Şimdi Ara

Acil iPhone yardım yarın servise gidecek cihaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iPhone'um ile ilgili sormam gerekenler var ve çok acil arkadaşlar çünkü yarın cihazı servise bırakacağım. Bu yüzden fazla araştırma imkanım olmadı lütfen mazur görün acil cevaplar lazım...

Öncelikle JB'li bir iPhone kullanıyorum ve rehberimi-mesajlarımı yedeklemem lazım. App'ler ve müziklerin değeri yok gözümde, rehberim ve mesajlarım dursun yeter.

Daha önce iPhone'umu devamlı senkronize ettiğim bir bilgisayarım vardı ama şu anda ona ulaşmam mümkün değil. Bu yüzden yardım istiyorum.

Seçenekler ise şöyle; elimde hiç iTunes yüklenmemiş, hiç iPhone ile senk. olmamış bir PC var. Bunu ne şekilde kullanabiliriz ya da farklı programlar mı önereceksiniz?

Şimdiden teşekkür ederim

• itunes'dan "store" sekmesinden "authorize this computer" yap...asıl bilgiayarda kullandıgın email üyeligini ve sifreni yazcaksın
    rehberi sync et sana sorcak "replace" mi "merge" mi diye..."merge" diyceksinki telefondaki rehberini o bilgisayara kopyalasın
    sonra iphone'un üstünde sağ tıkla "transfer purchases from iphone" de uygulamalarını bilgisayarına almıs olursun...
    en son olarakta bi backup al...ve restore cek telefona...
    jailbreak'li verme teknik servise sakın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ReNoVaTiO] -- 28 Haziran 2010; 23:26:44 >
  • [ReNoVaTiO] bilgi için teşekkür ederim, bu şekilde mesajlarım da yedeklenir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gri

[ReNoVaTiO] bilgi için teşekkür ederim, bu şekilde mesajlarım da yedeklenir mi?

sanırım backup alınca itunes msjlarda yedekleniyo yanlış bilmiyorsam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.