Şimdi Ara

iphone 6 satip SE almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar sizce mantikli bir hareketmi cikmadan böyle bir ise bulasiyim mi ?

Deger kaybetmesinden korkuyorum=?

• birde su anli telefonum 64 gb alirsam gene 64 luk alirim
  • elindekını ne kkadara aldın iph6 64 lüğü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıklı hem karizma telefon hemde donanım olarak gayet iyi. Bende 6s var ve 7 beğenmezsem ben bile düşüne bilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • troy kullanıcısına yanıt
    Yarın alacak varsa ben yerinde olsam satarım yalnız 6 rahatlığını vermez onu baştan söyliyeyim. Daha hızlı daha iyi kamera daha iyi müzik dinleme platformu programdan çok sosyal medya hesaplı telefonu az kurcalayacaksan erkenden sat derim. 6 da bükülme sorunu olunca satışlar azaldı. Şahsen bende parayı cebimde tutuyorum ama 6 bu dakkadan sonra almam. Çünkü bükülme 10 kerede değil 1 kere dikkatsizliğe oturunca oluyor bir kere ayakkabını bağlarken eğdirdin mi olay bitti. Simetri adamıyım gram çizik olsun huzursuz olurum. SE de böyle bir sorun yok. Fiyat olarakta SE çıkınca 200 lira gibi bir düşüşe uğrar. Çünkü 4 inc kullanan sayısı az. Kısacası kullanışa kalmış çevremde çok eğdiren gördüm ama adam gibi kaliteli kılıf alıp eğdirmeyende çok var. Şarj da çok farkeder. Çünkü o parayı verenlerin asıl amacı küçük telefon ve şarj. 6S den daha uzun gideceğini teknoloji adamları söylüyor. Apple Live izlediğimde 6S ile arasındaki tek farkın 0.7 inc ve 3D Touch olduğunu söylemişti. Bende sarjının daha fazla gideceğini söyleyen ve düşenenler arasındayım.

• Borsa mı oynuyorsun arkadaşım değer kaybedecek diye telefon mu satılır? Büyük ekrandan sonra 4" hiç çekilmez.
  • Büyük ekranla iş yoksa mantıklı bence. Düşünüyorumda 400$ a amerikadan birine aldırsam 120tl pasaporta işlesem 1250tl ye iphone se ve cidden bu telefon olmuş. Kamera iphone 6 ile aynı, işlemci ve ram iphone 6s ile aynı, tasarım zaten en beğendiğim iphone tasarımıydı bu zamana kadarki ve gold ve rose gold renkleriyle dahada sevdim. Varsın 3d touch olmasın ama fiyatı böyle olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: byhedo1905

elindekını ne kkadara aldın iph6 64 lüğü

turkcellden faturaya ek aldim kardesim
  • İki bucuk yildir 5s kullaniyorum telefonu degistirmeye niyetim vardi ama ayni kasayla gelince ben biraz dusunur oldum tamam tasarimi harika artik icide dolu dolu telefonunda sıkıldık biraz bu görunumden ya ama ip6 satip almak mantikli bence

• iPhone 6 rahatlığı vermez tabi ama karar sizin tabi. Bende düşünür oldum iPhone 6s satıp 5se geçmeyi :)) ama çok ufak kalıyor sıkıntı orada :)

• bende HTC ONE M9 var 3 ay once aldım, elime ekranı kırılmış 9 aylık bir IPHONE 6 geldi bunu yaptırıp satsam mı yoksa M9 u satıp bunu mu kullansam kararsızım sizce hangisi mantıklı?
  • Deli gibi düşünüyorum. 6S satıp 5SE mi alsam. Hayır yurtdışından getirtme imkanım da var. 1000 lira da cebimde kalıcak. Bilmiyorum bilemiyorum

• hocam vallahi bende 6s satıp 5se ye geçmeyi düşünüyorum yurt dışından getirebilirsem çok kârlı oluyor

• ram 2 gb olursa eğer bende satıp alabilriim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

ram 2 gb olursa eğer bende satıp alabilriim.

2'ymiş sanırım.

Valla ben de düşünmüyor değilim 6 space gray 16 gb kaça gider

• troy kullanıcısına yanıt
    Hocam değer kaybını falan boşverin. Sizin tek canınızı sıkacak konu acaba telefonun ekranı çok küçük gelir mi gözüme 6'dan sonra diye.

Geriye kalan şeyleri kafanıza takmanıza gerek yok bence.
  • tasarımı çok güzel efsane kasa

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr 009

Yarın alacak varsa ben yerinde olsam satarım yalnız 6 rahatlığını vermez onu baştan söyliyeyim. Daha hızlı daha iyi kamera daha iyi müzik dinleme platformu programdan çok sosyal medya hesaplı telefonu az kurcalayacaksan erkenden sat derim. 6 da bükülme sorunu olunca satışlar azaldı. Şahsen bende parayı cebimde tutuyorum ama 6 bu dakkadan sonra almam. Çünkü bükülme 10 kerede değil 1 kere dikkatsizliğe oturunca oluyor bir kere ayakkabını bağlarken eğdirdin mi olay bitti. Simetri adamıyım gram çizik olsun huzursuz olurum. SE de böyle bir sorun yok. Fiyat olarakta SE çıkınca 200 lira gibi bir düşüşe uğrar. Çünkü 4 inc kullanan sayısı az. Kısacası kullanışa kalmış çevremde çok eğdiren gördüm ama adam gibi kaliteli kılıf alıp eğdirmeyende çok var. Şarj da çok farkeder. Çünkü o parayı verenlerin asıl amacı küçük telefon ve şarj. 6S den daha uzun gideceğini teknoloji adamları söylüyor. Apple Live izlediğimde 6S ile arasındaki tek farkın 0.7 inc ve 3D Touch olduğunu söylemişti. Bende sarjının daha fazla gideceğini söyleyen ve düşenenler arasındayım.

arkadaş valla anlamıyorum sizi. iphone 6 yı kullandınmıda böyle kötülüyorsun. Senin dediğin anca plus larda olur ondada gerçekten bükmek için çabalarsan cebinde öyle bükülür. 4 ay iphone 6 kullandım, kaç kere arka cebime koyup dalgınlıkla oturdum, kaç kere ayakkabımı bağlamak için eğildim ama hiç bükülmedi. Ha tabi bükülenler vardır yok değildir ama böyle kullanmadan kötülemek ön yargılı olmak iyi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

2'ymiş sanırım.

GSMArena dün 1 GB diye belirtmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

2'ymiş sanırım.

GSMArena dün 1 GB diye belirtmişti.

Sonradan değiştirdiler 2 gb olarak

http://m.gsmarena.com/apple_iphone_se-7969.php
    Buyrun linki

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.