Şimdi Ara

Iphone 6'yı yarısı peşin yarısı taksit ile ödeyebilir miyim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler ilerleyen günler Iphone 6 almayı düşünüyorum şuan ki fiyatı 2600 civarı media markt'ta deniz bank ile 36 ay mı ne taksit yapıyorlarmış benim de şöyle bi düşüncem var 1300 önden verip geri kalan 1300'ü 36 ay taksite böldürebilir miyim ? ( üstüne eklenen faizi ile birlikte tabi :( )

• Toplam fiyat üzerinden taksit yaparlar büyük ihtimal. Gidip mağazaya sormanız daha aydınlatıcı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstüne ne kadar faiz ekleniyor? Bunu hesap edip duruma göre başka yerlerden ihtiyaç kredisi çekmek daha mantıklı da olabilir. Ceptetebe bakmıştım ben 1500 için 1790 civarı bir şey ödüyorduk en uygunu o gelmişti araştırmak lazım
  • bimeks yapıyor hocam
  • Kardeş bak ben iphpne 5c kullanıyorum ve çok seviyorum iphone u önce şunu söyleyim 16 gb kesinlikle alma yetmez bak müzik, video atmıyorum çok oyun oynamıyorum ama yetmiyor bana ki sen 16 gb i bile yarısı peşin yarısı taksit fln diyorsun boşver kardeş hiçbir cihaz deymez bak şu an ben yeni cihaz bakıyorum fiyatlara bakıyorum deymez o paraya kendini sıkıntıya sokmadan z3 32 gb ini al rahatca kullan fiyatlar astronomik olmasa iphone al derdim ama yazık parana o paraya ne kadar çalışıyorsun onu hesapla

• ya düşüncem şu kendi ilimde okuyorum annem babam ve akrabaların verdiği paralar 200 250 gibi devletten kredi alcam geri ödemeli yani 350 desek aylık elime 550 600 geçecek inşllh 150'sini harcasam aylık bana kalan 400 450 ve bunu biriktire de bilirim taksit ile de alabilirim onu söyleyeyim
  • vatandan alabilirsin odeabank krediyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • patren kullanıcısına yanıt
    peki sağ olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionwolf00

ya düşüncem şu kendi ilimde okuyorum annem babam ve akrabaların verdiği paralar 200 250 gibi devletten kredi alcam geri ödemeli yani 350 desek aylık elime 550 600 geçecek inşllh 150'sini harcasam aylık bana kalan 400 450 ve bunu biriktire de bilirim taksit ile de alabilirim onu söyleyeyim

Üniversiteyi kendi ilinde okusan bile arkadaş grubun olacak dışarda görüşmek isteyeceksin. Belki yol parası ve hatta başka ihtiyaçların, görüp de almak istediğin şeyler olacak. Bu kadar kendini sıkmaya değmez diye düşünüyorum. Ki iphone artık 2gb ram kullanmaya başladıysa birkaç yıl içinde bitirir eski modellerini. Lg g4 alsan sony z3 alsan hem bütçeni zorlamamış olursun hem de daha uzun ömürlü olur.

• quote:

iyi günler ilerleyen günler Iphone 6 almayı düşünüyorum şuan ki fiyatı 2600 civarı media markt'ta deniz bank ile 36 ay mı ne taksit yapıyorlarmış benim de şöyle bi düşüncem var 1300 önden verip geri kalan 1300'ü 36 ay taksite böldürebilir miyim ? ( üstüne eklenen faizi ile birlikte tabi :( )

Hocam iphone 6 alma alacaksan 6s al ya da arkadasin dedigi gibi z3 al z3 compact al. Bende z3 compact var arkadastada iphone 6 var benim telefona imrenerek bakiyor. Babasi izin verse satip direk z3 compact alacak. Iyi dusun bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvllh görüşünüz için teşekkürler
  • teşekkürler Sony'nin ne kadar iyi olduğunu biliyorum şu an ki telefonum Sony ;)
  • Bence sikintiya girme,her telefonla yapacagin seyler benzer zaten pesin paranla g4 al ithalat cihazlardan

• prydzsnare kullanıcısına yanıt
    buda mantıklı valla bu işten anlayan adamlar cevap veriyor bana ;)
  • Enpara 1500 Tl yi
    9 ayda 1630
    12 ayda 1671
    24 ay 1800

2600 TL yi
    9 ay - 2826
    12 ay - 2896
    24 ay - 3189

enpara biraz makul. Bende telefon alıcam bu aralar bütçem var ama ne bileyim 2-2,5 bir telefona vermek ne kadar mantıklı bilemiyorum. G4 için bile kendimi ikna edemedim hala :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

Enpara 1500 Tl yi
    9 ayda 1630
    12 ayda 1671
    24 ay 1800

2600 TL yi
    9 ay - 2826
    12 ay - 2896
    24 ay - 3189

enpara biraz makul. Bende telefon alıcam bu aralar bütçem var ama ne bileyim 2-2,5 bir telefona vermek ne kadar mantıklı bilemiyorum. G4 için bile kendimi ikna edemedim hala :D

Enpara öğrenciye nasıl verecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

Enpara 1500 Tl yi
    9 ayda 1630
    12 ayda 1671
    24 ay 1800

2600 TL yi
    9 ay - 2826
    12 ay - 2896
    24 ay - 3189

Enpara öğrenciye nasıl verecek?

Benden bu adar gerisini öğrenci arkadaşımız düşünsün :D

• oknglr O kullanıcısına yanıt
    bi süre bekleyip para biriktirip peşin alsak ;) daha iyi
  • Aynen boş yere Sıkıntıya gitmeyin Peşin alırsınız...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ya düşüncem şu kendi ilimde okuyorum annem babam ve akrabaların verdiği paralar 200 250 gibi devletten kredi alcam geri ödemeli yani 350 desek aylık elime 550 600 geçecek inşllh 150'sini harcasam aylık bana kalan 400 450 ve bunu biriktire de bilirim taksit ile de alabilirim onu söyleyeyim

Bak ben gittim sony z2 aldım 1500 civarı ve harika cihaz şu an çok memnunum ben tavsiye ederim bir araştır bu fiyata cidden iyi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.