Şimdi Ara

iphone 6 satip SE almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kullan bakalım daha temiz telefon ibaremde zaten herkesin bükelecek demedim. Sonuçta bir çok insan mağdur mu mağdur ona bakıcaksın biz sana çöpe at demiyoruz telefonu telefon güzel sadece dikkat istiyor. Ben 4 yıldır samsung telefonu 1 kez yere düşürmedim kullanıcıdan kullanıcıya fark var o yüzden tartışmaya gerek yok ama şu da bir gerçek telefon yamulduğu için 6S çıkartıldı sorun olmasaydı 7 serisine geçiş olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

ram 2 gb olursa eğer bende satıp alabilriim.

2'ymiş sanırım.

Valla ben de düşünmüyor değilim 6 space gray 16 gb kaça gider

GSMArena dün 1 GB diye belirtmişti.

Sonradan değiştirdiler 2 gb olarak

http://m.gsmarena.com/apple_iphone_se-7969.php
    Buyrun linki

Super haber. 5se kesin aliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

ram 2 gb olursa eğer bende satıp alabilriim.

2'ymiş sanırım.

Valla ben de düşünmüyor değilim 6 space gray 16 gb kaça gider

GSMArena dün 1 GB diye belirtmişti.

Sonradan değiştirdiler 2 gb olarak

http://m.gsmarena.com/apple_iphone_se-7969.php
    Buyrun linki

Fark ettim daha sonra teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bende 6 kullanıyorum. kararsızım açıkcası
  • Bende 6 64 gb kullanıcısıyım resmen 5 se ye 2 gb ram koyarak 5s i ve 6 serisini bitirdiler bence 1 olsa düşünmezdim ama 2 gb ram koymaları :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr 009

Kullan bakalım daha temiz telefon ibaremde zaten herkesin bükelecek demedim. Sonuçta bir çok insan mağdur mu mağdur ona bakıcaksın biz sana çöpe at demiyoruz telefonu telefon güzel sadece dikkat istiyor. Ben 4 yıldır samsung telefonu 1 kez yere düşürmedim kullanıcıdan kullanıcıya fark var o yüzden tartışmaya gerek yok ama şu da bir gerçek telefon yamulduğu için 6S çıkartıldı sorun olmasaydı 7 serisine geçiş olmuştu.

Şakamısın arkadaşım ?

Ne demek sorun olmasaydı 7 ye geçiş olmuştu ? Sen hayatında hiç iphone kullanmadığını belli ediyorsun ve iphone hakkında hiç bir bilginin olmadıgıda bariz belli. Başkalarından duydugun kulaktan dolma bilgilerle gelip burda konuşuyosun.Kendi dediğinle bile çelişiyosun zaten.

iPhone serilerinin 4 leri 5 leri 6 larında illaki sorun çıkar. Bunlar zaten klasiktir. iPhone larda '' S '' serisinin amacı ne biliyomusun peki ? Bir önceki modelin hatalarını düzeltip içindeki donanımlarını güçlendirip piyasa sürmek. Yani iphone 6 da hiç bir sorun sıkıntı olmasa bile iphone 6s çıkıcaktı. Adamların olayı bu zaten.

Hiçmi düşünmüyosun adamlar her sene yeni tasarım yapsa yeni özellik eklese apple ında samsung tan hiç bir farkı olmazdı zaten. iPhone'nun piyasasısının bukadar sağlam olması sence neden ?

Bunları birazcık düşün.

Ha sen sanıyomusun ki iphone 7 de hiç bir sorun olmucak ? Adamlar yeni cihaz yapmışlar illaki bir eksiği bir kronik problemi ufakta olsa çıkıcak. Adamlar bu sorunları '' S '' serisinde düzeltip piyasaya sürücek.

