Şimdi Ara

İphone 6 wifi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
26.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Telefonumda son 1 haftadır böyle sorun ile karşılaşmaktayım modemin dibindeyken anca bağlanıyor bir adım bile uzaklaşsam tek dişe düşüyor yan odalara gidince zaten sinyal falan kalmıyor wifi mi bozuldu yoksa yazılımsal mı? Cihazı dfu moda alıp sıfırladım ama çözüm olmadı.
    Yazılım versiyonu 10.2 - telefonun garantisi bitti alalı 2 yılını doldurdu.



  • Gerekenleri zaten yapmışsınız. Donanımsal arıza gibi.. forumda kenbu ustaya danışın..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AYnı sorun benim de telefonumda da olmaya başladı son günlerde, telefon iPhone 6, önceden evin bütün odalarından bağlanıyordu, şimdi ise modemle aynı odada olmama rağmen bir veya iki diş çekiyor, diğer odalarda ise hiç çekmiyor sorun ne olabilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gocaman52 -- 17 Ocak 2017; 23:10:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün servise götürdüm kontrol ettiler, sıfır kurulum yaptılar, her hangi bir problem yok dediler, fakat sıkıntı hala devam ediyor, iPhone 5s in iki diş çektiği yerde benim telefon hiç bağlanmıyor WiFi ye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun bendede devam ediyor versiyon düşürüp denesek sonuca ulaşabilir miyiz acaba fikri olan yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wifi entegre öncesi garantisi varsa servise verin yoksa antenin orijinal antenle değişimi yapılması %90 sorunu çözüyor. şayet kısa bir süre sonra yeniden sorun tekrarlanırsa wifi entegresi değişmeli ki bu biraz masraflı. 150 tl civarı ve iyi bir ustanın yapması lazım. entegre değişimi olmasın diye çipler ziftle sabitlenmiş. iyi bir temizlik yapılmadan yerine takılmıyor. aynı sorun başıma geldi, ekran dışarıda yapıldığından servis garanti dışı dedi, 50 tl ye anteni değiştirttim oldu.
  • İphone 6 kullanıcısıyım.Son sürüme sahip telefonum "10.2.1" Nedendir bilmiyorum wifi sorunu çıktı son 1 gündür.Çevrede 9,10 tane wifi var fakat bulmuyor veya evdeki wifiye 2 metre kadar yaklaşırsam ancak görüyor.Sebebi nedir acil yardım.
  • Acaba bu sorun donanımsal mı yazılımsal mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun sadece WiFi de değil, çeken bütün herşeyde sorun var, WiFi, gps, şebeke, Bluetooth bunların hepsi sıkıntılı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen sorunun sadece wifide olmadığını gördüm navigasyonda falanda hep yanlış yerde gösteriyor halen bir çözüm bulamadım bende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cosMos. kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen yazılım ile alakalı, son güncellemeden sonra oldu tam emin olamasam da, sizde de güncellemeden sonra mı oldu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gocaman52 -- 20 Şubat 2017; 15:7:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bende güncelledikten sonra olmaya başladı başka tanıdıklarım cihazlarında aynı yazılım sürümü ile bir sorun yaşamıyor cihazdan cihaza farkediyor herhalde ya da donanımsal halen çözemedim ama wifi çekmiyor iken gps neden konumumu falan tam göstermiyor haritada oda ayrı biir konu aynı sinyal çubuğuna falan mı bağlılar tam bilgim yok bilen birileri varsa aydınlatır umarım bizi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosMos. -- 20 Şubat 2017; 15:46:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu servise gönderdim, donanımsal arıza olduğu için cihaz değişimine karar verildi. yeni telefon gönderecekler
  • Hanımın telefonunda da aynı sorunlar var. Telefon modemden birkaç metre uzaklaştığında ağdan düşüyor. Geçen araba da GPS açmış. Alakasız yer gösteriyor.

    Cihazın garantisi var aslında ama bir köşesinde ufak bir ezik var. Muhtemelen servis bundan dolayı garantiye sokmayacak cihazı?

    Bu durumda yetkili servis entegre değişimi yapıyor mu? Ya da belirli bir ücret karşılığında cihaz yenileme yaparlar mı?

    Bunun haricinde Ankara'da bu entegreyi düzgün bir şekilde değiştirecek yer bilen var mı?
  • cosMos. kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Siz sorun ile ilgili ne yaptınız? Çözüldü mü?

    Anten değişimi, entegre değişimi vb. bir şey yapıldı mı?
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Sorun halen devam ediyor herhangi bir şey yaptırtmadım halen evet GPS de sorunlu tam konumu göstermiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cosMos. kullanıcısına yanıt
    Gecmiş olsun hocam.Hanımın telefonu da aynı durumda. Garantiye göstereceğim ama muhtemelen kabul etmeyecekler. Kosede cok ufak bir ezik var.

    Telefonculara soracagım ama birkac ay sonra bozulacak bir ise de 200-250tl vermek istemiyorum. Telefoncular genelde boyle işlere 2-3 ay garanti veriyorlar. Demek ki sonrası malum :)
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Servise göndererek şansınızı deneyin derim hocam sonuçta donanımsal bir şey "burada ezik var gönderelim" diyeceklerini zannetmem kaybedecek bir şeyiniz yok benim garanti bittiği için yaptırma gereği duymuyorum belki satarım diye öyle duruyor
  • cosMos. kullanıcısına yanıt
    Servise gideceğim zaten. Daha önceden servisten iphone 5 değiştirdim. daha teslim alırken ilk önce fiziksel durumuna detaylı bir şekilde bakmıştı. Sonra da "güzel makine tertemiz, eğer kasada ezik vuruk vs. olsaydı ne yazık ki işleme alamıyoruz" dedi.

    Bunun sebebi de aldıkları sorunlu cihazı bir ihtimal kendileri tamir ediyor ve sonra da swap olarak tekrar sirkülasyona sokuyorlar. O yüzden de kozmetik olarak kusursuz cihaz arıyorlar. Tahmin bu tabi ki sadece :) Bahane de yapıyor olabilirler :)
  • Merhabalar, konu ocakta açılmış, mart ayından beri benim 6'da da aynı sorunlar var. İlk olarak wifi sıkıntısını farkettim, sonra gps sinyali alınamıyor diye hata vermeye başladı bazı uugulamalar. Ve konumumu çok saçma ve yanlış yerlerde gösteriyor. Nasıl bir çözüm buldunuz? Benim telefon amerika çıkışlı ve 1 yıllık ulusal garantisi bitti. Servis ilgilenir mi? Ankara'da nereye götürebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.