci el İ6 16 gb fiyati temiz ise 1400-1500 arasi aliyoşar 6s fiyati ise 1800-1900 civari 6s 64 gb 2200-2300 bence 6s olup 7 alan macera peşinde olsa gerek değmez cünkü yurt dişi kayitsi 7 -128 2700 aldim 2850 mal oldu yurt dişi her zaman mantikli 700 tl için 1 yil garantiden olurum daha iyi.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Luken Drew
Telefoncular donanımhaber ölücülerinden beter
Onlar çakalın önde gideni. Ağlamayı çok iyi biliyorlar ama.
iyiki şu mediamarkt,vatan falan var da bu çakallarla uğraşmak zorunda kalmıyoruz.
Şahsen ben telefon satmam, tabiri caizse cılkı çıkana kadar kullanırım, ihtiyacımı karşılayamayacak duruma gelmişse vey kötülemeye başlamışsa, bir yakınıma hediye ederim. Sevabı, cebime girmesi muhtemel 3 kuruştan daha değerlidir bana göre.
Ama note cihazımı özlüyorum. Bugun mailde gönderilen telefon numarasını kopyalayamadım, ios izin vermedi. Noteda olsaydım hemen kalemle keserdi, arama ekranına kopyalayıverirdim.
Böyle ufak tefek şeyler dışında iphonedan memnunum. Tvye bağlamak istediğimde hemen bağlayabiliyorum, androidde uygun mhl kablosu bulmak dert, buldun diyelim samsungun destekleyip desteklemeyeceği dert, miracast desen arada kopuveriyor.
Bunda adaptörle teli bağlıyorum tvye veya monitöre, açıyorum videomu seryretmeye başlıyorum. dert yok, tasa yok.
Umarım apple ileriki zamanlarda kalem desteğini de telefonlara verir, işte o zaman 5.5"lik bu kütleyi, sadece tüketmek için değil, azıcık da olsa üretmek için de kullanırız.
-
takasladım arkadaşlar menunum.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- şirket üzerine telefon almak
- iphone 12 alınır mı
- en iyi telefon batarya markaları
- iphone 12 mi 13 mü
- iphone kapalıyken alarm çalar mı
- iphone 15 lansman rengi
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- iphone duvar kağıdı 4k
- vowifi nedir
- ios 18 fotoğraftan nesne silme özelliği açma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X