Şimdi Ara

iPhone 6S Ekrandan Çıkan Ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6S cihazımda ekrana force touch için bastırdığımda çıt diye ses geliyor sanki cihazın içi boş gibi. Biraz araştırmalarım sonucu bu olaya screen clicking adı verildiğini ve 6 serisinde olduğunu öğrendim, nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz?

*Istanbulda yaşıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı

• Exclusively E kullanıcısına yanıt
    İngilizce forumlarda ''screen clicking ya da loose screen'' diye geçiyor, 5 serisinden beri var 6s/plus ve se serisinde henüz duymamıştım ilk sizden duydum.Cihazınızın garanti durumu nedir?Yurtdışıysa Avrupa çıkışlı mıdır? @Exclusively

• Bende 6s kullanıyorum. Aynı sorunu bende yaşadım. Kaç kere zorluya gittim sayısını unuttum hocam. Herhangi bir işlem yapılmıyor. Sıcaklardan kaynaklı genleşmeye ve 3D Touch a bağlıyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yekzan

İngilizce forumlarda ''screen clicking ya da loose screen'' diye geçiyor, 5 serisinden beri var 6s/plus ve se serisinde henüz duymamıştım ilk sizden duydum.Cihazınızın garanti durumu nedir?Yurtdışıysa Avrupa çıkışlı mıdır? @Exclusively

Cihazım Apple Türkiye garantili benimle beraber yaşayan birileri daha var sanırım sorunları

• quote:

Orijinalden alıntı: Naklovayak

Bende 6s kullanıyorum. Aynı sorunu bende yaşadım. Kaç kere zorluya gittim sayısını unuttum hocam. Herhangi bir işlem yapılmıyor. Sıcaklardan kaynaklı genleşmeye ve 3D Touch a bağlıyolar.

O zaman boşuna gitmeyeyim hocam

• Bendeki 6plus cihazda vardi ayni problem gittim genpaya cihaz degişimi yapildi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 Ses Tuşları
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    o sıkıntıdan cihazımı genpaya verdim 25 gün üstüne ekranı değişip geri yolladılar. can sıkıcı ama göndermeye değmez

Bence verin,yedek telefonunuz yoksa ve çok rahatsız etmiyorsa garantinin bitmesine az kala da verebilirsiniz.

• Sizdeki screen click değil malesef apple logosunun az altına bastırınca geliyor o ses ve bir kere bastırıp arkasından hemen yine baskı uygulayınca gelmiyor biraz süre geçmesi lazım

Yani ekrandan değil arka apple logosunun altından gelen bir ses

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanmorbulut

Sizdeki screen click değil malesef apple logosunun az altına bastırınca geliyor o ses ve bir kere bastırıp arkasından hemen yine baskı uygulayınca gelmiyor biraz süre geçmesi lazım

Yani ekrandan değil arka apple logosunun altından gelen bir ses

evet hocam şimdi dikkat ettim apple logosunun altından geliyor ama her bastırışımda geliyor süre geçmesine gerek kalmadan maalesef

• 10 iPhone'un 9 unda o var . Sorun olarak bakma . Bende de var alıştım
    Kafana takarsan zor bir hayat seni bekliyor

• Hepsinde var kimi çok az kimi çat ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: symeck

10 iPhone'un 9 unda o var . Sorun olarak bakma . Bende de var alıştım
    Kafana takarsan zor bir hayat seni bekliyor

japon yapıştırıcısıyla mı yapıştırıyorlar ne saçma iş yahu bu

• Ben bu sorun yüzünden KVK'ya götürdüm. 1 hafta için swap cihaz verdiler. O da aynıydı. Ve ilginçtir ki sadece Gray modellerde böyle. Birden çok diğer renkli 6s ile denedim hiç birinde bu tepkiyi alamadım.
  • Boşluk falan mı var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alametifarika

Ben bu sorun yüzünden KVK'ya götürdüm. 1 hafta için swap cihaz verdiler. O da aynıydı. Ve ilginçtir ki sadece Gray modellerde böyle. Birden çok diğer renkli 6s ile denedim hiç birinde bu tepkiyi alamadım.

benimki de gray, Apple ile konuştum randevu alıp gelmemi istediler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.