Şimdi Ara

İphone 6 Ve Plus Alamamak(Konu Güncel )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Biz 3 kafadarın başından geçenleri yazacağım...
    Maceramız malum İphone'un çıkması ile başladı. Fiyatları gördük ve cihazlar Türkiye'ye girdiği an almak için gezinmeye başladık. 2 arkadaşım iphone 6 gold ben ise plus gray almayı düşünüyordum. İlk olarak Bimeks'e gidip fiyat aldık ve stoklarında cihazların olduğunu söyleyip cihaz başı 33er lira inebileceklerini söylediler bunu cebe attık daha sonra Teknosa'dan %5 lik bir indirim şansımız doğdu. Vodafone'u tahhüt fiyatlarının fazla olması sebebiyle elemiştik. Daha sonra Bimeks'ten sipraiş vermeye gittiğimizde maceramız başladı. Cihazla stoklardan çıkmıştı artık Ve Bimekste olmamıştı, daha sonra telefoncu bir arkadaşımız ellerinde 5-6 tane plus gold olduğunu ve fiyatın ise 2100 olduğunu söyledi. Kafamıza yattı geceleri Kahve işleten adamın yanına akşam 9'da gidip görüştük ve adam gececi olduğunu cihazların yanında olmadığını ve istmememiz durumunda cihazları 10'da telefoncuya bırakabileceğini söyledi tamam dedik ve ayrıldık, Neyse dedik fiyat güzel en azından bekleyelim, 2 arkadaş satıp 6larını almayı düşünüyorlardı. Tahmin edeceğiniz üzere adam 10da cihazları getirmedi ve adamın kahvede akşam 7ye kadar oturduk. Gelen mesaj bizi bizden aldı. Cihazları sattığını söyleyen bir mesaj attı ve bizi ekti. Telefonla görüştüğümüzde arkadaşa adam haftayada cihazlar olacağını söyledi ve arkadaş haftaya biz kesin alacağız dedi ve adamı kekledi plan adamın bizi beklettiği gibi bekletmekti. Diğer bir arkadaş ise yine 2.300 gibi bir fiyat aldı daha sonra o cihazlarda satıldı. Son bir şans Teknosaya gittiğimizde oradada plus'ın stoklarının tükendiğini öğrenmemizle yerle bir olduk. Arkadaşlar biri o 2.300'lük yerden almaya, diğeri Turkcellden almaya karar verdi ve ben ortada kaldım. Şans eseri girdiğimiz Avea'da Plus gold olduğunu öğrendik ve parayı almak için eve gittik. Aveaya geldiğimizde kutudan kulaklık çıkmaması sonucu Plus'ıda yalan etmiş olduk.
    Sonuç olarak yarın Turkcell'den 1 İphone Gold birde İphone 6 Plus Gray siparişi vereceğiz...
    SİZCE BU SEFER ALABİLECEK MİYİZ ?????

Arkadaşlar bugünde çıkıyoruz 3 kafadar. Bugünde alamazsak artık herhalde alamayız daha :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslanturk24 -- 1 Ekim 2014; 11:27:49 >

• Karde?im git al apple store'dan. Gelir birkaç haftaya. Hikaye yapmy?synyz resmen telefon almak için.
  • emryrgc E kullanıcısına yanıt
    Sorma kardeşim İstanbul 16-17 saat mesafe olunca :S... Bildiğin masal olduk :S
  • Allah başka dert vermesin kardeşim

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Ahada biz :)
  • İphone Bitmiş Beyler :S
  • Zamaninda ekmek bulamayip gaz icin kuyruga giren insanlar sizin kadar dert etmemis, siz bir telefon alisverisi icin nerdeyse roman yazacakmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben kemerinde cırt cırtlı telefon kılıflı amcaları ve forumdan uzak tavırlı insanları özledim. Bunedir iphone 6 ile hikaye çıkaran çıkarana.

• Çok üzüldüm kendi adıma.

• Kutudan kulaklil cikmamasi nasil oldu ya?

• Hocam ya Yastayım yemin ediyorum

• sserdar93 kullanıcısına yanıt
    Aveananın ilginçlikleri :S
  • daedlus kullanıcısına yanıt
    Bizim için mi yoksa bulamadın mı sende :)
  • Aslında yasta olan benim 9 gün önce teknosadan iphone6 gold 16gb siparişi verdim. Geçen cuma elimde olması gerekiyordu ama hala teknosadan ses seda yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • wahh gardaşımmm..çok büyükmüş derdiniz..Allah sabır versin siz 3 kafadara..
  • Çok ilginç ciddem daha önce de yazmıştım bu yüzyılın Pavlov deneyi şu olay.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.