Şimdi Ara

iPhone 6s 3D Touch sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
5.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar selam öncelikle 2 gün önce telefonu düşürdüm ekran kırıldı ama dokunmatiği çalışıyordu yinede servise verdim.Servise vermeden önce 3D touch çalışıyordu. servise verdikten sonra çalışmamaya başladı acaba ayarlarında bir sıkıntımı var bir yardım ederseniz sevinirim .//://:/

• bilen yokmu :/
  • Ayarlar>Genel>Erişebilirlik>3D Touch açık olup olmadığını kontrol edermisin.?
  • dream54 kullanıcısına yanıt
    hocam açık hatta hassasiyeti sertte bile değil hafifte ekranı kıracakmış gibi oluyorum halada çalışmıyor
  • apple servisine vermediniz sanırım, sorununuz sebebi şu olabilir apple yedek parça satmıyor dolayısıyla yan sanayi bütün parçalar sıradan bir telefoncu dandik ekran takmıştır büyük ihtimal geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendindenvazgeçenadam K kullanıcısına yanıt
    bir az önce götürdüğüm servise götürdüm dediler kusura bakmayın akşam 7 8 gibi gelin alın dedi. onların hatası olduğunu kabullendiler.ama ya yine olmassa diye çok korkuyorum
  • Sonucu yazarmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YoungScientist kullanıcısına yanıt
    yazacağım alınca
  • Arkadaşlar sorun şuymuş benim telefon 6S ama telefonuma 6 nın ekranını takıyorlarmış. Yani 3D touch barındıran hiç bir özelliği yok ekranın vs. düzelttiler şuan 3D touchum cayır cayır çalışıyor
  • santas S kullanıcısına yanıt
    6 s 6 ekranı olmaz KARDEŞ soketleribile olmaz

• istanbulsrv İ kullanıcısına yanıt
    bana yalanmı attılar :/ üzdü :(
    düzeldiyse problem yok

• Aynen düzeldiyse problem yok firma yaramaz

• Geçmiş olsun kaça yaptırdınız onu merak ettim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 3 Şubat 2018; 8:8:21 >
  • cedric... C kullanıcısına yanıt
    350 TL
  • arkadaşlar yine bir sorun oldu pazartesi gel al dedilerde. pazartesi benim ekranımı ver paramıda ver deyip üstüne 300 tl daha eklesek apple'ın servisine götürsek olurmu ?
  • Geçti artık orijinal gibi toplamaları Lazım Kenbu Arkadaşı ara önerisini al yetkili servis

• hocam içinden parça almadıklarını yada orjinalini alıp yan sanayi parçalar taktıklarını nasıl anlarım nasıl test edeyim ?
    anlayamazsınız ki telefoncuda çalışırken genelde şunu görüyorduk bir çok koruma parçasını takmıyorlardı

• kendindenvazgeçenadam K kullanıcısına yanıt
    niye peki ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.