Şimdi Ara

iPhone 6 sarj aleti kayboldu, ne yapabilirim? (ACİL YARDIM DOSTLAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sarj aletini bir türlü bulamıyorum, sizce ne yapabilirim nasıl sarj edeceğim nereden bulabilirim uygun fiyata yardımcı olur musunuz?

• Bi çaldır belki bulursun

Yani dalga geçmiyim diyorum da, nasıl bir soru sormuşsun arkadaş ya, kaybettiysen yenisini alacaksın tabi ki, kablon duruyorsa PC'den şarj edebilirsin, fiyat olarak da buraya bakabilirsin
    http://store.apple.com/tr/product/MD813ZM/A/apple-5w-usb-g%C3%BC%C3%A7-adapt%C3%B6r%C3%BC?fnode=9f2c92408b601a2049464ecd8674abb4fd766bb393f20ae04bd08ddeaa7d0d990c03d0484423ad73e9eb95cfaed2e6bf63e93f6cc110393d07d7248013bc8937be627e3db2d42c5d1adad380910eac43701efa868c427ff4432ffadc7e12371a517d36d68d0829c872e38b2ee601fb07

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dataman -- 19 Kasım 2014; 13:52:50 >

• Kardesim apple store a neyse parası gidip alcaksın cakma sarj aleti verirler anakartım yandı diye konu açarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj aleti almak yerine Micro Usb Adaptörü alıp her yerde bulabileceğiniz şarj aletleri ile şarj edebiliriniz. Ben orijinal Micro Usb Değiştirici aldım Apple'ın. Kargo Dahil 56 TL. İnanılmaz güzel bişey. Her yerde şarj edebiliyorum. Standart şarj aletine dönüştürdüğü için.

http://store.apple.com/tr/product/MD820ZM/A/lightning-micro-usb-adapt%C3%B6r%C3%BC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 19 Kasım 2014; 14:14:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Portley

Arkadaşlar sarj aletini bir türlü bulamıyorum, sizce ne yapabilirim nasıl sarj edeceğim nereden bulabilirim uygun fiyata yardımcı olur musunuz?

Polise git

• quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Şarj aleti almak yerine Micro Usb Adaptörü alıp her yerde bulabileceğiniz şarj aletleri ile şarj edebiliriniz. Ben orijinal Micro Usb Değiştirici aldım Apple'ın. Kargo Dahil 56 TL. İnanılmaz güzel bişey. Her yerde şarj edebiliyorum. Standart şarj aletine dönüştürdüğü için.

http://store.apple.com/tr/product/MD820ZM/A/lightning-micro-usb-adapt%C3%B6r%C3%BC

O çabuk kaybolur. Bence 20 lira daha verip 2 metre lightning almak daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cassius X

quote:

Şarj aleti almak yerine Micro Usb Adaptörü alıp her yerde bulabileceğiniz şarj aletleri ile şarj edebiliriniz. Ben orijinal Micro Usb Değiştirici aldım Apple'ın. Kargo Dahil 56 TL. İnanılmaz güzel bişey. Her yerde şarj edebiliyorum. Standart şarj aletine dönüştürdüğü için.

O çabuk kaybolur. Bence 20 lira daha verip 2 metre lightning almak daha iyi.

Kabloyu her yerde taşımak zorundasınız. Ama bu aparat kolay taşınıyor. Tabi kaybedebilirsiniz de. Ben şarj aletime taktığım için sıkıntı yok. Ceketimin cebinde taşıyorum dışarıda. Böylece sorun olmuyor. Apple kablolarının dayanıksızlığını düşününce orijinal Micro Usb şarj aletleri ile şarj ediyorum. Kablo derdim de olmuyor. Herhangi bir orijinal kabloya güvenebiliyorum. Bozulsa bile başka bir micro usb alırım. Ama her defasında lighting kablo aramak zorunda kalmıyorum. Girdiğim bir ortamda şarj aletiniz var mı diyebiliyorum, özellikle iPhone lighting kablo sormak zorunda kalmıyor ve bunun sıkıntısını yaşamıyorum.

Kaybederim derseniz de orijinal bir micro usb ucunda şarj aletinizle birlikte taşıyabilirsiniz her zaman. Ama kabloda öyle bir şey söz konusu değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence git 50 tl ye ttec markalı şarj aleti al ben onu kullanıyorum memnunum iphone 6 içinde uygun vardır kesinlikle uyumlu orjinal gibi ve hata almazsın

• quote:

buda iyi bir fikir kullananlar memnun bunuda alabilirsin

• Hiç riske girme git orjinalini al
  • İleride sorun yaşamak istemiyorsan orjinal bir lightning almalısın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrxtsoguz17 kullanıcısına yanıt
    5s i ttech le gece taktım sabah yüzde 64 teydi.
    kabloyu arabaya koydum adaptör kenarda.
    orjinalde hiç böyle olmadı.
    ben şassızım demek ki

• Kaç lira olursa olsun orijinalini al mutlaka.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.