Umarım anlamışsındır

Birde birçok kişi mağdur demişsin. O mağdur olanların çogu kendileri yamulttu telefonu. Youtube da , yabancı forumlarda bi dalga başladı yok iphone 6 plus lar yamuluyor cart curt. İşgüzar vatandaşlarımız gerçekten yamuluyormu diyip güç uyguladı sonuç zaten malum.Yani bunlardan emin ol.

Forum malum trol dolu, adamlar fanboyluklarından sırf gelip buraya iphone u kötülemek için zaten konu açıyolar. İnternette her gördüğüne böyle inanma hocam.

Hee bu arada sakınan göze çöp batar. Ay telefon yamulur, ay bu telefon yamuluyomuş almıyım diye bişey olmaz hocam. 2 3 Bin lira az bir miktar değil ama neticede elektronik bir alet. Şans işi. Bir bakarsınız durdugu yerde bozulur, bir bakmışsınız telefon yerlerde yuvarlanıyor sapasağlam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 22 Mart 2016; 23:27:45 >

• Yarın ilana koyuyorum 6'yı. 5 se alacağım. Büyük ekranla işim yok. Efsane kasa geri döndü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazancınız 2gb ram olur.Kaybınız büyük ekran olur sizin için ekran boyutu önemli değilse neden olmasın.
  • Night_Noise kullanıcısına yanıt
    Youtubeden izleyince insanlar evde benim iphone bükülüyor mu diye test ettiler ve bükülme sebebi bu diyorsun yani .. :D

Tamam anladık iphone 6 kullanıyorsun ben acı ama gerçekleri söyledim bu kadar çok seni üzeceğini bilseydim dünyanın en iyi telefonu 6 der geçerdim. Bir şey var diye okudum resmen hayatımdan 3 dakika çaldın. Ayrıca kullanıcı hatası diye bir şey yok. Sen telefonu alıp sadece masanın üstüne koyup masanın üstünden alıyorsan kusura bakma sana kullanıcı denmez. Bu zamana kadar hangi telefonda duyduk bükülme olayını. 6S bükülmüyorsa demekki kullanıcıda çokta sıkıntı yok hatayı biraz da firmada aramak lazım ha bana sorsan ne alırsın telefon diye bende iphone alırım ama bu dakkadan sonra 6 almam. SE alırım benim ihtiyacımı karşılıyor. Her neyse boş konuşmuşsun umarım anlarsın kullanıcı hatalıdır ama 6 lar için firmada sütten çıkmış ak kaşık değil. Yinede Apple Apple diyorum o ayrı mesele...

• quote:

Orijinalden alıntı: troy

arkadaslar sizce mantikli bir hareketmi cikmadan böyle bir ise bulasiyim mi ?

Deger kaybetmesinden korkuyorum=?

Korkma, arkanda koca forum var.
  • kardeşim iphone 6 ile atomu parçalayamıyorum ama se olsa kesin parçalardım diyosan bence se al. ben 4s kullanıyorum her ihtiyacımı karşılıyor siz 6yı satıp se almayı planlıyorsunuz anlamak mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr 009

Youtubeden izleyince insanlar evde benim iphone bükülüyor mu diye test ettiler ve bükülme sebebi bu diyorsun yani .. :D

Tamam anladık iphone 6 kullanıyorsun ben acı ama gerçekleri söyledim bu kadar çok seni üzeceğini bilseydim dünyanın en iyi telefonu 6 der geçerdim. Bir şey var diye okudum resmen hayatımdan 3 dakika çaldın. Ayrıca kullanıcı hatası diye bir şey yok. Sen telefonu alıp sadece masanın üstüne koyup masanın üstünden alıyorsan kusura bakma sana kullanıcı denmez. Bu zamana kadar hangi telefonda duyduk bükülme olayını. 6S bükülmüyorsa demekki kullanıcıda çokta sıkıntı yok hatayı biraz da firmada aramak lazım ha bana sorsan ne alırsın telefon diye bende iphone alırım ama bu dakkadan sonra 6 almam. SE alırım benim ihtiyacımı karşılıyor. Her neyse boş konuşmuşsun umarım anlarsın kullanıcı hatalıdır ama 6 lar için firmada sütten çıkmış ak kaşık değil. Yinede Apple Apple diyorum o ayrı mesele...

