Şimdi Ara

iphone 6 satip SE almak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: deep55

bataryası düşük tamam özellikler güzel de, o batarya 2gb ram e dayanabilecek mi ve 6splus işlemcisine?

Bunu Apple'a bildirmelisiniz, nasılda koca koca apple mühendisleri bunu düşünemez anlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

quote:

Orijinalden alıntı: deep55

bataryası düşük tamam özellikler güzel de, o batarya 2gb ram e dayanabilecek mi ve 6splus işlemcisine?

Bunu Apple'a bildirmelisiniz, nasılda koca koca apple mühendisleri bunu düşünemez anlamıyorum.

yani demek istediğim 6 nın verdiği gün sonunu banko çıkarır hazzını verebilecek mi benim merak ettiğim bu
  • SE batarya performansı, 6S modeline göre %30 daha iyimiş..
    Satın alacakların yorumlarını merakla bekliyorum. Ortalama 7 - 7,5 saat kullanım süresi olursa çok iyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 23 Mart 2016; 11:37:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende 5 var, geçsem mi diyorum SE'ye, bilemedim :)
  • telefon şuan ihtiyaçlarını karşılıyorsa kullanmaya devam et .

• Bende 5s var, kardeşimin telefon ihtiyacı vardı. 5s'i ona verip SE almayı düşünüyorum. 2013 Kasım ayından beri kullanıyorum. Sıkıldım da doğrusu. SE'ye geçince de pek bir değişiklik olmayacak aslında ama bilmiyorum artık.

• 6nın boyutu hoşuna gitmiyorsa mantıklıdır

not:6 plus kullandığım halde geçiş yapmam ama
  • ip6 kullanıcısı olarsk söyleyim 7 yi bekleyin şurda 5 bucuk ay var insanoglu cok aceleci dir heleki bizim milletimiz.hatta 7 cıkar cıkmazda almam,bir kac ay beklerim ihtiyaçtan biri mutlaka ayagıma getirir,uygun fiata alırım hem o arkadasa hem kendim icin iyi oluyor.böyle yaptım yapalı asla telefondan zararim olmuyor artik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sittin sene yapılmıcak bir hata kağıt üstünde 6 dan üstün gözüküyor ama pratikte ikiside aynı işlevde farkı hissetmiyorsun bile , 6 kullanan biri için 4 inç ekran oyuncak gibi gelir tecrübeyle sabit , büyük ekrandan keyif alan bir kişi bir daha küçük ekrana dönemez

• ya bende soyle dusunuyorum bu elimdeki telefonun tahauttu bitsin sonra iphone 7 ye gecerim diye dusundm
  • 6S banada büyük geliyor. Kafamı çelmeyin yoksa bende SE ye geçebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bircancan

ip6 kullanıcısı olarsk söyleyim 7 yi bekleyin şurda 5 bucuk ay var insanoglu cok aceleci dir heleki bizim milletimiz.hatta 7 cıkar cıkmazda almam,bir kac ay beklerim ihtiyaçtan biri mutlaka ayagıma getirir,uygun fiata alırım hem o arkadasa hem kendim icin iyi oluyor.böyle yaptım yapalı asla telefondan zararim olmuyor artik.

Çok haklısınız hocam. Bence de en mantıklı hareket iP7'nin çıkmasını beklemek. Sonra her şey daha netleşir. En azından gerek tasarım konusunda gerekse F/P konusunda pişmanlık duyacağımız bir şey yapmamış oluruz.

• bircancan B kullanıcısına yanıt
    Aglayananin mali gulene yaramaz derler

• Şöyle bi durum var dikkat ettiyseniz artık tüm modeller 2GB ram la donatıyor daha şimdiden 5s ayağını kaydırdı sırada ip6 var eylülde ip7 tanitinca ip6 baya bi gözden düşecek çünkü 1gb ram ı var ve uygulama ve güncellemeler 2gb rama göre tasarlanacaktır...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.