Şimdi Ara

İphone 6 veya 6 plus alacaktım vazgeçtim, dertleşmek istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar, forumda görmüşsünüzdür belki, 8-9 senedir cep telefonu almıyorum, akrabalarımın kullanmadığı telefonları kullanıyordum, nakit paramda vardı, iphone 6 plus veya 6 alıcaktım ekranı büyüdü diye bu sene telefon alıcaktım, stok olmayınca o sırada da hevesim kaçtı soğudum, sizce bu senede telefonu değişmeyip seneye 6s veya bu yıl çıkacak htc m9 tarzı cihazları mı bekleyeyim ? açıkcası bu kafayla ben telefon alamayacağımı fark ettım, dertleşmek için bu konuyu açtım varmı benim gibi olan ? sizce 1 sene daha beklesem mi ? buna değer mi ?

• 6s cikincada iphone 7 beklemeye değer mi diye sorarsin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence 8-9 sene daha bekle, sonra telefonunu müzayede sat.
  • İPhone 6 al bidaha iPhone 8 8s alirsin :) 3 4 sene idare et yani bekle bekle bunun sonu yok bende senin gibi dusunuyodum da nereye kadar beklicen ?

• Bekleme hocam git appledan hevesinmi kaçtı git htc al sony al sonra bi4-5 sene daha tel felan düşünme.

• Arkadaşlar çok haklısınız, zaten bende sınır oluyorum şu huyumada, bır anlık hevesle alıcaktım stok olmayınca zaman geçtıkce insan soguyor ihtiyacımda pek yok dıyemı acaba almak ıstemıyorum bılmıyorum bende ne yapacagımı, dıyorum kı bu senede beklıyım su htc nın yenı modelını beklıyım, malum ultrapixel saçmalıgı bu sene olmaz dıye dusunuyorum.

Benım kafamda ıkı telefon markası var, iphone ve htc diğerlerini hiç sevmıyorum, belkı sony de olabılır.

iphone stok durumu suan nedır bılgım yok eger magazalarda ürün varsa gidip inceleyip bakmak istiyorum, içime sınerse alırım belki, ama htc nın yenı telefonunuda merak edıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 30 Ekim 2014; 21:02:17 >
  • Bimeksde 6,6+ var incelemek istiyosan bakabilirsin. Ankara ankamallde diger uerleri bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende alacamda arkadaşlara 3 bin lira diyince bana küfür ediyorlar o telefona o kadar para verilirmi bizemi hava atacan diye
  • Bekle bekle nereye kadar.
    Al bir akıllı telefon kullan hocam.

• iPhone 6 alıp zinciri kırabilirsiniz. Daha sonra zaten Apple dünyasına yaptığınız girişten kolay kolay kopamazsınız. İki senede bir 6-7 gibi gidebilirsiniz az zararla, veya üç senede bir 6-7s-9 gibi gidebilirsiniz, orasına zaten iki sene kullandıktan sonra siz karar vereceksiniz.
    Ancak alacaksanız fazla geçirmeyin, ilk alanlardan olun ki 8-9 ay sonra yenisi çıkınca çok kafanıza takılmamış olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Hiç düşünmene bile gerek yok. 6'yı al keyfine bak.

• Arkadaşlar tek tek teşekkur ederım, pekı htc m9 u beklemeye değmez mi dersınız, bu arada hafta sonu teknolojı magazalarına gıdıp ıncelıycem ürün varsa tabı, ıstanbul avrupa yakasında oturuyorum
  • siz bence hemen bi iphone 6 alın, daha önce almış olsaydınız htc ile iphonu aynı cümle içinde bile kullanmazdınız.
  • Bence 8s Plus'ı beklemelisin. :s xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 30 Ekim 2014; 22:18:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Bence 8s Plus'ı beklemelisin. :s xd

Tamam bu hafta sonu, ürün bulursam gidip inceliycem, kırıcam zincirleri 9 sene nedir ya lanetlenmiş gibi hissediyorum kendimi,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 30 Ekim 2014; 22:20:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Orijinalden alıntı: ø

Bence 8s Plus'ı beklemelisin. :s xd

Yav kardeşim al bence bir iPhone 6 3 sene arkana bakmadan kullan.

Çok kurcalamaya gerek yok. Ben bu telefonla artık gittiği yere kadar gider ve ilginç, çekici yenilikler gelene kadar takılırım.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    iPhone kalitesinde bir telefon piyasada yok. Yakın zamanda da olmayacak.

• Arkadaşlar çok haklısınız, ben hafta sonu gidip inceliycem, begenırsem ürün varsa alırım.
  • Yaklaşık 10 ay sonra iphone 6s ve 6s plus duyurulacak, kasa yapısı benzer olacak belki çok eleştirilen arkadaki plastik çizgilere el atıp düzeltirler, bükülme sorununu kesin düzeltirler ama asıl farklılık a9 işlemci ve ram miktarında olacak, a9 işlemci muhtemelen a8x'de olduğu gibi 3 çekirdekli olacak ve 1,6 1,7 MHz civarı hıza sahip olacak ki 6 'ya kıyasla baya hızlı olacak, ram miktarı da 2 gb olacak ki bu da yine büyük farklılık yaratacak, zaten aynı kasa yapısında bu farklılıkları ortaya koymazsa insanlar neden 6s alsın, apple düz serileri güncel kasa yapısıyla s serilerini ise çok daha hızlı yaparak satıyor, soru da burda başlıyor, s serisi alıp hızından dolayı uzun süre sorun yaşamadan kullanmak mı? Yoksa düz seriyi alıp 2 yıl güncel kasa kullanmak mı? Benim tercihim hersaman s serilerini almaktan yana oldu, bir de apple düz serilerde olan problemleri s serilerinde hallediyor genel olarak, mesela 4'de anten problemi vardı 4s'e çift anten koyup hallettiler, 5'de soyulma problemi vardı, 5s'de çok önemsememiş olmalılar ki o yönde çok bir iyileştirme yapmadılar, ama 6 serisinde olan bükülme problemi görmezden gelinecek bir sorun değil apple bunu s serisinde kesin düzeltecektir, sözün özü idare edecek bir telefonunuz varsa her sene telefon alacak bütçem yok 1 kez alıp 3-4 sene kullanırım derseniz 6s'i bekleyin derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Her sene telefonlar birbirinden 10 kat daha güçlü oluyorlar
    Ve yetişemiyorsun mecburen salak gibi kredi çekip iphone 6 plus alan apaçiler var ülkemizde
    Kapitalizm işte bunu seviyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.