iPhone 6 kullanmıyorum, samsung galaxy note 5 kullanıyorum Üzgünüm malesef size bu hazzı tattıramadım. :)

3 Dakikada zaten atomu parçalıyacaktınız. Afedersiniz.

Sakınan göze çöp batar diye bir laf söyledim yukarıda. Yani demem o ki senin dediğin gibi masadan alıp masaya koymuyorum cihazlarımı. Ben cihazlarımı genelde hor kullanırım. iphone 6 yı arka cebime koyup kaç defa oturtudugumu bile sayamam, kaç kere düşürdüğümü bile sayamam. Hele sizler gibi milyarlar verdiğim incecik telefona sırf milyarlar verdim diye telefonu öküz gibi kabalaştıran kap ları takmam, ekranı çirkinleştiren kalınlaştıran buff ları tamper li camları takmam.Hala daha hiç bir cihazıma takmıyorum.

Malları mülkleri mezara götirmicez neticesinde.

Bu arada boş ve cahilce konuşan sensin, ben boş konuşmuyorum arkadaşım. Git istediğin telefonu al benim laflarım buna değil. BENİM SANA UYUZ OLDUGUM NOKTA , SENİN KULLANMADIGIN BİR CİHAZ HAKKINDA CAHİLCE YORUMLAR YAPMAN !

Bu arada sen yamulan htc one m7 yi m8 leri hiç görmedin heralde , ya da ufacık bi esnemede iç ekranı patlayan samsung galaxy s3 ve s4 leri. Doğru haklısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 23 Mart 2016; 0:21:40 >

• işlemci ve kamera 6s ile aynı ram 6 ile aynı.. yanlışınız var..
  • 6s kullanıyorum 6da kullandım daha önce.. jb ile 3d touch yapmıştım tadından yenmiyordu.. bilemiyorum 5se aldığınzda insanlar telefon ne yenimi aldın? demeyecekler. bir çok kişi sende 6 yokmuydu ya? niye 5e düştün diyecekler.. 5c bile cok bilien bir model değil.. ki 5se yi kim 5sden ayırt edecek.. 6 ram olarak sıkıntı biraz ama olsun bence 6nın karizması yeter..
  • Beyler 2016 model A6 sahibiyim. Yakında yeni modeli tanıtılacak. Değer kaybetmesinden korkuyorum. A6'yı satıp Fiat Linea alayım mı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theJuDGe_41 -- 23 Mart 2016; 1:16:08 >
  • Allah askına 5SE demeyin suna ne bagimlisiniz arkadaş. Modelin adı sadece SE

• OttomanEmpire86 kullanıcısına yanıt
    Ram 2 GB kesin.

• Bu tüketim çılgınlığı neden önce onu sorun kendinize. 6 var iyi hoş cihaz 2-3 yıl dahada kullanılır sonra 800-1000 tl neyse artık satılıp alınır yenisi. Elinde 6 varken se çıktı diye koştur koştur almakda neyin nesi çok gereksiz kamera 12 mp oldu diye dslr olmadı sonuçta , rami işlemcisi gelişti diye 6 bi anda ios 7 li 4 performansı vermeye başlamadı. Ha illa ki değiştirceksen 6s al 7 al durduk yere ekran küçültmeye ne gerek var 4.6 inc de taşınamicak tepsi tabak boyutunda bir bi ölçü değil sonuçta.

• bataryası düşük tamam özellikler güzel de, o batarya 2gb ram e dayanabilecek mi ve 6splus işlemcisine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

Allah askına 5SE demeyin suna ne bagimlisiniz arkadaş. Modelin adı sadece SE

Evet hocam bende tam onu yazacaktım. Tuttrmuşlar bir 5se lafını, halbuki modelin adı sizinde yazdığınız gibi SE

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.